![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Secret de Vie, Renergie, Givenchy
Mam na zbyciu:
Secret de vie- Lancome- najlepszy krem Lancome, cena w sklepie 860 zł, dostałam w prezencie jednak nie dla mojej baaardzo suchej skóry-zużycie ok 10-15%. Komplet pudełek(numer seryjny na jednym) i szpatułka. Renergie Morpholift - 15 ml-kupiony w Sephorze 1-2 miesiące temu-nie używany. Pudełko z polskimi napisami. Hypnose tusz 2g-miniatura kupiona z kremem renergie (zestaw)- nie używana. Wymienię tylko na kosmetyki z górnej półki. Za Gucci, tylko inny zapach. Gucci "envy me II" - ok 25 z 50 ml. nie mam pudełka. Givenchy firm profile- liftingujące serum do twarzy-posiada numer seryjny na buteleczce-2 razy użyty. Nie posiadam pudełeczka. Edytowane przez anta2 Czas edycji: 2007-07-12 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Secret de Vie, Renergie, Givenchy
znajdziesz cos za Gucci "envy me II" - ok 25 z 50 ml.
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na co chciałabyś wymienić Secret de vie? Pozdrawiam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za
Hypnose tusz 2g-miniatura kupiona z kremem renergie (zestaw)- nie używana. Gucci "envy me II" - ok 25 z 50 ml.
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-07-08 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() wstępnie interesują mnie: Renergie Morpholift - 15 ml-kupiony w Sephorze 1-2 miesiące temu-nie używany. Pudełko z polskimi napisami. Hypnose tusz 2g-miniatura kupiona z kremem renergie (zestaw)- nie używana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...37#post4689037
Tu znajduje się moja lista. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Witam
moze cos u mnie ![]() Renergie Morpholift - 15 ml-kupiony w Sephorze 1-2 miesiące temu-nie używany. Pudełko z polskimi napisami. Givenchy firm profile- liftingujące serum do twarzy-posiada numer seryjny na buteleczce-2 razy użyty. Nie posiadam pudełeczka. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
anta cos u mnie za envy me 2
![]()
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Secret de vie- Lancome- najlepszy krem Lancome, cena w sklepie 860 zł, dostałam w prezencie jednak nie dla mojej baaardzo suchej skóry-zużycie ok 10-15%. Komplet pudełek(numer seryjny na jednym) i szpatułka. Możesz napisac do jakieś cery przeznaczony jest ten krem oraz jakie sa jego właściwości?? Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
6 aktywnych czynników, zawartych w kompleksie Extrait de Vie posiada zdolność reaktywacji 6 podstawowych komórek skóry, odpowiadających za: wygładzenie, jednorodny wygląd, regenerację, ujędrnienie , ochronę, zapobieganie oznakom zmęczenia cery Wyniki są widoczne i odczuwalne, zarówno bezpośrednio po nałożeniu preparatu, jak i w dłuższym okresie. Na podstawie wyników testu samooceny przeprowadzonego przez grupę 122 kobiet w okresie 4 tygodni, można stwierdzić, że metabolizm komórkowy został pobudzony o 118%. Cera staje się wyraźnie gładsza: 98%, bardziej promienna: 95%, jędrna 95%, zregenerowana 94%, jednolita 89%, odżywiona: 91%, jedwabista i sprężysta: 98%, nawilżona: 96%. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Chcę przejrzeć jeszcze, co mam w domu, ale nie wiem, w jakim kierunku mam się rozglądać? Perfumy, kremy, kolorówka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Perfumy, kremy do cery suchej lub bardzo suchej, z kolorówki używam tylko clinique. Zainteresowana też jestem meteorytami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja właściwie do suchej cery poza blokerami, Hydrance z Avene i kremem na noc z Nano Entree Erisa nie mam nic do twarzy. ![]() Z kolorówki Clinique też akuret nic nie mam, ale mogłabym zaproponować Ci jeszcze z zapachów 100ml Lolity Lempickiem EDP nigdy nie używane oraz Un Jardin Sur le Nil Hermesa - 50ml parę razy psiknięte. Poza tym to, co w wątku: 1. MEXX EDT 60ml, minimalny ubytek. Mam je z wymianki na forum, jednak nie mój zapach. Brak korka i pudełka. 4. Armani EMPORIO białe - końcówka z 50ml, ciężko stwierdzić, ile dokładnie zostało, ponieważ butelka jest masywana i nieprzezroczysta. Na moje oko około 10ml. Z wymiany na forum. 5. HUGO BOSS Deep Red EDP. Woda perfumowana 50ml, ORYGINALNA, kupiona w katowickiej Sephorze. Używana, została równa połowa - widać to gdy ułożymy buteleczkę poziomo, w pionie ubytek wygląda na większy, ponieważ butalka nie jest równa. 6. Hugo Boss 'Woman' (ten w białym kartoniku) - z 50 ml została połowa, w100% oryginał, wymianiony tu, na forum, z magdziaS. 7. Marc O'Polo Woman edt - z 30ml pozostała 1/4 objętości. Mam oryginalny kartonik. 8. Cerutti IMAGE EDT - 100% oryginał, z 75ml zostało ok. 2/3? Mam fotkę oczywiście, to będzie można samemu ocenić. 9. Lolita Lempicka - zestaw w pięknej fiołkowej sakiewce w kształcie tulipana - 30ml żel pod prysznic i 30ml perfumowany krem do ciała. Dałam za ten zestaw prawie stówę, kurczę. Dokładam jeszcze jeden kremik do ciała, identyczny jak w zestawie, ale na tubce ma nieco starty napis i był użyty jeden raz. 10. Lolita Lempicka Perfumed Body Lotion 200ml - to ten w butli w kształcie serca. 11. Lolita Lempicka Perfumed Velvet Cream 300ml - "konewka" z pompką. W sumie ich cena to coś pomiędzy 250 a 300zł. Obydwa używane po parę razy, ubytki widać, ale nie są b.duże (w lotionie większy niż w kremie), w razie czego mam fotki. 13. Christian Lacroix TUMULTE - z 50ml zostało jakieś 40ml. Na początku oszalałam na ich punkcie, teraz mnie męczą. 16. Ulric de Varens MISS VARENS EDP 30ml, kilka razy psiknięty. Przyjemny, słodki zapach, trochę jak wata cukrowa. Jeśli chodzi o meteoryty, to poza tymi z wątku, Beige Chic, mogłabym Ci odstąpić równić te klasyczne, kolorowe, praktycznie nowe, bo użyte 2 razy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.