|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() SZUKAM:-) Angel TM, Tous Touch, Mellow i inne... ratujcie! ;-)
Tak więc szukam następujących zapachów:
- Angel Thierry Mugler , w pojemności 25ml i więcej ![]() - Mellow Roberto Verino - zapachów Il Profumo, Serge Lutens, Csp - Les Parfums de Rosine - Flowerbomb i Flowerbomb Extreme - Stella Sheer 2005 - Lolita L - Feminite du Bois - Scent i Scent Intense - Organza Indecence edp - Belle de Minuit Les Belles - zapachów niszowych - zapachów Hanae Mori - kremów i ,,lotionów'' do ciała powyższych zapachów ![]() Pielęgnacja włosów: - tylko profesjonalne kosmetyki w tym głównie L'oreal ![]() Pielęgnacja ciała: - kremy wysokopółkowe - balsamy Aquolina, Sephora, Jessica Simpson Dessert Pielęgnacja twarzy: - sera, kremy itp Chanel w tym Purete Ideale, Hydramax, liftingująca maseczka Chanel. - Dior, Clinique, Biotherm, Bioderm, Vichy Normaderm. - specyfiki na cerę łojotokową, mieszaną, tłustą, ze skłonnościami do tworzenia zaskórników. Kosmetyki kolorowe: - limitowane meteoryty Guerlain - szminki, błyszczyki Guerlain, Chanel, Dior, Max Factor i inne marki ,które można znaleźć w Douglasie i Sephorze ![]() - poczwórne cienie YSL, szczególnie w odcieniu Nude - cienie Chanel w odcieniu Sparkling Satins - cienie Deborah, Collistar - pudry mineralne - brązery, pudry sypkie - podkład w musie Avon Rzeczy ,które pogrubiłam są mi w tej chwili niezbędne, dlatego też apeluję o wymianę do posiadaczek tych cudeniek ![]() Moje wątki wymiankowe znajdziecie w podpisie ![]() Na bieżąco robię dokładki, mam jeszcze sporo różnych rzeczy, które w najbliższych dniach dołożę ![]() Serdecznie pozdrawiam!
Edytowane przez Nevada87 Czas edycji: 2007-08-15 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: SZUKAM:-) Angel TM, Tous Touch, Mellow i inne... ratujcie! ;-)
mam połowe płynu do kąpieli Aqualina-czekolada.
szampon zwiększający objętosć L'Oreal Nowy. mam nowy Acne Derm mam rowniez Akneroxid 5 zel przeciwtrądzikowy zuzycie ok 20%.
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Posiadam L Lempickiej
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witaj Nevado ,
poza wątkiem mam nową gwiazdkę 25 ml Angela chętnie bym ją wymieniła bo miłośniczką Angela przestałam być dawno, czy masz jeszcze jakiś perfumy poza watkiem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Orchideo, nie mogłam się powstrzymać - masz boski podpis
![]() ![]() Próbka Princessy poleci w poniedziałek ![]() Gagatku, żeby nie było, że Ci tu bezkarnie offtopuję ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Mam jeszcze Attraction Lancome ok35-40/50ml , Burberry London ok27/30ml. Po za tym męskie zapachy: czerwone jabłuszko Donny Karan i Pure Jil Sander. Pogrubiłam to co oddałabym najchętniej i to co w wątku ofc ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Nie mam nic na wymianę z Twojej wish listy ![]() Może jednak znajdziesz coś w moim wątku ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Nevado, odlewka mnie raczej nie interesuje
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
![]()
podbijam
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
nevado a innocent Cię interesuje?
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Hej
![]() Innocent niestety mnie nie interesuje ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mam Mellow 30ml , ubytek w wielkości testów - mały. Nie przypadł mi do nosa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
![]()
A może jednak?
![]() Chętnie przyjmę nawet odlewkę Dior Addict ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.