|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Do Włosów!!!!!!
witam,debiutuje na targowisku
![]() ostatnio strasznie posypaly mi sie wloski i nie powiem..bylam barrdzo zmartwiona.i w desperacji kupowalam co tylko mozna w temacie "wlosom na ratunek". w efekcie mam zapasy...a tak naprawde wierze w czzarna rzepe,ktora wlasnie zaczyna pojawiac sie na straganach. zatem [COLOR=DarkRed]wymienie: TONIK NERIL (uzyty raz!)niestety bez kartonika. PILOXIDIL 2%(uzyty jednokrotnide)bez kartonika. SZAMPON AWAPUHLI PAUL MITCHELL-SUPER RICH SHAMPOO FOR HAIR. MGIELKA WZMACNIAJACA DO WLOSOW RADICAL(ponoc swietna,tylko mi po pierwszym uzyciu przyciemnila blond balejaz,i juz wicej nie probowalam) Edytowane przez babethka Czas edycji: 2007-07-18 o 02:54 Powód: zmiana czcionki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do Włosów!!!!!!
Znajdziesz coś u mnie za któryś z szamponów,tonik?Czego szukasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Moze mialabys ochote na cos z listy ponizej
![]() • Dermedic – LipidioEnd, nowy w kartoniku, nigdy nie otwierany(06/2008) • LRP - Toleriane - mleczko do demakijazu raz uzyte 200ml • A-DERMA EPITHELIALE A.H. krem regenerujący (połowa z 40ml) • Nivea Visage, Aqua Sensation, Krem pod oczy (2/3 z 15ml) data wazn. 09/2008 •balsam brazujaco-nawilzajacy do ciala Loreal, raz uzyty •Estee Lauder – lakier do poznokci Pure Color (trzymany w lodowce) poj. 5ml ubytek niewielki Kolor 63 Rosy Pink •JOHN FRIEDA - HIGHLIGHT ACTIVATING SHAMPOO Platinum to Champagne - dla włosów w jaśniejszych odcieniach blond. dwa razy uzyty (poj. 250ml) •KADUS Slalom Sprayer - Spray do modelowania włosów, prawie nowy (użyty ze 3 razy) poj 300 ml 05/2009 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wlosy!!
[LEFT]witam Szanowne Wizazanki.
![]() Edytowane przez babethka Czas edycji: 2007-07-17 o 12:26 Powód: rozszerzenie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z wyszczuplajacych (przeciw cellulitowi) mam taz brazujacy balsam Loreala nawilzajaco-brazujaco-wyszczuplajacy ![]() ![]() moglabym Ci zrobic jeszcze probeczke np. prefum bvlgari ou the rouge czy jakos tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Może zainteresuje Cię woda perfumowana Ming Shu fleur de Alube lub też woda perfumowana Comme une Evidence firmy Yves Rocher?
Tych pierwszych opis w KWC jest ale tylko edt-jednak zapach jest bardzo podobny,świeży,wodny.Mały ubytek z 50ml,bez kartonika już. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=848 Natomiast Comme jest o jakieś 4ml mniej jak na fotce w moim folderze(bo robiłam dwie próbki.Zapach równiez bardzo świeży,bardziej zielony.Link z Kwc: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=848 W poście mam też próbkę Noy-świeżutki jeden z nowszych zapachów. Lub może coś innego jeszcze znajdziesz w poście?Ceny nowych to około 130zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() teraz dopiero doczytalam ze piszesz o balsamie loreala.tylko nie moge znalezc jego opisu nigdzie.a wstepnie powiem ze moglabym byc zainteresowana. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A może coś takiego:
Z kosmetyków naturalnych dwa nowe,nie otwierane opakowania profesjonalnych masek wyszczuplających Bielenda,niedostępnych w sklepach a tylko dla profesjonalnych kosmetyczek zaopatrujących się w hurtowniach .Dostałąm je od kogoś,nie wiem tylko jaka jest pojemność bo są to mini opakowania.Plastikowe pudełka zaplombowane o wysokości około 5,5cm i szerokości 5,5cm.Morska kuracja Maska wyszczuplająca,Ideal skin.Ważne do 10.2007r.Zważyłam na takiej mini wadze kuchennej i opakowania większe około 100gramów,czekoladowa-opis niżej- około120gram. Trzecie mniejsze opakowanie,tylko otwarte z ciekawości Chocolate-czekoladowa maska wyszczuplająco-...(oderwałam napis razem z zaklejoną taśmą)ważna do 09.2007-super zapach,smaku nie próbowałam.Wysokość 3cm ,szerokość 5,5cm. Nie znam ich cen(podobno wachają się od 50do 90zł za pełnowymiarowe opakowania),znalazłam tylko opis czekoladowej na stronie Bielendy: http://www.bielenda.pl/index5.php?lang=pl Są też na Allegro ale nie wiem czy mogę wklejać tu link z czyimiś aukcjami. Po za tym mam L'oreal aksamitne mleczko do ciała Nutri Soft 24h,chyba gdzieś około połowy z400ml a to sprawdziłabym dokładniej.Spróbuję wkleić link z Kwc. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8062 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
dear Zielona30.
tego jescze nie probowalam(tzn masek bilendy).mam male fixum dyrdum na punkicie nierownej walki z ta typowo kobieca przypadloscia ![]() a powiedz czym bys byla u mnie,w zamian zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze taki krem jak w linku:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2596 ale tego mogę zrobić odlewkę do innego opakowania,tak ze 100ml bo mam tylko około 200 i też jestem na etapie prób. U Ciebie interesują mnie ktoreś z szamponów,chętnie też odlewkę.Nie znam cen Twoich kosmetyków więc nie bardzo się orientuję.Mogłabyś wkleić jakiś link z opisami tych szamponów i jakie mniej więcej ceny .Zaraz zrobię fotki tych maseczek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz uzyte A tak do siebie to polecam ten dermedic - nie wiem czy mialas okazje wyprobowac ale jest naprawde fajny |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() norela probowalam wieki temu,ale byl za tlusty stanoiwczo i w ogole sie nie chcial wchlaniac.ale dzieki za propozycje. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Pola, to mleczko baardzo interesujoce wydaje sie byc.co w zamian??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Fotki już wrzuciłam do folderu.Opakowania nie są śnieżnobiałe,ale zaplpmbowane fabrycznie,oprócz czekoladki.Jak odklejałam taśmę zabezpieczającą to razem z częścią nalepek.
Piesek kochany,jeszcze szczeniaczek bo prawie 10m-cy,tylko 35kg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
moze ktorys z tych szamponow? ostatnio zafundowalam sobie trwala i teraz niestety szczegolnie musze dbac o wlosy:-(
szczegolnie ten ![]() SZAMPON JAGA HUPAłO&THOMAS WOLFF-Z LINII REVITAL DO PILEGNACJI WłOSOW PO ZABIEGACH CHEMICZNYCH moglabym poszukac probek perfum w domu ale rowniez zrobic Ci odlewki z moich wlasnych butli... ![]() http://www.obcasy.pl/cellulit/Dermed...1,195,199.html |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie probowalam go,ale brzmi obiecujaco.kiedys jaga z mezem mieli pokaz fryzur w galerii krakowskiej i wygralam ten szampoon odpowiadajac na jakies tendencyjne zapytanie ![]() pozdrowionka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak wiec jesli mialabym wybierac to chyba bardziej do moich wlosow bylby ten jagi hupalo ![]() choc i ten mitchela jest nawilzajacy jak sobie poczytalam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
SZAMPON JAGA HUPAłO&THOMAS WOLFF-Z LINII REVITAL DO PILEGNACJI WłOSOW PO ZABIEGACH CHEMICZNYCH(do kupienia w drogeriach Douglas)nie uzywany,z kartonikiem.
moze cos u mnie?
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
MGIELKA WZMACNIAJACA DO WLOSOW RADICAL(ponoc swietna,tylko mi po pierwszym uzyciu przyciemnila blond balejaz,i juz wicej nie probowalam)
Jestem zainteresowana. Zajrzyj do mnie ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197230 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.