|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() nowy HOLOGLAM wymienię na inny błyszczyk
Witam,
Kupiłam dziś błyszczyk Joko Virtual - HOLOGLAM. kolor złoty z małymi drobinkami nadającymi ustom piękny połysk. Niestety nie trafiłam kompletnie z kolorem. Błyszczyk jest NOWY, CAŁY, chętnie wymienię na jakiś inny, w innym odcieniu, najchętniej beżowo-łososiowy, ale nie wpadający w złoto ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nowy HOLOGLAM wymienię na inny błyszczyk
Zgłaszam chęć
![]() - L'oreal rozświetlający krem do włosów, 70% (ten różowy bez spłukiwania), ważny do 02.2009 Makijaż: - lakier do paznokci Oriflame z wiosennej kolekcji, Peach z 7 ml zostało ok. 6 - lakier do paznokci Wink Avonu (jasny róż odrobinę perłowy użyty 2-3 razy, świeży) - ananasowy błyszczyk w kulce no name, użyty 2-3 razy - karmelkowy błyszczyk w tubce Maybelline, zużyte 20% - ciemnoróżowa szminka Avon (najnowsza) 2 razy maźnięta, dla ciemnowłosej - Revlon Super Lustrous Lipstick, Limited Edition Pink Star, raz sprawdzony kolor na ręce- róż (nie jasny) z wyraźnymi drobinkami+ brokatowy lakier do kompletu - Bourjois cień prasowany 68 Jaune Illuminateur (z wymiany, przeze mnie uzyty 2 razy, brak aplikatorka) - podwójny cień prasowany RubyRose nr 8 z lusterkiem, kolor morski perłowy (pastelowy i ciemny) zużycie powierzchowne - podwójny niebieski cień wibo, zużyte 30% może - odsypka cienia APC 18 (srebrzysty niebieski ciemniejszy niż błękit); - połowa sypkiego cienia Vollare nr 22 (srebrzysty błękit/turkus) w oryginalnym opakowaniu - pudry w kulkach Vollare: 3 średniego beżu, 1 jasnego brązu, 10 czekoladowych, 7 miedzianych, 6 ostrych różowych Próbki: - raz otwarta Oriflame Precious (1 ml) - zafoliowana Avon Love in Bloom TTA ![]()
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy dałabyś radę zrobić zdjęcia tych kosmetyków? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Namieszałam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:18.