|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Chetnie pozbede sie III
Blyszczyki/balsamy:
Nivea Lip Care Caregloss & Shine Pure Natural, 10 ml, 2 opakowania - jedno nowe, drugie zuzycie: 1/8 Wibo Be Glamour Sparking Lip Gloss Jezyna, 10 ml, zuzycie: 1/8 Wibo Be Beauty Truskawka, 15 ml, zuzycie 1/8 Wibo Be Beauty Cytryna, 15 ml, nowy Wibo Lip Care Balsam, 10 ml, uzyty kilka razy Inglot Funny Cappucino, 8 ml, zuzycie: 1/3 Manhattan Tasty Lips Chinese Litchi, 6 ml, zuzycie: 1/4 Balsamy do ciała: Ziaja Kakaowe maslo do ciala, 200 ml, nowe Ziaja balsam do ciala maslo kakaowe, 200 ml, zuzycie: 2/3 Luksja Fruity nawilzajacy balsam do ciala melon, 250 ml, zuzycie: 1/7 Twarz: Ziaja maslo kakaowe krem, 50 ml, zuzycie: 2/3 Olay krem aktywnie nawilzajacy na noc, 50 ml, zuzycie: 1/5 Lirene mleczko do demakijazu cera tlusta i mieszana, 200 ml, zuzycie: 1/3 AA maseczka nawilzajaca z glinka zielona i witamina E, 10 ml, nowa Paznokcie: Inglot lakier do zdobienia paznokci 29 (bialy), 11 ml, uzyty kilka razy Wibo Serum wzmacniajace z wapniem i witamina C, nowe Zapachy: Versace Red Jeans, 75 ml, uzyty kilka razy Kolorowka: Clinique sheer powder blusher 06 lucky clover, 2.5 g, uzyty kilka razy Oriflame Visions Top Secret Concealer, 1g, zuzycie minimalne mieszanka pudrow Clinique i Bobby Brown, zlocisty bez, 12g Poszukuje: - delikatnych perfum z nuta rozana badz cytrusowa - kosmetykow dr. Hauschki posiadam tez probki mn. Biodermy, Guinota, ktore dolacze do kosmetykow
Wymianka Edytowane przez nri Czas edycji: 2007-07-13 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chetnie pozbede sie III
cos u mnie za red jeans
![]() zajrzyj tez do ciuszkowego.
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś za:
Ziaja Kakaowe maslo do ciala, 200 ml, nowe Ziaja balsam do ciala maslo kakaowe, 200 ml, zuzycie: 2/3 Luksja Fruity nawilzajacy balsam do ciala melon, 250 ml, zuzycie: 1/7 Wibo Serum wzmacniajace z wapniem i witamina C, nowe ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mogę prosić o linki produktów zziaji? Znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Może u mnie coś za:
Ziaja Kakaowe maslo do ciala, 200 ml, nowe Ziaja balsam do ciala maslo kakaowe, 200 ml, zuzycie: 2/3
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Może cosik u mnie??
Wibo Be Glamour Sparking Lip Gloss Jezyna, 10 ml, zuzycie: 1/8 Wibo Be Beauty Truskawka, 15 ml, zuzycie 1/8 Wibo Be Beauty Cytryna, 15 ml, nowy Wibo Lip Care Balsam, 10 ml, uzyty kilka razy Ziaja Kakaowe maslo do ciala, 200 ml, nowe Inglot lakier do zdobienia paznokci 29 (bialy), 11 ml, uzyty kilka razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Mala kroweczka - niestety nic
Karolinka - La roche posay anthelios xl fluide extreme spf 60 została gdzieś ¼ za Luksje i probki (10 ml Biodermy lub inne) zaakrecona - niestety nic palau - nie wiem jakie konkretnie linki masz na mysli; wszystko co sobie zyczysz za Intuition EL - 30 ml. - Pochodzenie - wizaż ( brak kartonika) aneczka - niestety nic cziki - niestety nic
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184931
Luksja Fruity nawilzajacy balsam do ciala melon, 250 ml, zuzycie: 1/7 Nivea Lip Care Caregloss & Shine Pure Natural, 10 ml, 2 opakowania - jedno nowe, drugie zuzycie: 1/8 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za:
Olay krem aktywnie nawilzajacy na noc, 50 ml, zuzycie: 1/5 Versace Red Jeans, 75 ml, uzyty kilka razy
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam ale interesuję mnie tylko kosmetyki które wymianiłam a one nijak nie odpowiedają wartością ( choć w przybliżeniu )mojemu Intuition. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
coś u mnie?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
[quote=nri;4756795]kafetka - niestety nic
Mariola 13 - DOLCE&GABBANA - WOMEN - 20 ml, odlane przez mnie własnoręcznie ![]() to co robimy ??? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.