![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam - wszystkiego po trochę :)
Moze u mnie znajdziesz cos za Burberry Brit Gold?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jagabrz - niestety za Burberry tylko inny zapach
![]() Maggie-79, u Ciebie interesowałyby mnie: La Roche Posay - Hydraphase Legere -50 ml. pojemnik z pompka - ubytek ok. 10% Biotherm Biopur Lotion (tonik)- 30 ml., nieuzywany Lancome Pure Focus Lotion (tonik)– 50 ml. nieuzywany Zauważyłam, że interesuje Cię też jakiś tonik do włosów, mam jeszcze ok. połowę Tigi Catwalk Sexed-Up Body Building Tonic ale chciałabym się jeszcze wstrzymać z wymianą, może jeszcze coś innego u kogoś innego ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
mnie by interesowalo u Ciebie to: Guerlain, Mahora, Cartier, Pasha de Cartier, Apotheker Scheller, Gel Nettoyant Ultra Douce Aux Algues Marines, Apotheker Scheller, Grüner Tee Meeresalgen, krem na dzień z zieloną herbatą i algami morskimiWeleda, Iris Feuchtigkeitscreme, krem na dzień
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Może ok. 35-40/100 Intuition Estee Lauder za Burberry? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183873
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Czy bylabys zainteresowana "czarnym" del Pozo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Bell Planete, czarny cień do powiek, nr. 301, raz użyty, aplikator czysty
Pielęgnacja: - BanDi seria “na 6” Krem matujący dla cery tłustej i trądzikowej, z 30 ml zostało 50%; ważny do 04.2008 - Oriflame Winter Solutions, odżywka do włosów bez spłukiwania, 50% (świetna, ale nie potrzebuję już takiego mocnego odzywienia ![]() - Nivea HairCare Styling minitubka żelu do włosów 30 ml, nieużywana Makijaż: - lakier do paznokci Wink Avonu (jasny róż odrobinę perłowy użyty 2-3 razy, świeży) - 2 lakiery do paznokci Manhattan 7ml, żużycie nie przekracza 15%; w kolorach róż opalizujący błękitem oraz wielokolorowy-tęczowy - 2/3 błyszczyku Manhattan CalypsoShine bezbarwnego z drobinkami (pachnie wazelinką) - ananasowy błyszczyk w kulce no name, użyty 2-3 razy - cień prasowany IB nr 51- morski niebieski, zużycie- wgłębienie pośrodku, może 15% - podwójny cień prasowany RubyRose nr 8 z lusterkiem, kolor morski perłowy (pastelowy i ciemny) zużycie powierzchowne - odsypki cieni: *APC, 7 (mocny róż), 18 (srebrzysty niebieski ciemniejszy niż błękit); * Bourjois granat - pudry w kulkach-zrobię mieszankę na życzenie: * Oriflame nabłyszczające: (1)białe-3 szt, (2)złote-2 szt, (3)różowe-5 szt * Manhattan: 15 złotych kulek z serii CalypsoShine (4) * Vollare: nabłyszczajace- 4 łososiowe(5) (ja zmieszałam je razem z Oriflame); satynowe- 5 jasnego beżu(6), 8 średniego beżu(7), 7 jasnego brązu(8), 10 czekoladowych(9) Próbki: - szminki Avon Ultra Moisture Rich- maźnięte po dwa razy w kolorach: Capuccino (3), PaleRose(8), BerryMauve(5), Rose(4) StrawberryDelish(6), KnockoutPink(7), PlumFrost(2), MeltedSun(1) - Cindy Crawford Feminine (wygląda na 2ml, raz otwarta) Fotki jutro ![]()
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2007-04-17 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Doroto, a del Pozo jaka pojemność? I czy jest jakieś zużycie? Edt?
rzyrafko, co to za kolor Burżujki dokładnie? (jakieś fotki? albo linki?) Sama się zastanawiam, bo i Intuition i del Pozo mi się podobają (choć del Pozo akurat się skończył tester i mogłam powąchać tylko z flakoniku, a to nie to samo...)... (przy okazji podbijam ![]()
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to edt 100 ml , kupione w perfumerii, jest kartonik, zuzycie nie wiecej niz 10ml ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Roznica jest znaczna w pojemnosciach, ale jesli cos mi sie podoba sklonna jestem oddac duzo wiecej ![]() to juz moja druga flacha del Pozo. owszem, jest nieco intrygujacy, napewno nie dla grzecznych dziewczynek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
witaj, cheer
![]() gdybyś rozważała wymianę swojego Brita na dwa dwiejsze zapachy, to ja mogłabym zaproponować np.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To Ty się pozastanawiaj, cheer ![]() Bo jak na razie to znam ten zapach tylko z recenzji i opisów ![]() Jeśli jednak ma w sobie więcej z klasyka, niż z Brit Red, to ma szanse mi się spodobać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wg mnie ten Burberry jest bardziej podobny do klasycznego, niż Red, ale oczywiście sprawdzisz sama ![]() Doroto-pamiętam, pamiętam, ale wciąż się zastanawiam. Bardzo mnie interesuje ten zapach jednak za Apotheker Scheller chciałabym żel i tonik do twarzy, a mój zapach za Twój to za mało...
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Interesuje mnie zel AS, krem Weledy, dwie probki (alchemie i EL) i miniatura Clarinsa. Zajrzyj do mnie
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Uups
![]() ![]() To taki granat chłodny raczej ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cheer, wycofuje swoja oferte.
poniewaz jakos nie moglysmy konkretnie sie dogadac to przed chwila zaoferowalam Pozo w innym watku i dobilam targu w tej wymianie. Dziekuje mimo to. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.