|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Rozstępy po chorobie
Witam. Proszę o radę! Dwa lata temu uporałam się z anoreksją. Przybrałam kilka kg, obecnie waże 51, ale nie mogę pozbyć się pozostałości po chorobie tzn. rozstępów na udach i pośladkach. Próbowałam już różnorodne kosmetyki, a także peeling z kawy i soli, ale nic nie pomaga. Czy jestem już skazana na te rozstępy do końca życia?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstępy po chorobie
to po anoreksji ma sie rozstepy
![]() a pozatym, dziwucho Ty sie nie przejmuj takimi rzeczami, ja mam 22 lata i mam pelno rozstepow na dupsku i nogach ![]() rada taka, ogolnie powinno sie przeciwko powstawaniu nowych rozstepow, luba jesli jeszcze sa czerwone smarowac balsamami, albo najlepiej oliwkami... a reszta zostaje do konca zycia Edytowane przez Fisiasia Czas edycji: 2010-05-27 o 23:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie, po samej anoreksji rozstępow sie nie ma. Ale jak sie z niej wychodzi to wiąże się z przybraniem na wadze... a przybranie na wadze w tym przypadku skutkuje rozstepami.. przynajmniej ja tak mam ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Fisiasia dobrze mówi - dopuki rozstępy są czerwone to możesz je zlikwidować, jak są już białe to za późno. Jeśli są czerwone to masuj oliwką czy balsamem przeciw rozstępom. I poszukaj w wyszukiwarce przede wszystkim bo o rozstępach nie jeden wątek jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...watek+zbiorczy
tam wszystko znajdziesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.