![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
*** burberry, escada, chanel, ida dora, l'oreal i inne***
ZAPACHY:
*Tommy Hilfiger, T-girl, ok 15-20ml z 50 *Escada, Magnetic Beat, ok 10-15ml z 25ml *burberry tender touch zostało 20ml z 30 do wszystkich perfum mam jeszce kartoniki- perfumy wymienie raczej tylko na inne zapachy Oprocz tego probki: (nowe) *Issey Miyake, L'eau d'issey edp 1,2ml *Emotion de pierre cardin 1,3ml *Paul Smith Women 2ml *paul Smith floral 2ml *paul Smith Extreme 2ml *jean paul Gaultier, Gaultier 2 1,2ml *jean paul gaultier, classique 1,2ml *jean paul gaultier fragile, 1,2ml oprocz tego mogę zrobić probki/odlewki następujących zapachów: ((generalnie nie zalezy mi na robieniu odlewek tych zapachow bo wszystkie bardzo lubie - odlewke czy probke tych zapachow moge zrobic tylko jesli cos mnie bardzo zainteresuje- glownie za inny, ciekawy zapach), narciso rodriguez for her agent provocateur armani code versace bright crystal [B][COLOR=Red] *Lumene kredka do oczu w kolorze szarym- ok połowy *Lumene* kredka do oczu w kolorze czarnym zakończona gąbeczka do rozcierania- ok 1/3 została *Bell* sypki cien do powiek nr 8- zimny brąz, błyszczący *Yves Rocher* Extreme cils- tusz do rzęs mocno pogrubiający uzyty 1 raz, świeży *Chanel*cien do powiek ombre unique - kolor toupie - taki brzoskwiniowo- pomarańczowy z lekkim odcieniem złotego *Isa Dora Perfect Moisure Lipstick nr 63 frozen heather (taki ciemniejszy zimny fiolet, perłowy) została połowa *manhattan* błyszczyk do ust twist &taste kolor jasny rozowo- liliowy, zuzycie niewielkie *Bonnie Bell* lip smackers- lip frosting błyszczyk do ust w tubkach super pachnie i tak samo smakuje strawberry- jasny róż zuzycie to ok 30% *oriflame* korektor pod oczy w tubce zostało ok 50% lub więcej *inglot pojedyńczy cien do powiek w kolorze ciemno szarym/ grafitowym- matowy, zużycie niewielkie *oriflame *pelling do twarzy ( z zeszlorocznej serii swiatecznej) zuzyte ok 30% SZUKAM: *za perfumy najchętniej innych zapachów (chociaz niekoniecznie), m.in Miss dior cherie, gucci 2 *kosmetykow avene z serii cleanance *blyszczyk do ust w tubce lub z pędzelkiem jakis jasny błyszczący kolorek *holiday skin do ciemnej karnacji lub ujedrniający *kosmetyki do pielęgancji zniszczonych wlosow *przyspieszacze do opalania w solarium Edytowane przez weronika18 Czas edycji: 2007-07-12 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: *** burberry, escada, chanel, ida dora, l'oreal i inne***
mam cien prasowany firmy Italian Beauty granatowy
intereuje mnie Flowerbomb odlewka
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
mam perfumy emocion pierre cardin interesuje mnie Isa Dora Perfect Moisure Lipstick nr 63 frozen heather (taki ciemniejszy zimny fiolet, perłowy) została połowa i Bell* sypki cien do powiek nr 8- zimny brąz, błyszczący
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za
Escada, Magnetic Beat, ok 10-15ml z 25ml do wszystkich perfum mam jeszce kartoniki Oprocz tego probki: (nowe) *Issey Miyake, L'eau d'issey edt 1,2ml *Issey Miyake l'eau d'issey edt 1,2ml *Emotion de pierre cardin 1,3ml *Paul Smith Women 2ml *paul Smith floral 2ml *paul Smith Extreme 2ml *jean paul Gaultier, Gaultier 2 1,2ml *jean paul gaultier, classique 1,2ml *jean paul gaultier fragile, 1,2ml
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie odlewka Narciso Rodriguez,moge zaproponowac odlewkę:
Clarins Par Amour Toujours Addict Ogrodek śródziemnomorski Hermesa Shalimara light miniaturka Shalimar EDT 5ml Nie wiem czy cos z tego Cię interesuje? Edytowane przez agu.s Czas edycji: 2007-05-20 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() Mam Versace Red Jeans i około 10 ml Coco Mademoiselle i to w wątkach
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
olik04
niestety nic nie znalzlam agu.s intersuje mnie miniaturka shalimar i jakas mnijsza odlewka (probka hermesa) agniese79 niestety to raczej nie moje zapachy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Hermesa mam odlewkę w atomizerze mysle ze z 5ml pozostalo 4 i chyba nie mialoby sensu robienie jeszcze z tego cos. Chyba, ze faktycznie zalezy Ci na malej probeczce, to ok zrobię, bo akurat mam pustą fioleczkę
![]() Shalimar jest Twój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Czy za zapachy:
*Escada, Magnetic Beat, ok 10-15ml z 25ml *burberry tender touch zostało 20ml z 30 i *Bell* sypki cien do powiek nr 8- zimny brąz, błyszczący coś byś u mnie znalazła ? Mam granatowy cień nowy - Rival de Loop granatową kredkę wykręcaną- nową R de Loop zmywacz do paznokci, zapachy INGLOT - nowy lakier, ciemna czerwień i inne rzeczy w wątku- zajrzyj ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-05-21 o 11:14 Powód: dopisałam lakier, bo zapomniałam :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Może Cerruti Image Woman - ok. 20/50 ml za
Tommy Hilfiger, T-girl, ok 15-20ml z 50 *Escada, Magnetic Beat, ok 10-15ml z 25ml Tylko ,jak myślisz czy Twoich perfum jest ok. 25 ml czy 35 ml,bo pewnie musiałabym coś dołożyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
agu.s
no to np moge zrobic ci odlewke 10 ml for her za te oba zapachy, jesli ci oczywiscie pasuje ![]() gosia197 niestety ale to raczej nie moj zapach Mariola13 interesowalby mnie tylko lakier inglota ale raczej nie oplaca sie taka mala wymianka ze wzgledu na koszty przesylki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nowy żel pod prysznic Oriflame ( nie kremowy) z seri aromaterapeutycznej - majrankowy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
chetnie przygarnelabym oba zele do twarzy , moglabym oddac za nie kredke lumene i probki code i bright crystal
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
a czy masz jakiś wątek z kosmetykami? moze bym cos jeszce znalalzla, moze chcociaz jakies probki zapachow???
jesli chodzi o kredkę to powiedzialabym ze jest raczej miękka aczkolwiek dobrze się nią maluje, nie rozmazuje się itp, wymieniam ją tylko z tego względu, że dostałam nową ktorej zaczelam uzywac a nie lubie miec dwoch takich samych rzeczy w kosmetyczce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Weroniko wątkujako takiego nie mam ( przed chwilą powstał z zapachami). Zaglądam sporadycznie na wizaż więc postanowiłam nie posiadać wątku. Określ jakies ramy a ja wypisze co z danej kategorii posiadam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
palau moja lista poszukiwan jest w pierwszym poscie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
hej,
moze cos u mnie za: *Isa Dora *Paletka 4 cieni kolor soft lilac, są to 4 odcienie fioletu, zużycie żadnego odcienia nie przekracza 10% pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znajdziesz cos u mnie za te rzeczy? Najbardziej mi zalezy na cieniach Isa Dory ![]() Pozdrowienia ![]() Si |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
interesuje mnie:
- L’oreal Infallible kolor Sun beige nr 620, zostalo ok 60%. Zalaczam link do KWC – opinie srednie – moim zdaniem to znakomity podklad, ale niestety ten odcien mnie akuat gasi i nic na to nie poradze – chetnie wymienie na taki sam tylko jasniejszy, albo lekko wpadajacy w roz… http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=13215 czy kolor nadaje sie do opalonej twarzy? Frieda Frizz Ease Spray prostujacy do wlosow, zuzycie ok 50% Yves Rocher SPA 3w 1, balsam ujedrniajacy i wygladzajacy do ciala, zuzycie minimalne http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=3343 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() L'Oreal nadaje sie wlasnie do opalonej twarzy, przynajmniej w moim przypadku ;-) Jestem chetna na wymiane a Ty? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
interesuje mnie zapach tommy hilfiger t-girl oraz tusz do oczu bielendy. Jak jesteś zainteresowana wymianą, to podaj proszę swój adres na priv
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.