|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() zapachy, kolorówka i pielęgnacja (górnopółkowe i apteczne) - zapraszam!!!
NIEAKTUALNE!!!!
Witam ![]() oto moje kosmetyki (oraz parę akcesoriów) na wymianę. ZAPACHY Dolce & Cabbana - Light Blue; z wyjściowej pojemności 25 ml zostało 5 ml; brak kartonika Tom Ford - Black Orchid; oryginalna próbka z atomizerkiem; jeden raz bardzo oszczędnie przetestowana (ubytek niezauważalny); jest kartonik Guerlain - Shalimar EDT; miniaturka bez atomizera; pojemność 5 ml; raz przetestowana; jest kartonik KOLORÓWKA Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów Urbanity (perłowa biel, jasny neutralny brąz, lekko opalizujący liliowy róż, prawie matowy fiołkowy błękit, srebrzysty popielaty); brak aplikatorów; opakowanie zadbane; brak kartonika; zużycie znaczne, widoczne na fotce Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów Brun Casual (srebrzysty szary, satynowy kakaowy, opalizujący kremowy, jasny złotobeżowy, ciemna gorzka czekolada); jeden nowy aplikator, drugiego aplikatora brak; opakowanie zadbane; brak kartonika; zużycie widoczne na fotce - wymiana raczej tylko za inne cienie (szary, grafit, kremowy, ecru) Lancome - paleta błyszczyków; zestaw Une Parisienne; opakowanie zadbane; czerwony błyszczyk był tylko raz testowany, bladego opalizującego różówego została połowa; ciemniejszego różowego zostało niewiele; dwa pędzelki praktycznie biorąc nieużywane Chanel Vitalumiere kolor 20 Clair (najjaśniejszy dostepny w Polsce); kremowy podkład w kompakcie dający efekt odmłodzonej skóry; w zasadzie kompaktu zostało malutko (aczkolwiek na naprawdę porządne - kilkukrotne - przetestowanie produktu spokojnie wystarczy); może kogoś zainteresuje również samo opakowanie, które nadaje sie do stosowania wkładów wymiennych (sam wkład jest ok. 50 zł tańszy niż wkład z opakowaniem) PIELĘGNACJA Farouk Biosilk Silk Therapy jedwab do włosów; dwie buteleczki po 14 ml; nowe, nieużywane Galenic - Ombellia; krem rozjaśniający przebarwienia; 12 ml (4 saszetki po 3 ml w każdej saszetce) LRP - Rosaliac; krem do skóry nadwrażliwej i skłonnej do zaczerwienień; tubka 5 ml; nowa, w kartoniku LRP - Rosaliac żel micelarny do oczyszczania i demakijażu skóry nadwrażliwej i skłonnej do zaczerwienień; tubka 15 ml w kartoniku + dwie saszetki po 7 ml każda saszetka; nowe AKCESORIA Braun – Big Curls Ultra; suszarko-lokówka do wygładzania/prostowania półdługich/długich włosów oraz do tworzenia fal i dużych loków; ceramiczna szczotka; średnica szczotki: 38 mm; mało używana, w dobrym stanie Na wymianę szukam:
UWAGA!!! Osoby, które mają mniej niż 5 pozytywów w IP będę prosiła, aby wysłały swoje kosmetyki jako pierwsze. KOSMETYKI WYMIENIONE: Laura Biagotti - Sotto Voce; z wyjściowej pojemności 50 ml zostało ok. 14 ml; brak kamertonika; brak pudełka - wymiana z Agia* Avene – woda termalna; pojemność 50 ml; nowa; zafoliowana - wymiana z f.i.k.u. Avene - Hydrance Optimale Legere; lekki krem nawilżający do skóry normalnej/mieszanej; tubka 5 ml; nowa, w kartoniku - wymiana z f.i.k.u. Clinique - Repairwear pod oczy; słoiczek 5 ml; nowy - wymiana z f.i.k.u. Clinique - łagodne mydełko w kostce (do skóry normalnej i suchej); dwie kostki po 50 gram + mydelniczka; nowe, zafoliowane (dwa z trzech z zestawu) - wymiana z f.i.k.u. Estee Lauder - Gentle Eye Makeup Remover; delikatny płyn do demakijażu oczu; flakonik 30 ml; nowy - wymiana z f.i.k.u. Estee Lauder - Re-Nutriv Revitalising Comfort Creme; tubka 5 ml; w kartoniku z ulotką; nowa rezerwacja dla f.i.k.u. Estee Lauder - Hydra Complete Multi-Level Moisture Gel Creme for Normal/Combination Skin; krem nawilżający do skóry normalnej/mieszanej; słoiczek 7 ml; nowy - wymiana z f.i.k.u. Clinique - zalotka; nowa, zafoliowana - wymiana z f.i.k.u. Christian Dior – cień 1 Couleur; kolor 747 Toffee (średni, neutralny w tonacji brąz z dyskretnym połyskiem); jest aplikator; brak kartonika; zuzycie widoczne na fotce - wymiana z *Lola Rilastil Intensive - krem pod oczy; tubka 5 ml; nowa, w kartoniku - wymiana z *Lola Rilastil Intensive - krem regenerujący do twarzy; tubka 5 ml; nowa, w kartoniku - wymiana z *Lola . Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2007-07-30 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zapachy, kolorówka i pielęgnacja (górnopółkowe i apteczne) - zapraszam!!!
znajdziesz cos za:
Guerlain - Shalimar EDT; miniaturka bez atomizera; pojemność 5 ml; raz przetestowana; jest kartonik Givenchy - Organza (wersja klasyczna); miniaturka bez atomizera; wyjściowa pojemność 5 ml; zostało 4,5 ml; jest kartonik
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witaj,
interesuje mnie DKNY - Be Delicious; z wyjściowej pojemności 30 ml zostało co najmniej 10 ml; brak kartonika; brak naklejki na spodzie flakonika (odkleiła się w trakcie użytkowania) zapraszam do mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
u Ciebie zainteresowała mnie tylko Euphoria; niestety jest jej duużo więcej niż mojego jabłuszka, więc obawiam się, że uzgodnienie satysfakcjonujących nas obie warunków wymiany może okazać się nie lada problemem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za jeden z tych zapachow (lub chetnie wszystkie):
DKNY - Be Delicious; z wyjściowej pojemności 30 ml zostało co najmniej 10 ml; brak kartonika; brak naklejki na spodzie flakonika (odkleiła się w trakcie użytkowania) Dolce & Cabbana - Light Blue; z wyjściowej pojemności 25 ml zostało 5 ml; brak kartonika Moschino - I Love Love; z wyjściowej pojemności 30 ml zostało 6 m; brak kartonika; z korka odłamana charakterystyczna wypustka (ale korek poza tym ok)
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
a ja? najbardziej interesuje mnie moschino.
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
ok, dzieki za odp
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Daj znac jak znajdziesz jeszcze cos u mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197498 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za I Love Love?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Witaj, interesują mnie:
Dolce & Gabbana - Light Blue Moschino - I Love Love Znajdziesz coś w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj!
Te rzeczy mnie interesują. Co chcesz u mnie? Christian Dior - cienie 5 Couleurs, paleta kolorów Brun Casual Braun – Big Curls Ultra
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
interesowałyby mnie puder La Prairie (o ile to jest ten jaśniejszy odcień) oraz męska Mania .. z tym że ja niestety nie toleruję odsypek, odlewek, odpsików, zastępczych opakowań, itp. ![]() a ponieważ Ty zastrzegasz, że w przypadku obydwu interesujących mnie kosmetyków nie wchodzi w rachubę inna opcja, więc chyba jednak nie uda nam się uzgodnić wymiany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Aniu a taką : http://www.lumiere.pl/product_info.p...adow-Quad.html paletkę, odcień 06 za twoja bardzie zuzyta diora? (moja to opakowanie gwp, praktycznie nowa)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() niestety: Twoja paletka EL to kompletnie "nie moje kolory" ![]() jeśli chodzi o cienie to aktualnie szukam grafitów i szarości, najchętniej w połączeniu z ecru; z minimalnym połyskiem lub w ogóle bez połysku |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za te kosmetyki?
Tom Ford - Black Orchid; oryginalna próbka z atomizerkiem; jeden raz bardzo oszczędnie przetestowana (ubytek niezauważalny); jest kartonik LRP - Rosaliac; krem do skóry nadwrażliwej i skłonnej do zaczerwienień; tubka 5 ml; nowa, w kartoniku LRP - Rosaliac żel micelarny do oczyszczania i demakijażu skóry nadwrażliwej i skłonnej do zaczerwienień; tubka 15 ml w kartoniku + dwie saszetki po 7 ml każda saszetka; nowe Rilastil Intensive - krem pod oczy; tubka 5 ml; nowa, w kartoniku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zielona30, aktualnie szukam tylko paru konkretnych kosmetyków ![]() W Twoim watku nie znalazłam, niestety, niczego, co mogłabym zużyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.