|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Pomocy!
Cześć
![]() ![]() Moja stylizacja, to było suszenie zimnym nawiewem włosów i w tym samym czasie czesanie ich. Jeśli bym tego nie robiła, miałabym jeden wielki puch na głowie. Już próbowałam wszystkiego. Dzisiaj umyłam włosy, i potraktowałam je jakby były falowane. Oto efekty. Jakość kiepska, po nie miałam dostępu do aparatu. Ostatnie zdjęcie, to włosy zaraz po umyciu, po stylizacji takiej, jak pisałam wyżej. Prosze o pomoc, bo nie wiem, co mam mam z nimi robić. Czy one jednak są proste, czy falowane :< ![]() ![]() Na zdjeciu wyzej, nie widać ich faktycznego stanu.. Edytowane przez fridiige Czas edycji: 2014-03-22 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Pomocy!
Olei: alterra cytryna i brzoza, kokosowy, ale juz odstawiłam, bo puszy moje włosy, łopianowy i babydream fur mama.
Odżywke z alterry granat i aloes, balsam do włosów green pharmacy granat i olejek arganowy. Maske bioetika, odżywke bez spłukiwania z joanny, mgiełke gliss kur tą różową, do włosów zniszczonych. No i oczywiscie jedwab . Czesze albo szczotką z naturalnego włosia, albo tangle tezeer. Czasmi zdarza sie ze użyje grzebienia ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zapraszam Cię serdecznie z Twoim problemem tutaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Możesz spróbować z jakimś stylizatorem, może krem do prostych włosów z nivea by coś pomógł, albo cokolwiek innego. Jeśli chciałabyś mieć fale możesz spróbować z żelem z siemienia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Jedwab z biosliku. Dziękuje za porady. W siemie na pewno zainwestuje i sprawdze jakie będę efekty ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dziekuje wszystkim za odpowiedź! Dzisiaj wypróbowałam żel z siemienia i efekty są takie, jakich sie spodziewałam. Na włosach mam mnóstwo fal. Wprawdzie nie są idealne, bo to mój "pierwszy raz", ale są.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny! Mam problem może ktoś zna odpowiedź albo może kogoś dopytać. Miałam gęste bardzo zdrowe włosy, w kolorze bardzo ciemnego brązu trochę wpadającego w czerń (podkreslam,ze to był mój naturalny kolor), ale coś mi odwaliło i zrobiłam sobie trwałą ale niby taką naturalną/ziołową/podnoszoną, kobieta trzymała mi ten płyn ondulacyjny na głowie godzinę bo się nie chciały niby zakręcić ale dla mnie i tak efekt był za mocnego skrętu, jeśli chodzi o strukturę włosa to teraz są w miarę gładkie, dochodzą do siebie, ale z moim kolorem jest tragedia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A trwała niestety potrafi zmienić kolor włosów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.