![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() LRP, The Body Shop i inne
NIEAKTUALNE
Witam, ![]() Mam na wymianę kilka kosmetyków. Od razu zaznaczam, że jestem wybredna i szukam przede wszystkim (jeśli nie tylko) rzeczy, o których napiszę poniżej. Dokładki na zielono. Dokładki na zielono! A oto moje rzeczy: Vichy Skinset - krem do twarzy, zostało ponad pół z 50 ml. La Roche Posay 50+ lait Anthelios dermo-pediatrics 100ml, ważny do 2010r. Użyłam raz na twarz, czyli ok 2ml. John Frieda brilliant brunette shine shock 75ml, serum nadające blask włosom ciemnym. Można nakładać na wilgotne włosy jak i również na suche. Użyłam ze 3 razy. Bardzo wydajne, wystarczy kropelka, ładny zapach. Nie byl napelniony do konca. Kupiony pół roku temu. Nie wiem do kiedy ważny. nie ma Soraya kuracja dotleniająca koralowa maseczka enzymatycznaz efektem gommage 50ml, została ponad połowa. Max Factor Pan Stick Olive 40, zużycie minimalne. Dior Addict Ultra Gloss - błyszczyk do ust, kolor 781 a feast of plum. Użyłam raz na spróbowanie, ale dla mnie za ciemny. APC róż w kulkach nr 8 , zużycie niewielkie, wszystkie kuleczki są jak były. Pudełeczko troszkę porysowane. Sephora puder w pędzlu, kolor 06 beige natural, zostało ok 1/2. The Body Shop body butter, satsuma - masełko mandarynkowe 50ml, ale ciągle używam ![]() Nivea Baby krem pielęgnacyjny 200ml, zostalo 2/3. Max Factor cool matte 16h 201 classic beige, podkład w musie, użyty raz. Lancome colorid, puder brązujący teinie 06, 3,5g - tester, tylko wypróbowany. Pantene ice shine serum nabłyszczające do włosów 50 ml zużycie minimalne. nie ma La Roche Posay effeclar K 30ml, zuzycie ok 1/3, ważny do 14.2009 APC puder sypki nr 2, tylko wypróbowany 20g. Lancome Juicy Tubes 7ml, kolor Wizz, wypróbowany tylko. Pantene maska do włosów gęste i mocne - nowa Philips depilator satinelle , w bardzo dobrym stanie, różowy. Prostownica do włosów z trzema nakładkami , do prostowania, falowania, karbowania. Shiseido puder brązujący pochadzący z pędzla http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15801 przesypany do zastepczego pojemniczka, kolor pędzla byl ten najciemniejszy. Joko - puder prasowany mozaika, zuzycie niecala polowa kolor 708 naturalny. Tanita - ujędrniający krem do biustu, użyty raz. Ma bardzo dobre recenzje na KWC Diacneal - zostalo pół, moze ciut mniej Lip Smacker bubble gum, sztyft, użyty raz. Gliss Kur Asia Beauty- olejek lotusowy do włosów - użyty dwa razy Szukam: --coś profesjonalnego do wlosow, odżywki, maseczki -- DKNY jabłuszkowe -- perfumy Kate Moss -- Mexx High Fly oraz inne Mexxy ![]() -- Hugo Boss Femme --cieni do powiek długo trzymających się ( zielony, żółty, brązowy) -- Woda toaletowa Sephora w małych flakonikach po 10ml, owocowe zapachy.-- mogę się skusić na jakąś fajną biżuterię Hand Made ![]() Nie szukam ciuchów ![]() Na pytania zadane w moim wątku, odpowiadam też w nim. ![]() ![]() Edytowane przez lukrecja222 Czas edycji: 2008-05-08 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LRP, The Body Shop i inne
Cos u mnie ?
![]() Podoba mi sie przede wszystkim serum Pantene, Brilliant Brunette i interesuje mnie Ultra Gloss. - czy ma w sobie rudosc? jest bardziej fioletowy , czy bordowy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
-John Frieda
-Pantene ice shine serum nabłyszczające do włosów coś u mnie?
![]() |
#4 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A błyszczyk Diora jest raczej ciemnoczerwony wpada w bordowy właśnie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
niecnotliwa dziewica
|
Tak, odżywka to ta mleczna - miałam dwie, z placentą i tę mleczną, jedną już wydałam a tę raz użyłam i stoi. Mnie u Ciebie wpadły w oko własciwie tylko obydwa nabłyszczacze - John Frieda i Pantene... napisz, jak to widzisz.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za któreś z tych?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Witaj, interesuje mnie Sephora Brown i
++ Sephora – Soleil Brulant ( jaki to zapach? Pomarańczowy?) i jeszcze ++ YR – Pur desir de lila’s – piękny bez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sephorę Brown wolałabym wymienić na inny zapach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Posiadam krem Nuxe na wymiane,ten z kwasami...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
niecnotliwa dziewica
|
A odpowiesz mi...?Zapytałam parę postów wyżej, jak widzisz naszą ewentualną wymianę...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś za La Roche Posay 50+ lait Anthelios dermo-pediatrics 100ml, ważny do 2010r. Użyłam raz na twarz, czyli ok 2ml. ?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
No trudno, w takim razie pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm..ciężko powiedzieć... Nie wiem dokładnie jakie są wartości tych produktów. Mi się te 3 rzeczy podobają. Może jeszcze coś wybierzesz? A jak Ty to widzisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Wiesz... krem Nuxe kosztował 120zł, na kartoniku jest nawet jeszcze metka z ceną. Spodek i Kallosa traktuje bardziej jako gratisy, bo są to rzeczy mało wartościowe, nie wiem z kolei w jakiej cenie sa te preparaty nabłyszczajace. Dobrać więcej u Ciebie nic nie dobiore, nie zalezy mi, żeby się wymieniac na siłę, raczej na to, co mi potrzebne.
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli nie, to niestety nie mam nic więcej z rzeczy, które szukasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
niecnotliwa dziewica
|
No, to jesteśmy umówione
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.