|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Filtr Vichy, maska AA Prestige, Clinique, Róż Deborah
nieaktualne
wszystko leci do Bieta FOTKI WIECZOREM!! Szukam: -zapachy na lato, lekkie, łatwe i przyjemne ![]() -samoopalacze i balsamy brązujące -profesjonalne rzeczy do pielęgnacji suchych włosów -serum Lirene antycellulit i kremy Norel ...i może inne? ![]() Mam na wymianę: -filtr 50+ spf Vichy, (krem-nie fluid), stojąca tuba 50 ml, kartonik, ani razu nie otworzony, dluuuuga data. -maska do twarzy AA prestige-słoik, praktycznie nowa, kupiona wczoraj, 50 ml, seria Nutri Aqua, to ta droga seria AA, dla około 30 lat. Miał być to krem, pomyliłam się ![]() -róż Deborah, wypiekany jak Bourjois, mega wydajny, brudny średni róż z pięknymi drobinkami (nie brokatem!!!), na dole pędzelek-ani razu nie otwarty. Róz uzyty kilkanaście razy, zużycie prawie niewodoczne. -potrójne cienie Clinique z lusterkiem, kolory zimne róże w 3 stopniowanych odcieniach, zużycie max 10%, ale myślę że koło 5%. pacynka nowa. Edytowane przez sylwia.gda Czas edycji: 2007-07-06 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filtr Vichy, maska AA Prestige, Clinique, Róż Deborah
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Witaj,
Ja bym była zaiinteresowana właściwie wszystkimi rzeczami (oprócz cieni Clinique'a). Wprawdzie wątek już przetrzebiony, ale może by Ci coś w oko wpadło? Poza nim mam jeszcze Garniera balsam skóra muśnięta słońcem w sprayu i Ogródek Nilowy, ok. połowy z 50 ml (jeśli będziesz zainteresowana dołączę zdjęcie) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Hej Bietko, niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś ode mnie za
-róż Deborah, wypiekany jak Bourjois, mega wydajny, brudny średni róż z pięknymi drobinkami (nie brokatem!!!), na dole pędzelek-ani razu nie otwarty. Róz uzyty kilkanaście razy, zużycie prawie niewodoczne. ???? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197230 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
-maska do twarzy AA prestige-słoik, praktycznie nowa, kupiona wczoraj, 50 ml, seria Nutri Aqua, to ta droga seria AA, dla około 30 lat
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Mektarynko, Iwonko-nic nie znalazlam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Bietko, w zasadzie blizej przyjrzalam się Twojej ofercie i podobaja mi sie oba bronzery, spray garnier oraz ogrodek.
dzis definitywnie wkleje fotkę-wieczorem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
róż Deborah, wypiekany jak Bourjois, mega wydajny, brudny średni róż z pięknymi drobinkami (nie brokatem!!!), na dole pędzelek-ani razu nie otwarty. Róz uzyty kilkanaście razy, zużycie prawie niewodoczne. ?
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Teraz przez chwilę Wizaż koszmarnie powoli mi działał, a na koniec wyrzuciło mnie z niego.
Załączam zdjęcia Jeśli wszystko ok, to daj proszę znać na PW, poślę adres ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.