![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Dior Addict,CKin2U,Chanel,HR,L oreal,Arden,Body shop.............u mamaymichałka
Nieaktualne
Edytowane przez mamamichałka Czas edycji: 2007-08-17 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dior Addict,CKin2U,Chanel,HR,L oreal,Arden,Body shop.............u mamaymichałk
moze cos u mnie ci wpadnie w oko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior Addict,CKin2U,Chanel,HR,L oreal,Arden,Body shop.............u mamaymichałk
Znalazłabyś coś u mnie za:
-Vollare-cien sypki z serii Brillant-Opalizujący na niebiesko fiolet- nr 46,zostało ok.2/3 -APC-odsypka do sterylnego opakowania cienia w kolorze khaki -RHEA-odsypka do sterylnego opakowania cienia w kolorze sliwki z drobinkami rożnokolorowymi ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
-Calvin Klein CKIN2U-EDT-ok.43/50 ml
????????? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197230 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
chetnie zobaczylqabym zdjecie tej paletki chanel, w jakich jest kolrach z czego sie sklada...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Może coś u mnie?
Elizabeth Arden-Provocative Woman-Shimmering Body Powder Brush-opalizujący puder do ciała w pędzlu o zapachu perfum.Uzyty raz dla sprawdzenia.Elegancko zapakowany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Polecam - olejek ślicznie pachnie, jest wydajny i świetnie nadaje się do masażu ukochanego, a także auto-masażu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oprócz powyższych rzeczy mam 2 i 3 czesc władcy pierscieni,Skibniewskiej, twarda oprawa z serii Kanon na Koniec Wieku,stan idealny |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Bardzo podoba mi się serenity Ghosta-ale pytanie czy chciałabys wymienić i czy znajdziesz coś by dobrać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jasnoróżowy (zużyty w 85%) miedziany (zużyty w 20%) perłowy liliowy(zużyty w max 10%) perłowy róż (zużyty w max 10%) te powyzej maja konsystencje błyszczyka brąz z drobinkami(mażnięty dla próby) winny burgund(jak powyżej) jasny róż(zużyty w 10%) fiolet-oberżyna(mażnięty dla próby) powyższe kolory maja konsystencje twardego kremu-mozna uzywac jako szminki,różu w kremie i cienia, Zaden z kolorów nie jest matowy-wszystkie sa perłowe/połyskujące. Kasetka z fajnym lusterkiem Teraz zdjecie nie odda kolorów-poszukam tez cos w necie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje za zdjecie, ale ta paletka nie dla mnie, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
CKIn2U bardzo mnie interesuje, mam do oddania 50ml Noa Perle, co Ty na to?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy mogłabym Cię prosić o zdjęcia tych 3 cieni, które wymieniłam i książeczek? Byłabym wdzięczna ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Obejrzałam dokładnie ksiazki-okazało się ze zbyt pochopnie oceniłam stan ksiązek-bedzie to jednak bdb+-mają 2 plamki po bokach (sfotografowałam).Poza tym ksiązki są nowe,przeczytałam je raz i leża.Niestety nie mam pierwszej części-tak to jest jak komuś nieodpowiedniemu się pożycza ![]() Cienie mają w rzeczywistości o wiele ładniejsze kolory-szczegolnie sliwka-zanikły gdzies drobinki na tej fotografii... Edytowane przez mamamichałka Czas edycji: 2007-08-02 o 11:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Niestety tylko miniaturki podkładów Chanel-ale niestety kolorystycznie mi nie pasują.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Dodatkowe zdjęcia pędzla.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o cienie, jestem zainteresowana na pewno odyspką śliwkowego ![]() ![]() Jeśli chodzi o książeczki, byłabym zainteresowana, ale jest taka sprawa: w niedzielę wyjeżdżam na tydzień, więc nie wyrobię się z wymianką przed wyjazdem. Ale jeśli mogłabyś poczekać, to byłabym chętna na te dwie książki, pod warunkiem, że uda mi się znaleźć gdzieś pierwszą część do kompletu, więc nie ma pewności, że wezmę je na 100% ![]() Czy taki układ Ci odpowiada? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
a moze zainteresowal by cie tusz z mojego watku za podklad minerelany isadora
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=200704 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
mam tez microdemabrazje refinisch uzyta raz i podklad Vichy -ten nowy matujący ale najciemniejszy kolor -uzyty 4 razy.
bardzo mi sie u ciebie podoba tennowy zapach CK- w sumie najbardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Refinish byłabym zainteresowana-ale nie opłaca mi sie wymiana jej na ckin2u..czy nic innego za nią nie znajdziesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ja jeszcze poszperam w domu
ja mam duzo kosmetykow ale zawsze szkoda mi sie z nimi rozstawac mimo ze ich nie uzywam ![]() a jaką ty masz karnacje bo ja mam sporo podkladu i pudrow z wyzszej połki miedzy innymi puder w kompakcie double perfecion ale wklad nr 105-niedostepny u nas kolor raczej do opalonej karnacji prawie nowy, krem line peel biotherm do cery mieszanej z 30ml ubytek ok 10-15% dobra napisze ci jutro co mam bo napalilam sie juz n ten twoj perfumik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
sześć!
![]() Goldwell-Lc2-Perfect your Blonde-Maska do włosów blond,do chłodnych odcieni,niweluje żółty kolor,odzywia,nawilża.Now a
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Mogłabym wymienic tą maske na wszystkie twoje próbki i lakiery do paznokci-lub próbki i isa dore
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.