![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
.: kosmetyki pielegnacyjne, do włosów i kolorówka:.
nieaktualne
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT] -kosmetyki wyszczuplające, antycellulitowe -fioletowy z serii avon solutions lub anew!!! -samoopalacz -lakiery do paznokci Inglot, Maybelline, MaxFactor -peelingu antycellulitowego -silny lakier do włosów (najchętniej taft zielony) -pachnidła -baza pod podkład -nieotwierany Max Factror 2000 calories -podkład revlon colorstay -olejek do skórek -kremu avon do cery mieszanej z serii solutions -komsetyki vichy normaderm -cienie do powiek inglot -cienie do powiek z serii Exclusive z PierreRene -paleta do makijarzu Deborah meduza duża A oto co mam na wymiane: Włosy: -Lakier do włosów Timotei Natural Style, Super mocno utrwalający -użyty 2 razy, aż 300 ml - Avon - Advance Techniques - Straight & Sleek - Odżywka wygładzająca do włosów prostych i kręconych-nowa!!! 250ml -Serum do włosów Zero Frizz 100ml użyte ok 4 razy Hair Serum Serum przeznaczone jest do włosów suchych, zniszczonych, pierzastych, nieposłusznych. Formuła serum oparta jest na zaawansowanym dwufazowym systemie DUAL CORRECTIVE SPHERE TECHNOLOGY, który dociera głęboko do wewnętrznej struktury włosa, nawilżając go i odżywiając, a także tworząc na jego powierzchni ochronny film, zatrzymując w nim wilgoć i chroniąc go przed negatywnymi skutkami stylizacji (suszarka, lokówka, itp.) Po użyciu serum włosy stają się miękkie, gładkie, zdyscyplinowane i łatwiej się układają. Serum wygładza włosy nadając im jednocześnie intensywny, zdrowy połysk. Regularne użycie serum poprawia kondycję przesuszonych i zniszczonych włosów i zapewnia im niezbędną ochronę. Serum zawiera filtry przeciwsłoneczne. -Serum do włosów SooSmoth anti-frizz treatment 50ml, użyte ok 4 razy -Jedwab Farouk Biosilk Silk Therapy z 300ml użyte tylko 30ml (szczerze mówiąc nie wiem czy wymieniać, jak już coś to za jakiś kosmetyk z listy)-bardzo chetnie za palete meduze dużą Deborah lub pachnidło -Delia - Płukanka do włosów siwych i rozjaśnionych -zostało ok 55% Paznokcie: -Lakier przedłużający trwałość lakieru oraz utwardzający paznokcie, nawieżchniowy, Avon z serii Nail Experts, zuzycie ok. połowy z 12ml -Odżywka do paznokci Loreal Manicure Strong do paznokci miękkich i delikatnych 9ml, nowa!! Pielęgnacja: -Dotleniająca maseczka do twarzy Avon z serii Planet Spa z 75ml zostało ok 80% -Maseczka zwężająca pory Oriflame 50ml, użyta tylko 3 razy -Maseczka Clay Mask Swissological Zepter do cery tłustej i mieszanej, z 50ml zostało 60%/65% -Krem modelujący biust Avon, Firm&Sculpt -Matujący krem nawilżający z serii Nivea Visage 50ml, użyty ok 5 razy Kolorówka: -Błyszczyk w szmince Avon, kolor Pink Kiss, ubytek ok 4mm, jasny róż -czarna kredka do oczu Max Factor, zostało 8cm -korektor do twarzy Cover Stick, użyty ok 5 razy -Water Sine Diamonds Maybelline- Super Nabłyszczająca szminka w płynie, kolor jasny róż, zostało ok 70% -Cień sypkiAPC kolor 10 (iskrzący srebrny), użyty raz -Cień sypki Avon, przesypany do innego pudełeczka bo w tamtym pękła zakrętka, nowy, kolor ładny, ciemny, iskrzący fiolet wymienione: -Odżywka Loreal Intensywne wygładzanie-Odżywia i wyprostowuje włosy 200ml -użyta 1/3 -nowy, otworzony 5 dni temu tusz Avon, wydłużający -Długaśna czarna kredka do oczu Eveline, ma aż 18cm -smackers o smaku toffi w tubce, zostało ok 60% -Błyszczyk Avon o smaku Pinacolady, użyty raz, kolor jaśniutki beżyk -Eveline, błyszczyk powiększający usta, kolor jasny beż z drobinkami, zostało ok 60% -Olay Comlete Care, Rozświetlająco-nawilżająca emulsja na dzień, 75ml, użyta tylko 3 razy Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2007-07-13 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: .: kosmetyki pielegnacyjne, do włosów i kolorówka:.
Znajdziesz cos u mnie za serum do włosów Zerro Fizz?Oprócz tego co w wątku mam jeszcze jeszcze używany peeling do ciała Diadermine z kwasami owocowymi o ślicznym zapachu(niedostępny wPolsce)-chyba gdzies około 1\4 opakowania z 200ml,Zrobiłabym fotkę ale dopiero wieczorem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za:
-Jedwab Farouk Biosilk Silk Therapy z 300ml użyte tylko 30ml (szczerze mówiąc nie wiem czy wymieniać, jak już coś to za jakiś kosmetyk z listy) -Olay Comlete Care, Rozświetlająco-nawilżająca emulsja na dzień, 75ml, użyta tylko 3 razy
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-07-06 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Może coś znajdziesz za cos z tych rzeczy?
Serum do włosów Zero Frizz 100ml użyte ok 4 razy -Serum do włosów SooSmoth anti-frizz treatment 50ml, użyte ok 4 razy -Jedwab Farouk Biosilk Silk Therapy z 300ml użyte tylko 30ml Mój wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183449 Przez profil da się też wejść do wątku ciuszkowego, niby nieaktualny ale może akurat cos wpadnie Ci w oko.
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
znajdzieszs cos za -Jedwab Farouk Biosilk Silk Therapy z 300ml użyte tylko 30ml (szczerze mówiąc nie wiem czy wymieniać, jak już coś to za jakiś kosmetyk z listy)
![]() |
#9 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U Ciebie wpadły mi w oko cienie IsaDory. Czy można prosić fotke? Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Mam m. in. podklad Revlon, interesuje mnie jedwab F. Biosilk, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Najpilniej poszukuje paletki Deborah meduzy dużej.. Nie ma któraś z Was??...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
hej to znowu ja
![]() - Avon - Advance Techniques - Straight & Sleek - Odżywka wygładzająca do włosów prostych i kręconych-nowa!!! 250ml -Odżywka Loreal Intensywne wygładzanie-Odżywia i wyprostowuje włosy 200ml -użyta 1/3 -Serum do włosów Zero Frizz 100ml użyte ok 4 razy znajdizesz cos? moze te japonki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Odpisalam u mnie tak jak chcialas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Możesz wkleić jakiś link z opisem tego serum oraz jaka jest mniej więcej jego cena (neonatura kosztuje 135zł)?O tym drugim serum, jak masz coś, to też chętnie poczytam.Biosilk też mnie właściwie kusi.
Wczoraj dostałam z wymianki krem wyszczuplający z kompleksem Antycelulitis z profesjonal line Norel dr Wilsz,około połowy opakowania z 500ml.Mogłabym sie ewentualnie tym podzielić,gdybys chciała?Jeszcze nie zdążyłam użyć,ale zapach ma średnio przyjemny. Link z KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2596 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
-Serum do włosów SooSmoth anti-frizz treatment 50ml, użyte ok 4 razy
-Maseczka zwężająca pory Oriflame 50ml, użyta tylko 3 razy -Olay Comlete Care, Rozświetlająco-nawilżająca emulsja na dzień, 75ml, użyta tylko 3 razy -Błyszczyk w szmince Avon, kolor Pink Kiss, ubytek ok 4mm, jasny róż -Błyszczyk Avon o smaku Pinacolady, użyty raz, kolor jaśniutki beżyk -smackers o smaku toffi w tubce, zostało ok 60% Może coś u mnie? Poza watkiem mam olejek do paznokci Manhattana zuzycie 15% w wątku lakier Inglota, lakier Maybelline (poza watkiem mam jeszcze drugi) z normaderm mam próbki kremu na dzień i podkładów, z cieni inglota mam też kilka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Odpisze jutro wieczorkiem wszystkim!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
-Krem modelujący biust Avon, Firm&Sculpt
-czarna kredka do oczu Max Factor, zostało 8cm http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Odżywka Loreal Intensywne wygładzanie-Odżywia i wyprostowuje włosy 200ml -użyta 1/3
-Serum do włosów Zero Frizz 100ml użyte ok 4 razy -Serum do włosów SooSmoth anti-frizz treatment 50ml, użyte ok 4 razy Długaśna czarna kredka do oczu Eveline, ma aż 18cm nowy, otworzony 5 dni temu tusz Avon, wydłużający znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#21 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czy mozna zobaczyc fotke pomadki iced pink i cieni pierrerene? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Z watkow interesuje mnie - Żel do twarzy z aloesem Oriflame, duża butla, zostało 3/4 ze 150 ml. on jest do mycia twarz, tak? Puder antybakteryjny rozświetlający Manhattan - Lighteffect, 9g, uzyty 3 razy. Oddam za coś fajnego ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
jak je porządnie wypucuje itp to myślę ze db+ a nawte bdb , zalezy czy cały brud zejdzie ale raczje tak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
żel Oriflame jest do mycia twarzy, olejek do skórek raczej do nawilżania-->*Opis z opakowania: Do kruchych paznokci. Olejek migdałowi i wit. F nawilżają i podnoszą elastyczność. Puder rozświetlający manhattana nie ma numerka ale to ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14304 I fotki lakierów: |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moge oddać odżywke Loreala i kredke Eveline ![]() Cytat:
Więc tak ![]() Zelikiem również jestem zainteresowana. Jeśli chodzi o olejek to skórek to myśle że też pewnie bede go chciała, tylko podaj mi nazwe pełną to poczytam jakie ma opinie. Z lakierów natomiast podoba mi sie inglot różowy-jak możesz to napisz mi jak on wygląda na paznokciu-czy tak jak ten podkładowy do frencza czy bardziej intensywnie? Ah i jeszcze kusi mnie ten błyszczyk u Ciebie w watku, ten różowy w tubce ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten rózowy Inglota znaczy ten po środku? On jest kryjący i wyraźnie rózowy, ten obok (2 od lewej) jest taki do frencha. A co byś mogła za to oddać? Najbardziej mi zależy na Smackersie i błyszczyku Avonu, i emulsji Olay. A to serum na jakiej zasadzie działa? Splukuje się go czy nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
malutko tej bazy ![]() zaraz napisz adres na PW ![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o lakier inglota to jestem chetna bo szukam własnie takiego typowo różowego bo lakierów do frencza juz mam kilka.. Jeśli chodzi o serum to jest bez spłukiwania, ma za zadanieregenerować włosy. Dostałam go w prezencie od koleżanki-Mi szczerze mowiac nie służył bo to serum jest zbyt lepkie i troche obciazało mi moje cienkie włosieta i bardziej sie mi przetłuszczały bo mam włosy ze skłonnoscia do przetłuszczania, ale znowu ona jest nim zachwycona, wiec zależy to od upodoban ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.