![]() |
#2 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumy + parę kosmetyków u Rayne
Czy znalazłabys cos u mnie za miniaturkę Angel...? Do włosów mam poza wątkiem odlewke maski Kallos Placenta.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
Oceanic, AA Prestige Pure Skin
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! Interesuje mnie:
Rodriguez For Her EDP - z 50 ml zużyte jakieś 5% (góra) Mogę dać za nie: Eternity Moment 75/100 edp, Gucci Rush 2 -40/75ml Miracle 30 ml Escada PP - ok. 80/100 ml Leci do mnie jeszcze "Panterka" D&G 85/100 ale brałam w ciemno i nie wiem,czy mi się spodoba. Pozdrawiam!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
interesuje mnie Rodriguez,moze miałabys ochote na Amarige Givenchy?ok.35-40ml?mam do niego balsam d/ciała
lub Cerruti Image i DG Feminine(pojemnośc musiałabym sprawdzic,bo nie mam przy sobie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie Angel , mogę zaproponować w zamian miniaturkę Winter Delice lub Maroussię , obydwie po 7,5 ml lub coś z mojego wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za :
* Oceanic, AA Prestige Pure Skin - żel normalizujący do mycia twarzy - użyty z 4-5 razy, więc zużycie ogólnie jest niewielkie * Eva Natura Komfort Młodej Skóry - krem na noc dotleniający - zostało ok. 50% z 50 ml * Neutrogena Visibly Refined - mleczko oczyszczające do twarzy zmniejszające widoczność porów - nieużywane, niestety data ważności mija we wrześniu 2007 * Garnier Skin Naturals - mleczko do ciała Skóra Muśnięta Słońcem - ok. 1/2 z 400 ml ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Rodriguez For Her EDP - z 50 ml zużyte jakieś 5% (góra)
oddam co zechcesz ![]() PAZNOKCIE lakier Bourjois Vernis Anti-Choc -10 Rose/Charmant śliczny delikatny róż.Lakier Bourjois z wapniem i witaminami 12ml. Świeży Avon – wzmacniająca odżywka do paznokci, raz użyta. Data produkcji 11.2006 r. transparentny lakier Revlon nowy PERFUMY KENZO JUNGLE odlewka, za inne perfumy CASHMERE MIST Donna Karan odlewka, za inne perfumy IMAGE CERUTTI odlewka, za inne perfumy SPICED TEA ARDEN 50ml,nowe w folii, tylko za inne perfumy GREEN TEA E. ARDEN 50ml, nowe w folii, tylko za inne perfumy X POSE ZIELONE Glamour , nowe zapakowane w kartonik 50ml Le Basier "Pocałunek" Lalique 27/30ml, z kartonikiem Crystal Noir Versace 1/2 z 50ml TWARZ podkład Mary Kay Medium Coverage odcień Ivory 200 do średniojasnej karnacji, razy użyty ASTOR korektor, pod oczy i do twarzy, nieużywany ale minimalnie czubek sprasowany od nieuważnego domknięcia, najaśniejszy odcień podkład Yves Rocher Coloures Nature odcień 01, najjaśniejszy, niebrudzący ubrania. 2-3 razy oszczędnie testowany Eveline – samoopalacz do twarzy i ciała, do jasnej karnacji, nowy.Termin ważności 02.2008 r. USTA nowa nieużywana pomadka pielęgnacyjna Bebe Zartrose pomadka LANCOME Brillant Tout va Bien nr 383. Piękny, zmysłowy i trwały odcień perłowego różu wpadajacego w nieco ciemniejszy odcień haicyntowego fioletu. szminka L'OREAL COLOR RICHE nr 308, VERY MAUVE (MAUVE ECLAT) Piękny, zmysłowy i trwały odcień szlachetnego transparentnego fioletu. Jest delikatna na ustach (efekt inny niż na zdjęciu..) Delikatnie perłowa, efekt przypudrowanej perły. pomadka L'OREAL ROUGE VIRTUALE nr 120 PEARLY PINK (ROSE PERLE) Piękny, zmysłowy i trwały odcień szlachetnego pudrowego różu. Delikatnie perłowa, efekt przypudrowanej perły. OCZY paletka raz użytych cieni Revlon Illuminance Powder Shadow kolor 02; Jazzy Berry; piękne cztery perłowe cienie w twarzowych odcieniach perłowa biel, jasny róż; śliwka, nasycona wiśnia. Wieczko ma pekniecie- rysę http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...cat=310&page=2 WŁOSY Lakier Taft do włosów normalnych – supermocny, nowy Pianka Taft do włosów normalnych – supermocna, nowa Echosline – profesjonalny płyn do wygładzania i prostowania włosów, użyty kilka razy. Dostępny tylko w salonach fryzjerskich ZA COS SUPER szampon Goldwell Kerasilk Ultra Rich duża butla, ubytek 100ml jeden z najlepiej ocenianych na KWC (ilość ocen/gwiazdki) " Nawilżająca formuła pielęgnacyjna z naturalnymi proteinami jedwabiu, pielęgnacyjnymi lipidami i olejkiem jojowa sprawi, iż włosy staną się natychmiast gładkie, łatwe do rozczesywania, lśniące i miękkie jak jedwab" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Margot45 - niestety nic (Placentę miałam, nie odpowiadała mi zbytnio
![]() jagabrz - nic nie znalazłam. tomamo - znaleźć znajdę, ale za mało za For Her. Ale pomyślę jeszcze nad jedną rzeczą ![]() Gosia197 - żaden z wymienionych przez Ciebie zapachów mi niestety nie odpowiada ![]() mimi44 - Amarige nie lubię - ale dziękuję za propozycję ![]() lolu, a mogę prosić o link do Twojego wątku? ![]() ![]() Karolinko, niestety nic nie znalazłam dla siebie. eldl - mogłabyś jakoś opisać ten zapach? Znam tylko klasycznego AmorAmor (i nie lubię ![]() iwcia74 - to, co fajne dla mnie, już oddane niestety. opolanko - mógłby mnie zainteresować jedynie szampon, ale w sumie mam jeszcze litr podobnego, więc podziękuję. W najbliższy weekend będę tu wpadać sporadycznie - przyjeżdża do mnie rodzina ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
a mzoe cos ode mnie za Rodrigez ?
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Rayne , proszę oto link do mojego wątku:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=191390 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Witaj !
Znajdziesz cos u mnie za zapachy? to watek z kosmetykami : http://www.wizaz.pl/forum/showthread...22#post4483722 a to z ciuszkami i dodatkami : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...14#post1702114
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
witaj,
jestem zainteresowana Rodriguez For Her EDP - z 50 ml zużyte jakieś 5% (góra) zapraszam do mnie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196680 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 125 pkt / 99% pozyt.
|
Coś u mnie za
* Oceanic, AA Prestige Pure Skin - żel normalizujący do mycia twarzy - użyty z 4-5 razy, więc zużycie ogólnie jest niewielkie * Angel - miniaturka EDP 5 ml - raz delikatnie testowana na nadgarstku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, do wszystkich propozycji odniosę się wieczorem - od wczoraj wizaż niesamowicie wyprowadza mnie z równowagi
![]() Dziękuję za cierpliwość.
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Ufff, wreszcie dotarłam... zobaczymy, jak wizaż działa
![]() Groszku - z Twoich zapachów podobają mi się wyłącznie niektóre próbki ![]() eldl - nie zdążyłam; ale i tak nic by z tego nie było, AmorAmor wąchałam i też nie dla mnie. Katarzynko - niestety nic, przepraszam. Koniczynko - szukam raczej kosmetyków, nie ubrań. Opolanko, w tej chwili z Lolit toleruję tylko L ![]() ![]() Lolu, niestety to, co mi się podoba, znacznie przewyższa wartością miniaturkę Angela, więc raczej nic z tego ![]() ![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Myślę
![]() ![]()
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
AmorAmor już poszedł w świat
![]() na wymianę mam obecnie Euphoria Calvin Klein, Puma Red Woman, Adidas Originals Pour Femme, Dolce & Gabbana LIGHT BLUE,GUCCI ENVY. Jestem zainteresowana Del Pozo Halloween oraz/lub Rodriguez For Her EDP |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Tomamo, a czy ewentualnie wymiana szachownicy Clinique na perfumy wchodziłaby w grę?
![]() Niestety, z ww. zapachów nic sobie nie wybiorę, przykro mi.
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
małe wymiany interesują mnie również; niestety w chwili obecnej nic w Twoim wątku dla siebie nie widzę (szkoda, że wśród bogactwa Avene nie ma Diacnealu, bo usilnie poszukuję choćby małych tubek). Tomamo, a powiedz mi jeszcze, jak mocny efekt ten odcień daje na skórze? I czy da radę obejrzeć go ewentualnie gdzieś w perfumerii?
![]() |
![]() |
#29 |
Witchdoctor
|
Rayne w perfumerii powinny być inne odcienie (ten to LE) efekt daje różny - w zależności od kwadraciku - można zmieszać pędzlem i nałożyć na całą twarz, można ciemne na policzki jako róż albo do modelowania twarzy, super się sprawdza jako cień do powiek. Czytałaś opinie w KWC?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.