![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
! Ciuchy, bielizna,torebki i inne różności S-L! dużo nowych!+moja Lista Poszukiwań :)
wątek NIEAKTUALNY. zapraszam do nowego
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-11-09 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ! Ciuchy, bielizna,torebki i inne różności S-L! dużo nowych!+moja Lista Poszuki
1. Butik, rozm. M, stan bardzo dobry
2. rozm. M/L, stan bardzo dobry
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-11-02 o 15:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ! Ciuchy, bielizna,torebki i inne różności S-L! dużo nowych!+moja Lista Poszuki
1.H&M, rozm. M, stan bdb
2,3. Butik, rozm. M, stan dobry NIEAKTUALNE ALLEGRO TROLL, rozm. m, stan bardzo dobry nieaktualne S/M stan bdb wymiary: szer 37cm, długość 54cm--> e-xx DOKLADKA 24 sierpnia 6. bluzka meduza taka jak na zdjęciu (kupiona na allegro i stamtąd też fotka) stan bdb
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-10-28 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1 i2 _-> WYMIENIONE
NIEAKTUALNE ALLEGRO atlantic 6 nowe stringi rozm M trend station papierowe metki Z TEGO POSTU AKTUALNA JEST TYLKO RÓŻOWA KOSZULKA!!! 3 4, różowa atłasowa koszulka nocna, w pudełeczku, rozmiar M, raz założona i raz uprana, na mnie za ciasna w biuście tak więc będzie dobra dla 75 A/B
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-11-02 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1,2 boxerka rozm M trend station stan dobry, ma niewielkie plamki, ale trzeba sie dobrze przyjrzec, zeby je zobaczyc
3. 4 butik, rozm M stan bdb 5. sweterek s/m stan bdb NIEAKTUALNE ALLEGRO szydelkowe rekawiczki z wymiany nowe, 6 silikonowe wkladki do biustonoszy rozm S (powiekszaja o 1 numer) nowe!
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-10-28 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
NIEAKTUALNE ALLEGRO avon malutka torebka stan dobty
2 nowa biala torebeczka 3. maly plecaczek stan bdb 4 torba snoppy, stan bdb (na zdjeciu ma oderwany pasek, ale juz naprawilam u kaletnika) 5 spodnica mini czarna elegancka np. na rozp roku szkolnego rozm M
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-10-28 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1 dzinsy crown stan bdb malenka dziurka na prawej nogawce, rozm 28/32 byly troszke skracane
2 sztruxy rozm m/l stan dobry tusze do rzes swieze uzywane jeden moge wyminic
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-08-24 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1,2 Matmazel, miniówka, rozm. M, stan idealny
3,4 szorty dżinsowe przód i tył, rozm. S/M, stan idealny 5rozm. M, stan bardzo dobry 6 mini na mnie
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-08-23 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1,2,3,4 duza kasetka na bizuterie lub cos innego UWAGA! HAND MADE zapłaciłam za nią jakieś 120zł więc wymienię na jakiś fajny zestawik kosmetyków
NIEAKTUALNE ALLEGRO rekawki gatta stan idealny 6 wieczorowe rekawiczki, mialam je raz na 100dniowce, byly dosc drogie wiec tylko ja jakis zestawik kosmetykow avon
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-10-28 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
NIEAKTUALNE ALLEGRO cienkie paseczki
futerał NICI spinki żabki Dokładka, bluzki w stanie bardzo dobrym, lekkie odbarwienia od antypersirantu pod pachami 1. z katalogu BON PRIX 36-38 2. TROLL -M 3. ATLANTIC L
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
różności
spodnie -biale 3/4 rozm s/m nowe -dzinsy rozm s/m stan db (postrzepione nogawki)
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-08-23 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
DOKŁADKA 24 sierpnia
![]() 1. biala asymetryczna tunika rozm M stan bdb 2. tunika w groszki rozm uniwersalny stan bdb, nie wiem czy będę w niej jeszcze chodzić, ale wymienię tylko na coś co mnie zainteresuje wymiary tuniki to szer od pachy do pachy 37cm (mocno się naciąga) długość całkowita 72cm (ja mam 169 cm wzrostu i sięga mi do połowy pupy) 3. spodniczka stan dobry 4. koszula rozm z metki L stan bdb 5. dwa topy rozm M stan bdb 6. top na szyje stan dobry rozm S/m
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-10-23 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Przywiezione zza wschodniej granicy, wykonane i malowane RĘCZNIE!
Każda MATRIOSZKA jest niepowtarzalna ![]() Wielkość w centymetrach od największej do najmniejszej: 1. 13,5cm 2. 11cm 3. 9cm 4. 7cm 5. 5,5cm 6. 4cm 7. 2cm BYŁY DROGIE- WIADOMO, RĘKODZIEŁO, WIĘC WYMIENIE TYLKO NA COŚ NAPRAWDĘ FAJNEGO I WARTEGO UWAGI! Posiadam dwie sztuki tego samego wzoru! -- mini zestaw do kawy stan idealny (nieaktualne! allegro)
po prostu Milena ![]() Edytowane przez sugar_kitty Czas edycji: 2007-10-22 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5071466 poza watkiem mam jeszcze takie torebki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=205475
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
smackers melonowy, zużycie minimalne
cos za niego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
najlepiej coś z listy
![]()
![]() |
#18 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
kamar, w wątku nic. masz coś może poza wątkiem z mojej listy?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
hej
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5071457 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5071457 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5071461 mam jeszcze taką torebkę ![]()
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odynka, nic mi się nie spodobało. szukam tylko rzeczy z listy ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
hej. podoba mi sie ta bluzka: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5071461
posiadam pare rzeczy z Twojej listy. zalaczam zdjecia: zmiekczajacy krem do piet z foot works, zostala polowa. zluszczajacy krem do stop z foot works, zostalo z 2/3 czy to starczyloby za bluzke, czy za malo? odp u mnie prosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
spodobalo mi sie jeszcze ta boksrerka: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5071466
i ten komplecik: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5071464 w watku mam czarny pasek z ćwiekami. i znalazlam jeszcze tonik i pianke z Twojej listy. zalaczam zdjecia, na ktorych widac ile jeszcze tego zostalo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
wolałabym nowe lub minimalnie zużyte (raz wypróbowane).
mogę ci ewentualnie oddać bieliznę za piankę i tonik. pasowałoby ci coś takiego?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hmm, akurat na tym kompleciku najmniej mi w sumie zalezy. a co bys powiedziala na taka wymiane: wszystkie te moje 4 kosmetyki za ta zielona bluzke i ta bokserke ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
hehe niee
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
ja mam nabłyszczacz z welli ok 80% i nowy spary do stóp avon foot works rajska plaża oraz krem uniwersalny ale użycie jest dużo ok 50% interesowąło by Cię?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
brzmi nieźle
![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
interesują mnei kosmetyki , napisz które masz tusze dokaldnie i jakie jets ich zużycie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
post edytowany - złamany regulamin
Edytowane przez bemolka Czas edycji: 2007-08-23 o 15:31 Powód: złamanie regulaminu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.