![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Guerlain, Dior, Clinique, Vichy Dermablend, Ralph Lauren, Loreal,i inne zapraszam :)
Witam
Ma troszke kosmetykow na wymiane, bede w Polsce ![]() ![]() PODKALDY I PUDRY 1 GUERLAIN- METEORYTY MYSTIC-[/B][/B]6 kuleczek z kazdego koloru po jednej (biala, kremowa, zolta, ciemno rozowa, zielona, fioletowa) CLINIQUECLARIFYING POWDER MAKEUP Podkład i puder w jednym, który udoskonala cerę, nadając jej zdrowy blask i koloryt. Kryje niedoskonałości cery i matuje ją. Od skóry normalnej do tłustej. -kolor CLARIFYING CREAM 01-opakowanie 11g, zostalo 1/2 (bez gabki)[rez dla dorota_ [COLOR="PaleTurquoise"]LOREALTRANSLUCIDE WITH VITAMIN 7 DIOR-DIORSKIN ULTRA-MAT([/B][/B]long-lasting natural matte makeup oil-free)-kolor 100, z opakowania 30ml zostal 1 cm podkladu MAKIJAZ OCZU 1 CLINIQUE-HIGH IMPACT EYE SHADOW-[/[/B]B]cienie do powiek, kolor cool satin-kolor granatowy z delakitnymi drobinkami ledwo widoczne, uzyty 3 razy +kolor jasny, cielisty rozowy bez drobine zostalo 1/3 2 DIOR-EYEBROW PENCIL WITH BRUSH AND SHARPENER[/B]- [/B][/B](kredka do brwi ze szczoteczka i temperowka)- kolor 093 noir-szaro-czarny, w kartoniku raz uzyta nigdy nie temperowana NOWA 3 ISA DORA-EYE BROWN PENSIL WITH BRUSH-kredka do brwi, kolor 20black, dl 13cm razem ze szczoteczka 4 MEYBELLINE-EXPRESSION KAJAL[/B]-[/B]kredka do oczu, kolor czarny 33, zostalo 11 cm 5 MEYBELLIN- [I]LIQUIDEYELINERLONGLASTING[/B][/I[/B]]- kolor 61 czarny, opakowanie 5ml zostalo 3/4 BLYSZCZYKI I ROZE [B]1 LOREAL-BLUSH DELICIEUX[/B]-[/B][/B]transparentny roz z witamina C,kolor 04 Bois de rose Rosewood, uzyty kilka razy,pokruszony, patrz zdjecie 2 MEYBELLIN-SHINYLICIOUSFRUITYGLOSS[/B]-[/B]kolor 813 LADNY wisniowy, zostalo 3/4 opakowania ZAPACHY 1 GABRIELA SABATINI- GABRIELA SABATINI[/B[/B]] eau de toilette natural spray opakowanie 20 ml nowe nie uzywany w kartoniku 2 RALPH LAUREN-[I]GOODBAY DRY HYDRATING BODY LOTION WITH [/B]SHIMMER([/[/B]I]limitowana edycja dolaczona do perfum)- 50ml NOWY H&M -PEDZEL DO PUDRU- szeroki Wymienie na + kosemtyki o podobnej wartosci, srednia i wyzsza polka, + apteczne np avene, LRP itp. + z pefrum tylko cacharell amor, lub burberry, chyba zeby bylo cos niezwyklego. + nie interesuje mnie avon i oriflame Edytowane przez f.i.k.u. Czas edycji: 2007-08-02 o 12:59 Powód: dodatki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienie: Dior, Guerlain, Clinique, Loreal
Cos u mnie za GUERLAIN-LES VOILETTES PUDRE LIBRE albo LOREAL-TRANSLUCIDE WITH VITAMIN C- ? Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
- ESCADA-PACYFIC PARADISE- 30ml zostala polowa butelki
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() jestem wstępnie zainteresowana następującymi pozycjami: DIOR-DIORSKIN POUDRE COMPACTE PRESSED POWDER- kolor 601-opakowanie 10g, jest to w sumie miekki puder w kamieniu, a nie typowy kompakt, ja go przynajmniej tak uzywalam, zostalo okolo 3/4 opakowania (z gabka) GUERLAIN-LES VOILETTES PUDRE LIBRE, kolor TRANSPARENTE 01-opakowanie 30g, zostalo okolo 3/4 jest to puder sypki, przepieknie pachnacy ( bez gabki) CACHARELL-PROMESSE 5ml eau de toilette - czy to oryginalna miniaturka, czy jakaś "odlewka"? ESCADA-PACYFIC PARADISE- 30ml zostala polowa butelki Daj znać, proszę, czy cos byś u mnie za któryś z tych kosmetyków znalazła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za GUERLAIN-LES VOILETTES PUDRE LIBRE, kolor TRANSPARENTE 01-opakowanie 30g, zostalo okolo 3/4 jest to puder sypki, przepieknie pachnacy ( bez gabki)
CACHARELL-PROMESSE 5ml eau de toilette ESCADA-PACYFIC PARADISE- 30ml zostala polowa butelki
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Cesc Aniu
Moge wymienic 1. Cacharell orginal 2.Dior podkla 3. Guerlain les... za 1. Avene woda 2.Clinique Repair 3.mydelka Clinique 4.Estee Lauder Hydra Complet 5.Estee Lauder Re nutriv 6.LPR Tolerine 7.Avene Hydra Optimal 8.Zalotka. Dlatego wybralam tak duzo bo to sa probki 5ml pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wstępnie byłabym za ![]() Prosiłabym o podanie kodów z opakowań pudrów i o informację, kiedy zaczęłaś uzytkować te produkty (tzn. kiedy zostały otwarte; zakładam bowiem, że jesteś tzw. "pierwszym użytkownikiem") oraz gdzie te produkty zostały zakupione (perfumeria, serwis aukcyjny, perfumeria intenetowa). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Nie mam niestety kartonikow z kodami, obydwa pudry byly kupione na przelomie lutego/marca. Diora kupilam jeszcze w Sephorze w Szczecine, a Guerlain w Norwegi w estetique www.esthetique.no. Moge wyslac Ci zdjecia. Na diorze pod spodem jest wybite 5L01 moze to jest jakas zakodowana data waznosci. Cacharell dostalam od kolezanki z USA ale to nie jest moj zapach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Podobny kod jak na pudrze Dior'a powinien być na spodzie puderniczki Guerlain'a ![]() Za fotki bedę wdzięczna. Możesz je wkleić tutaj lub przesłać mi maileem. Na PW wysyłam Ci mój adres. Wszystkie kosmetyki, które sobie u mnie wybrałaś, rezerwuję na Twoją korzyść i prosiłabym - jeśli jest taka mozliwość - o zarezerwowanie dla mnie tego, co mnie podoba się w Twoim wątku ![]() Ponieważ teraz znikam już Wizażu, szczegóły naszej ewentualnej wymiany "dogramy" jutro, dobrze? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Ok do jutra. Znalazlam kod na Geurlain 6A01. Cale zycie czlowiek sie czegos uczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Czesc olik04
Chetnie wymienie Eskade 15ml na Burberry London for Women 15ml jakbys miala mozliwos przelania do jakiejs szklanej buteleczki. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a GUERLAIN-LES VOILETTES PUDRE LIBRE jest już nieaktualny?
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
A ja już się tak na 99% zdecydowałam na wymianę
![]() Ten 1 malutki procencik to moje zastanawianie się, czy aby na pewno nie będę miała za dużo pudrów (prawdopodobnie wymienię się też na puder z efelką ![]() Ale w sumie ... wszystkie puderki są świeże (więc mogą czekać na swoją kolej), a od przybytku (dobrych kosmetyków) głowa nie boli ![]() Z ostateczną decyzją melduję się jutro, w godzinach popołudniowych ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
hmmm..szczerze mowiąc roz Lancome (ok. 150 zl)przewyzsza znacznie wartosc Loreal, ten puder Gerlain jest w rezerwacji tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Hej Daissy
Puder jest w rezerwacji dla Ani tak na 99% dam zanc jak cos sie zmieni pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
interesuje mnie puder Diora , może coś w moim wątku Ci się spodoba
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=191390 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() melduję się zgodnie z ustaleniami ![]() Pięknie dziękuję za przesłanie fotek ![]() Dzisiaj w perfumerii przetestowałam jeszcze puderek Dior'a i - jeśli o mnie chodzi - jestem zdecydowana na wymianę ![]() Możemy przecodzić na PW w celu ustalenia jej szczegółów (adresy, sposób i termin wysyłki) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
f.i.k.u.
![]() potwierdzam ostateczne następujące warunki wymiany: Od Ciebie do mnie lecą:
![]() Prosze o potwierdzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Od Ciebie do mnie lecą:
![]() Wszystko sie zgadza pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
dorota_
zarezerwowalam dla Ciebie Clinique |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.