|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
(= Słonik poszukuje! =)
NIEAKTUALNE!
Oto moja lista rzeczy, których poszukuje ![]() Oczywiście można mnie kusić czymś innym, bo na pewno o czymś zapomnę ![]() Na czerwono - te najbardziej pilne Na szaro - nieaktualne Na zielono - te najmniej pilne ![]() Chętnie przyjmę torbę typu "worek" (niezbyt wielką, ale też nie maleńką), czarna, ciemny brąz ![]() KOSMETYKI: Pielęgnacja *** Dobry krem nawilżający do twarzy - na dzień (raczej apteczne), mogą być próbki, chętnie bioderma - hydrabio riche ![]() *** Zawsze chętnie przyjmę pielęgnację apteczną do twarzy (poza żelami) *** Skuteczny,sprawdzony preparat (serum, szampon, odżywka - wszystko!) zwiększający objętość włosów ![]() Najchętniej taki, o którym mogę poczytać opinie - nie lubię eksperymentować z kosmetykami do włosów *** Chusteczki do higieny intymnej - nieotwarte *** paletka korektorów sephora! *** Bielenda sexy look - do biustu *** dobry scrub do ciała ![]() *** Dax Cosmetics - Peeling drobnoziarnisty z mikrokryształkami bambusa - mogą być saszetki ![]() *** Laser na popękane naczynka na nogach - AVON - mogą być próbki *** Arbuzowy (lub inny owocowy) płyn do kąpieli - AVON *** Gadżety do kąpieli - kule musujące, babki i inne ![]() *** Essence - zapachowy zmywacz do paznokci *** Kosmetyki Aquoliny, Body Shop i ogólnie słodkości do ciała, nie pogardzę też owocowymi zpachami ![]() -- Słodkie pokusy - mleczko do ciała kokos i czekolada -- Aquolina - balsam do ciała z babeczką ![]() -- Body sHop - masełka 50 ml - owocowe *** Balsamy do ciała Sephora - różne zapachy, chętnie na spróbowanie ![]() *** saszetki/ miniatury/ odlewki lipidiose 2 (nie pogardzę też produktem pełnowymiarowym ![]() Zapachy (może być każda ilość, chętnie mniejsze- zwłaszcza w przypadku tych z wyższej półki - nie chciałabym oddawać pół wątku za zapach, tym bardziej, że mam ich spory zapas póki co - nie mam też górnopółkowych zapachów na wymianę ![]() + Divine z Oriflame + CK ONE + Puma RED + Issey Miyake + Donna Karan - Be Delicious + Cacharel - Amor Amor! + Lacoste Inspiration + Black - Kenneth Cole i pewnie inne ![]() + a także wszelkie próbki zapachów, zarówno damskich, jak i męskich ![]() Kolorówka: *** Pędzel do różu nr 17 Sephora Professionnel *** Róż do policzków: (jasne, delikatne odcienie wpadające w róż) +BOURJOIS - nr 15 lub 16 (lub inne ale TYLKO tonacja różowa) *** BODY SHOP - owocowy balsam do ust *** Smackersy w tubce (!!!) z serii Lip frosting, a także squeezy (ew.) *** L'OREAL - glam shine - błyszczyki o stonowanych odcieniach jasnego brązu lub różu *** Water shine liquid diamonds kolor nr 301 ![]() KSIĄŻKI: Wszystkie muszą być w bardzo dobrym stanie! Preferuję miękkie okładki ![]() *** Balsam dla duszy - dla miłośników kotów ![]() *** Fantastyka polska - proszę kusić ![]() *** Sapkowski - cała saga - jestem w stanie oddać wiele a także: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=204974 ![]() Edytowane przez słonik Czas edycji: 2007-12-02 o 13:53 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: (= Słonik poszukuje! =)
*** Kosmetyki Aquoliny, Body Shop i ogólnie słodkości do ciała - chętnie próbki!
-- Słodkie pokusy - mleczko do ciała biszkopt lub kokos i czekolada a moze cukier puder? ![]() -- FARMONA - magic spa - mus do ciała z drobinkami złota za ten mus nie wiem czy sie zamienie bo go nie produkuja juz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Mogę zaproponować:
- Bioderma krem Sensibio DS- 5 ml - Aquolina płyn do kąpieli o smaku cukier puder-20 ml - Vichy Lipidios nutri-sun-7 ml - Vichy Decros-12 ml - Vichy Homme-krem nawilżający doskonale oczyszczona skóra-2x1,5 ml + to co w moim wątku ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj, a czym ewentualnie byłabyś zainteresowana w zamian?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się: -ORIFLAME - bahia sunset 15 ml -ORIFLAME - żel pod prysznic kokos i mleczko ryżowe -RIMMEL - Cool Matte 16h - podkład w musie, numer 303 true nude 1,5ml -ORIFLAME - Giordani gold - podkład adaptacyny odcień natural beige 3ml - ORIFLAME - eyeliner, czarny tusz do kresek - trudno określić zużycie, około 7, 8 razy w niewielkiej ilości
wątek książkowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1224116 Edytowane przez agniese79 Czas edycji: 2007-09-10 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Tak to jest szampon przeciwłupiezowy: Anti-dandruff shampoo anti-recurrence technology with Selenium Disulphide
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, tak się zastanawiam, czy za same próbki opłaca mi się wymieniać
![]() ![]() - ORIFLAME - eyeliner, czarny tusz do kresek - trudno określić zużycie, około 7, 8 razy w niewielkiej ilości i któraś z próbek podkładu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
fantastyka polska - jacek piekara: przenajświętrsza rzeczpospolita
437 storn, lekko pogięta okładka, przerażająca, brutalna i drastyczna wizja Polski w przyszłości. jacek piekara jest moim ulubionym autorem, tą książkę uważam za jego jedną z lepszych. oprawa miękka kosztowała 30zł, czytana 1 raz, jednak jak mówię, okładka lekko pogięta. Cała reszta w stanie bardzo dobrym. wymiana za coś innego z fantastyki polskiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.