|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Najbardziej nasycone soczyste kolory pomadek ktore nie podkreslaja zoltych zebow ;)
Czy znacie kolory pomadek nasycone soczyste,ktory nie uwydaczniaja bardziej zoltych zebow ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Najbardziej nasycone soczyste kolory pomadek ktore nie podkreslaja zoltych zebo
Zacznij myć zęby, wtedy wszystkie będą odpowiednie
![]() Jakich kolorów szukasz? Bo dla mnie RR MACa dobrze wpływa na optyczne wybielenie zębów, chociaż mi to wielkiej różnicy nie robi, bo nie narzekam na ich kolor.
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Najbardziej nasycone soczyste kolory pomadek ktore nie podkreslaja zoltych zebo
Aiszka, ja się dziwię, że jeszcze nikt Cię nie zbanował, gratuluję moderatorom cierpliwości
![]() Każdy jaskrawy czerwony odcień będzie podkreślał niebyt biały odcień zębów, tak samo jak każdy murzyn będzie miał optycznie kolor uzębienia zbliżony do arktycznego lodowca. Można jedynie polecić wybielanie (Biała Perła) a po kilku miesiącach cieszyć się wszystkimi odcieniami tęczy. Może zastanów się czy warto mnożyć te wszystkie bzdurne wątki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Myje zeby codziennie 2razy,3 razy dziennie
![]() ![]() ![]() Dlaczego sadzisz ze bzdurny watek?Normalne pytanie ...znalazlabym to bardziej bzdurne watki.. Edytowane przez Aiszka1 Czas edycji: 2011-08-01 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Trudno, żebyś nie znalazła, w końcu sama je zakładasz
![]() Mogę jedynie polecić Białą Perłę, bo sama nią teraz wybielam zęby i widzę różnicę. |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
in love with life
|
Cytat:
Nie lepiej zamiast pytac w internecie isc do sklepu i wyprobowac? Zoltych zebow nie podkresla MAC Ruby Woo i na pewno jest to intensywny nasycony kolor, ale czy o to Ci chodzi?? Przeciez i tak po nazwach nie bedziesz wiedziala jak wygladaja? Spiszesz sobie na kartce propozycje i wtedy pojdziesz do sklepu? Tez watpie, bo inaczej nie zakladalabys kolejnych watkow...
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hmm. Ja mimo wybielania laserowego (3 sesje) mam zęby o delikatnie żółtym zabarwieniu i mój dentysta powiedział, że ładniejszego odcienia nigdy niczym nie uzyskam. Więc wybielanie nie zawsze jest wystarczającym rozwiązaniem...
A powiem, że przed wybielaniem miałam zęby niczego sobie, też nie miały brzydkiego koloru, po prostu marzył mi się uśmiech jak z filmu. Od zawsze (od urodzenia ![]() Dodam, że nigdy nie paliłam. Także np. dla mnie dobór odpowiedniej szminki jest bardzo ważny. Najlepsze są chłodne róże bez drobinek. Co do soczystych-zimna fuksja (taki ostry róż) i czerwień z niebieskimi podtonami. |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
wątek zamykam w nadziei na przerwanie potoku pytań, nieco na siłę wymyślanych...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.