![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() SUPER ciuszki,stringi,figi -atlantic,bransoletki..... i wiele,wiele innychSupe![]() ![]() MAm do zamiany pare fajnych rzeczy 1.Spodenki skóropodobne wisniowe z lekkim polyskiem rozmiar S/M,ladnie przylegaja do ciala,podkreslaja figure(na spodenkach nie ma plamek to wina lampy)szerokosc w pasie 37cm,w biodrach 42 cm(na zdjeciu osoba w biodrach ma 91cm ![]() 2.DZwony redstar ....w stanie idealnym rozmiar W 29 L 31..szerokosc w pasie 36cm,w biodrach41.4cm dlugosc spodni 104 cm szerokosc nogawki na dole 35cm ![]() 3.Bransoletki 4 sztuki :bransoletka z cyrkoniami,bransoletka z koralikami (perelkami)rozowo bialymi ,bransoletka z koralikami kolorowymi i brewniana z wytloczonymi chinskimi literkami... 4.stringi.nowe, 5.Figi-atlantic-nowe, 6.obudowa do nokii 5110- 7.czapka dla hip-hopowca-nowa-kupiona w lubelskim skateshopie 8. Bialy sweterek 9.sliczne krotkie topiki w 2 kolorach,zielonym i zoltym -NOWE... 10.Śliczna bluzeczka z playboykiem ![]() Serdecznie zapraszam..... Edytowane przez Katarzynka21 Czas edycji: 2008-03-25 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: SUPER ciuszki,stringi,figi -atlantic,bransoletki..... i wiele,wiele innychSupe
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SUPER ciuszki,stringi,figi -atlantic,bransoletki..... i wiele,wiele innychSupe
na tym forum nie można sprzedawać tylko wymiana!!!!!!! zapoznaj się z regulaminem
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: SUPER ciuszki,stringi,figi -atlantic,bransoletki..... i wiele,wiele innychSu
Cytat:
prócz Twojego - nie ma. ludzie potrafią czytać - prosze bardzo, nawet linka CI podam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=49169 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a ładnie jest nie czytac regulaminu forum na którym chcesz pisać
![]() watku nie da sie usunąc - ale mozesz EDYTOWAĆ odpowiednio treść |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Dot.: SUPER ciuszki,stringi,figi -atlantic,bransoletki..... i wiele,wiele innychSu
spodnie jansowe oraz sztruksowe w paseczki
Edytowane przez Katarzynka21 Czas edycji: 2009-10-07 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: SUPER ciuszki,stringi,figi -atlantic,bransoletki..... i wiele,wiele innych
Cytat:
kochana REKLAMOWAC SWOICH AUKCJI TEZ NIE MOZNA - edytuj |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
nooo, teraz wporzo
![]() w takim razie interesuje mnie ta bluzeczka zółta: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1145951203, znajdziesz cos w zamian? tu jest moj wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=109589 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
jak nic nie znalazłas to napisz - spróbuje cos jeszcze znalesc. a co bys ew szukala?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Dot.: SUPER ciuszki,stringi,figi -atlantic,bransoletki..... i wiele,wiele in
no narazie nic nie znalazlam...hmm moze jakies paski ,albo bizuterie .....
Edytowane przez Katarzynka21 Czas edycji: 2008-03-25 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
dziewczyny ile placicie na poczcie za wyslanie takiej paczki z ciuszkiem? (sorki ze zaśmiecam wątek
![]() bo zastanawiam sie nad dodaniem swojego watku bo mam duzo ciuchow w ktorych nie chodze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: SUPER ciuszki,stringi,figi -atlantic,bransoletki..... i wiele,wiele
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: SUPER ciuszki,stringi,figi -atlantic,bransoletki..... i wiele,wiele in
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SUPER ciuszki,stringi,figi -atlantic,bransoletki..... i wiele,wiele
Katarzynko a moze chcialabys perfumke? mam taką jedną, mascaRade, zostalo 1/3 ze 100ml, zapach podobny ponoc do giordani gold z ori (ponoc bo mam z wymianki i tak twierdzila poprzednia wlascicielka, a ja giordani nie niuchałam wiec nie wiem
![]() ![]() co Ty na to? iwogóle prosze o rezerwacje tej bluzki, jak to Ci nie podpasuje to wieczorem spróbuje jeszcze cos wyszperać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
w sumie to perfumiki i takie podobne rzeczy moglyby byc
![]() ![]() ok zarezerwuje ;-) jak bedziesz jeszcz miala jakies propozycje to pisz.... ![]() Edytowane przez Katarzynka21 Czas edycji: 2008-03-25 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
na mój nos jest to zapach raczej taki kadzidlany
![]() spróbuje jeszcze cos poszukac na wszelki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
oj to tak nie za bardzo
![]() ![]() ok to szukaj ![]() Edytowane przez Katarzynka21 Czas edycji: 2008-03-25 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hehe a co rozumiesz przez "gadzeciki"
![]() kosmetykow nie uzywam wiec raczej nie mam nic 'zbednego' , no chyba ze zainteresuej Cie zel do wloskow kolastyny ![]() albo poszukam gadzecików - tylko jakich? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
kurcze no sama nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
znalazłam jeszcze torebeczke - taka na porfel komorke i inne drobiazgi. dorzuce w razie czego takie rozowo-fioletowe bawełniane smieszne cos na głowe jakbys była chętna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.