![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
revlon colorstay, sephora, gliss kur, bourjois i inne
Witam, chetnie wymienie:
1. podklad Revlon Colorstay Softflex do skory mieszanej i tlustej, kolor True Beige 320(uzywalam go jakies 3 tygodnie wiec mysle ze zostalo ok 80-90%) 2. podklad Lirene Shiny Touch - fluid rozswietlajacy, kolor bezowy/beige 107 (uzyty kilka razy) 3. podklad matujacy Bourjois Matt Lovely, kolor 23 (uzywany ok 2 - 3 tygodnie, wiec zostalo pewnie ok 80%) 4. maskara Sephora Phosporecent mascara, jest transparentna i jak sama nazwa wskazuje swieci w ciemnosci (lub moze tylko w ultrafiolecie); nie wiem czy faktycznie tak dziala bo nie testowalam (jest nowa, w ogolnie nie uzywana) 5. cien do powiek Sephora colorful mono, kolor chrome 07: sredni roz z mocnym zlotym polyskiem (jest nowy, tylko przetestowany) 6. lakier do paznokci Wet'n'Wild Crystalic przywieziony u USA, kolor intensywnie niebieski mocno metaliczny (uzyty tylko raz do pomalowania obu rak, mimo ze dosc dlugo przelezal w szafce to jest plynny - jak nowy) 7. lakier do paznokci Killy's Vernis a Ongles, kolor idealny do french manicure: delikatny mleczny roz nr 820 (uzyty chyba 2 razy do pomalowania obu rak, jest plynny - jak nowy) 8. 4 cienie Inglot Sprint, kolory: blekitny (nie wiem jaki to numer bo sie starl), ciemny granat nr 55, ciemny grafit nr 63 i brzoskwiniowy nr 58 (brzoskwiniony ma ok 30 % ubytku, blekitny ok 20, granatowy i grafitowy ok 10); cienie sa dosc stare, przelezaly w szafce kilka lat; 9. pedzelek do nakladania korektora z Sephory nr 6 (jest nowy, ani razu nie uzyty) 10. plyn do kapieli Bath & Body Works: Shimmering Bath Creme; plyn jest z brokatowymi drobinkami, wyglada jak taki srebrny brokat w plynie (jest nowy, ani razu nie uzywany) 11. Garnier Czysta Skora A Zel na noc (ciezko mi ocenic zuzycie ale wydaje mi sie ze nie zuzylam wiecej niz 1/3) 12. pomadka ochronna Nivea Lip Care Pearl & Shine (jest prawie nowa, uzyta kilkanascie razy) 13. odzywka Shwarzkoph Gliss Kur Hair Repair: Ekspresowa odzywka kompletna regeneracja (uzyta kilka razy, opakowanie przy zakupie nie bylo pelne, ale mysle ze nie zuzylam wiecej niz 20%) 14. Miniaturki perfum - Dior - J'adore (zuzyta prawie polowa) - Elizabeth Taylor - Passion eau de perfum (zuzyte ok 10-20 %) - Estee Lauder - Intuition(zuzyte ok 20 %) Wszystkie miniaturki orginalnie mialy pojemnosc ok 4 ml 15. Dotleniajaco - napinajacy krem pod oczy CLARENA, z tego co pamiętam, to kosztował ok 80zl (zuzycie ok 10 - 15%) A oto rzeczy ktorych poszukuje: 1. Podklad La Roche Posay Unifiance do cery mieszanej i tlustej, ta lzejsza wersja wygladzajaca w opakowaniu z pompka i ta mocniej kryjaca w tubce; kolory 21 lub 22, 11 lub 12 2. Korektor La Roche Posay Unifiance kolor zolty 3. Puder sypki, np Bourjois, Clinique Blended Powder (ale rozpoatrze tez inne propozycje), kolory jasne, moga byc lekko rozowe 4. Roz Bourjois w kolorze jasno rozowym (bez zlotych drobinek) 5. Kredka Bourjois Khol & Contour, kolor czarny (ewentualnie moge zastanowic sie nad inna propozycja) 6. Cienie Bourjois w kolorach: fioletowy, czarny, grafitowy, rozowy (te pojedyncze) 7. Lakiery do paznokci w intensywnych nie metalicznych czy brokatowych kolorach np: mocny roz, fiolet lub czern (bardzo mile widziane te malutkie lakiery z Sephory) 8. Cala seria effaclar z la roche posay 9. kremy pod oczy, najlepiej z firm aptecznych To na razie tyle, oczywiscie rozpatrze tez inne propozycje. Edytowane przez cutme Czas edycji: 2007-10-08 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: revlon colorstay, sephora, gliss kur, bourjois i inne
znajdziesz co¶ u mnie za nr1
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Może coś u mnie za nr1 ?
Kosmetyki, biżu, ksiązki i inne : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172462 Ciuszki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=193189 Torebki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=195253 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za pędzelek Sephory do korektora? (link w podpisie)
Nat
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ok - ja czekam co powie Ragutka bo tez miala ochote na kredke
![]() Nat
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za podkład lirene?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
a czy za revlona chcialabys tester podkaldu Lancome maquimat? mam tez odlewke deep purple hugo boss, pojedynczy róż z burzuja 13 fascinant rose - jak nowy, minaiturke tresor, tonujace filtry do twarzy biodermy 50+..
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
ale ten roz bourjois 13 rose fascinant to chyba jest cien, a nie roz ? jesli nie ma on zlotych drobinek to moge sie wymienic + ewentualnie cos do niego moze byc dorzucila jeszcze bo za podklad zaplacilam jednak ponad 70 zl (moze jakas czarna kredka w olowku?). jesli nic nie znajde, to trudno - wymienie sie tylko za ten cien.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Hej, tak, to cien
![]() ![]() mam jakas czarną kredke z oriflame, jak tylko znajde, to dołoże. to adres na PW?
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
u Ciebie znalazlam tylko puder w kompakcie nr 72 Bouriois, ale pewnie sie na niego nie zamienisz bo jest wart duzo wiecej (no chyba ze duzo jest zuzyte). moge oczywiscie cos dozucic, ale nie wiem co Cie interesuje. to jest ten nowy puder w czarno - rozowym opakowaniu, nie ten stary pastel teint ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
niestety nic mnie więcej nie zainteresowało, a puder to ten o którym mówisz, prawie nowy. Chyba że masz coś jeszcze na zbyciu poza wątkiem, wybredna nie jestem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Witaj, może coś u mnie za:
13. odzywka Shwarzkoph Gliss Kur Hair Repair: Ekspresowa odzywka kompletna regeneracja (uzyta kilka razy, opakowanie przy zakupie nie bylo pelne, ale mysle ze nie zuzylam wiecej niz 20%) http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199065 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
2 * moisturizing shower gel CALVIN KLEIN ETERNITY Podklad ISA DORA VELVT TOUCH Miniaturka kremu pod oczy CLARIINS - SUN WRINKLE CONTROL SPF 30 ( mini opakowanie w kartoniku) 2 * SEPHORA BRONZED! - NAATURAL SOLAR FLUID FSP 15 GIVENCHY AMARIGE MARIAGE (perfumy w kremie) ASTOR - PERFECT BALANCE MAKEUP NIVEA VISAGE Q10 (krem na noc, krem na dzien i krem pod oczy) NIVEA VISAGE kremy: do cery suchej i wrazliwej, do cery normalnej i mieszanej, do cery mieszanej i tlustej mam jeszcze ok 2/3 kremu do depilacji nog Joanna Sensual i do tego balsam po depilacji w saszetce |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- Balsam ujędrniający do ciała Dove 250 ml, zostało ok 80% ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
jestem chętna na taka wymianę
![]() W związku z tym iż nie posiadasz jeszcze przekupki, czy zgadzasz się wysłać paczkę jako pierwsza? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
a może znajdziesz coś jeszcze za:
3. podklad matujacy Bourjois Matt Lovely, kolor 23 (uzywany ok 2 - 3 tygodnie, wiec zostalo pewnie ok 80%) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
cutme, nie bardzo znam się na tych cieniach, mam je zwymiany i użyłam tylko raz. Jesli chodzi o jakieś drobinki to ma takie błyszczące. Jeżeli cienie by Ci nie odpowiadały to mam kredkę BOURJOIS Khol & Contour kolor 04 blue talentueux jest on taka ciemno nibieska wręcz grabnatowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie za:
1. podklad Revlon Colorstay Softflex do skory mieszanej i tlustej, kolor True Beige 320(uzywalam go jakies 3 tygodnie wiec mysle ze zostalo ok 80-90%) 3. podklad matujacy Bourjois Matt Lovely, kolor 23 (uzywany ok 2 - 3 tygodnie, wiec zostalo pewnie ok 80%)
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mam tez lakiery inglota niewiele uzywane: intenstywny czerwony, ciemny bordowo - brazowy i fioletowo-rozowy metaliczny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Kredka jest prawie cała, ja użyłam tylko raz a poprzedna właścicielka nie jestem pewna chyba raz temperowała. Wklejam Ci fotkę niestety przepraszam za jakość ale mam zbity wyświetlacz wiec ciężko robić zdjęcia. W rzeczywistości jest ciemniejsza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.