![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kosmetyki WELLA,Oriflame zamienię!
ODDAM:
Mam na wymianę profesjonalne kosmetyki do włosów z Welli. Są praktycznie nowe,ponieważ nie przypasowały mi do moich włosów: 1. Fluid do wygładzania włosów Wella Sleek Wonder strong control z serii high hair. Jest to preparat prostujący włosy,wygładza włosy,zabezpiecza przed kręceniem się,zawiera prowitaminę B5 oraz filtry UV, poj. 100ml,użyty 2 razy,data ważności 07/2008. 2. Lakier do włosów Wella mocny,z serii high hair. Zawiera prowitaminę B5 oraz filtry UV.Pojemność 300ml,użyty: 3 psiknięcia,data ważności: 12/2008. Z kosmetyków Oriflame posiadam: 1 Woda toaletowa "Nomadic her" - NOWA,kartonik,jest to ciężki,słodko-korzenny zapach,poj.50ml.-nieaktualne 2. Srcub do ciała 'bahia" z maracują - nowy,poj. 100ml.ważny:03/2010-nieaktualne 3. Relaksująca kąpiel do stóp z olejkiem lawendowym - NOWA,poj. 150ml.ważna:06/09-nieaktualne 4. Odżywka w spray`u do włosów,Summer Solutions,chroni włosy przed słońcem,wodą morską i chlorowaną,poj. 125ml,zużyte 25ml.ważna:03/09-nieaktualne 5. Normalizujący żel do mycia twarzy do cery mieszanej i tłustej,poj.200ml,zużyte troszke więcej niż pół buteleczki,ważny:09/09 6. Przeciwstarzeniowy krem do opalania z filtrem SPF 20 - Oriflame- zużycie: 30/75ml, ważność: 02/09. 7. Błyszczyk do ust miętowy - Oriflame - NOWY,ważność: 03/09-nieaktualne 8. Tusz do rzęs Giordani Oriflame Black - NOWY,ważność:01/10. 9. Kredka dwustronna do oczu Oriflame - NOWY,kolor Eclipse (grafit-czarny),ważność: 12/08. 10. Ujędrniające serum z kompleksem liftingującym 3-D do pięlęgnacji biustu i dekoltu - NOWE,kartonik,ważność: 05/10 SZUKAM: - Venezia Pastello Laury Biagotti !! oddam za nią wiele ![]() - dobrych kosmetyków do włosów - błyszczyków,pomadek,cieni - kremów to twarzy,pudrów,pędzli - perfum i wszystkiego co wpadnie mi w oko ![]()
![]() Edytowane przez Dorka_25 Czas edycji: 2007-08-27 o 17:30 Powód: Dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki WELLA,Oriflame zamienię!
znajdziesz coś za :
1. Fluid do wygładzania włosów Wella Sleek Wonder 1. Woda toaletowa "Nomadic her" - nowa,jest to ciężki,słodko-korzenny zapach,poj.50ml. 2. Srcub do ciała 'bahia" z maracują - nowy,poj. 100ml.ważny:03/2010 3. Relaksująca kąpiel do stóp z olejkiem lawendowym - nowa,poj. 150ml.ważna:06/09 5. Normalizujący żel do mycia twarzy do cery mieszanej i tłustej,poj.200ml,zużyte troszke więcej niż pół buteleczki,ważny:09/09 oddam sporo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za lakier Welli?
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ZNAJDZIESZ COS ZA:
1. Fluid do wygładzania włosów Wella Sleek Wonder strong control z serii high hair. Jest to preparat prostujący włosy,wygładza włosy,zabezpiecza przed kręceniem się,zawiera prowitaminę B5 oraz filtry UV, poj. 100ml,użyty 2 razy,data ważności 07/2008. 1. Woda toaletowa "Nomadic her" - nowa,jest to ciężki,słodko-korzenny zapach,poj.50ml. 4. Odżywka w spray`u do włosów,Summer Solutions,chroni włosy przed słońcem,wodą morską i chlorowaną,poj. 125ml,zużyte 25ml.ważna:03/09 5. Normalizujący żel do mycia twarzy do cery mieszanej i tłustej,poj.200ml,zużyte troszke więcej niż pół buteleczki,ważny:09/09 ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
1. Woda toaletowa "Nomadic her" - nowa,jest to ciężki,słodko-korzenny zapach,poj.50ml.
Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184931
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198649 2. Srcub do ciała 'bahia" z maracują - nowy,poj. 100ml.ważny:03/2010 1. Fluid do wygładzania włosów Wella Sleek Wonder strong control z serii high hair. Jest to preparat prostujący włosy,wygładza włosy,zabezpiecza przed kręceniem się,zawiera prowitaminę B5 oraz filtry UV, poj. 100ml,użyty 2 razy,data ważności 07/2008. 2. Lakier do włosów Wella mocny,z serii high hair. Zawiera prowitaminę B5 oraz filtry UV.Pojemność 300ml,użyty: 3 psiknięcia,data ważności: 12/2008. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za
2. Srcub do ciała 'bahia" z maracują - nowy,poj. 100ml.ważny:03/2010 4. Odżywka w spray`u do włosów,Summer Solutions,chroni włosy przed słońcem,wodą morską i chlorowaną,poj. 125ml,zużyte 25ml.ważna:03/09 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=204195 Miałabym też jeszcze inne cienie i błyszczyki poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Silvergreen jaki jest ten eliksir do ciała jasminowy bardziej słodki czy rześki? Do kiedy jest wazny?
"Nivelazione Woman, oraz Beauty Milky " - co to są za produkty bo nie znam ![]()
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Kafetka przykro mi nic nie znalazłam dla siebie
![]()
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Gothic_Daisy może bym była zainteresowana pomadką Artdeco-czerwień kolor 73,napisz mi do kiedy jest ważna,ale wolałabym inny odcień, proszę podaj mi jakie masz inne produkty
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze takie trzy na zdjęciu:
- artdeco nr 57, ciepły brąz z drobinkami, raz maźnięta, ale uszkodzona paznokciem ![]() - loreal misty lilac ważna do czerwca 2008 - błyszczyk miss sporty owocowy Niestety szminki artdeco nie mają daty ważności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() Ważny do 06.2009 Kupiłam go całkiem niedawno, ale jest duży a mam już tyle balsamów że i tak nie zużyję wszystkiego. Cytat:
Aktualne rzeczy są zawsze na 1 stronie w paru pierwszych wiadomościach ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Znajdziesz cos za
4. Odżywka w spray`u do włosów,Summer Solutions,chroni włosy przed słońcem,wodą morską i chlorowaną,poj. 125ml,zużyte 25ml.ważna:03/09 ??
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Normalizujący żel do mycia twarzy do cery mieszanej i tłustej,poj.200ml,zużyte troszke więcej niż pół buteleczki,ważny:09/09
Srcub do ciała 'bahia" z maracują - nowy,poj. 100ml.ważny:03/2010 moze cos u mnie za te rzeczy ?? prosze odp u mnei ![]()
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Gothic_Daisy co powiesz na wymiankę: ja dam Tobie srub do ciała i odżywkę w spray`u ,a Ty dasz mi te dwei pomadki ArtDeco 73 i 57 i pomadkę L`oreal? Co Ty na to?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Silvergreen co dołożysz mi do eliksiru jasminowego za wodę Nomadic Her? Masz coś jeszcze prócz tego co w Twoim wątku?
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo nie wiem, czy mi się taka wymianka opłaca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Akurat cerę mam normalną w kierunku suchej, więc za żel podziękuję
![]() Mogę Ci dać jedną pomadkę artdeco i loreala za scrub i odżywkę - co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Ok,zgadzam się,proszę napisz czy ten brąz jest bardzo mocny?A jaka jest ta czerwień głęgoka malinowa czy taka ostra jaskrawa?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ten brąz jest taki fajny, złamany trochę różem, ciepły, z drobinkami. Natomiast czerwona jest czerwona nie taka jaskrawa, też ma drobinki.
(jestem fatalna jeśli chodzi o opisy kolorów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
OK, więc tak biorę brązową pomadkę AtrDeco i pomadkę L`oreala,za scrub i odzywkę w spray`u
![]() ![]()
![]() |
#29 |
BAN stały
|
7. Błyszczyk do ust miętowy - Oriflame - NOWY,ważność: 03/09.
8 Tusz do rzęs Giordani Oriflame Black - NOWY,ważność:01/10. 9. Kredka dwustronna do oczu Oriflame - NOWY,kolor Eclipse (grafit-czarny),ważność: 12/08. 10. Ujędrniające serum z kompleksem liftingującym 3-D do pięlęgnacji biustu i dekoltu - NOWE,kartonik,ważność: 05/10 5. Normalizujący żel do mycia twarzy do cery mieszanej i tłustej,poj.200ml,zużyte troszke więcej niż pół buteleczki,ważny:09/09 cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za Błyszczyk do ust miętowy - Oriflame - NOWY,ważność: 03/09.
8 Tusz do rzęs Giordani Oriflame Black - NOWY,ważność:01/10. 9. Kredka dwustronna do oczu Oriflame - NOWY,kolor Eclipse (grafit-czarny),ważność: 12/08.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.