![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
..::..szybka terminowa wymianka - różności :) ..::..
Z racji zbliżajacego się mojego wyjazdu kramik wymiankowy na razie zawieszony
Ale na pewno kramik wróci pod koniec września ![]() W związku z czym ten wątek NIEAKTUALNY. Szybka wymianka - na początku września wyjeżdżam na wakacje, więc do tego czasu może coś uda mi się wymienić ![]() Raczej nie będę wybredna, ale wymienię się na coś, co będzie mi potrzebne, niekoniecznie o porównywalnej wartości - mile widziane żele do kąpieli, płyny do kąpieli, produkty szybkozbywalne ![]() Wysyłka - polecony priorytet. Zdjęcie na życzenie ![]() KOLORÓWKA: 1. CHANEL - szminka odcień Casablanca, ciemna czerwień ze złotymi drobinkami, zostało ok 90% - nieaktualne 2. AVON - potrójne cienie, dwa odcienie niebieskiego i złoty, kilka razy użyte, ważne do 2008. 3. tester jasnego pudru - z tego co pamiętam to Maybelline, dla mnie za jasny, maźnięty kilka razy. 4. LONGCILS BONCZA PARIS - LONG LASTING GLITTER EYE SHADOW Jest to płynny cień do oczu w kolorze srebrnoszarym poj. 4,5ml, cień używany, pozostało około 70%. Ma wygodny aplikator zakończony gąbeczką. Niestety, ja nie przepadam za płynnymi cieniami - ale jak ktoś lubi - polecam ![]() 5. LOREAL MASCARA CIL PLUME tusz do rzęs o poj. 8ml, kolor ULTRA NOIR, używany, pozostała około połowa. Daje efekt naturalnych rzęs 6. AVON - Arabian Glow, wielofunkcyjny rozświetlający sztyft, zostało ok 80% 7. końcówka tuszu niebieskiego z bazą Coupe de Theatre Bourjois. 8. błyszczyk MAYBELLINE z serii Twist and Taste, zakręcony fiolet o smaku winogron, zostało ok 3/4. 9. błyszczyk DEBBY - o smaku czekolady, zostało tyle ile na fotce. 10. lakier SALLY HANSEN - opalizujący róż, użyty raz, więc prawie NOWY 11. kredka DEBBY w kolorze opalizującego fioletu, wielofunkcyjna, do oczu, twarzy, ciała. 12. ARTDECO - szminka w kolorze nr 73, piękna głęboka czerwień, NOWA, raz maźnięta na dłoni. 13. szminka LANCOME - Sheer Magnetic Crush, używana, zostało ok 30-40%. Matowy, chłodny róż. PIELĘGNACJA: 1.Tanita - balsam zwalczający celulitis - końcóweczka 2. Eveline - serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające - końcóweczka 3. Eveline - krem intensywnie wyszczuplający + ujędrniający - końcóweczka 4. Yves Rocher - serum do biustu. - końcóweczka 5. Bielenda, seria róża i jedwab, 2-fazowy płyn do demakijażu oczu - zostało ok 70-80% Najchętniej pielęgnację oddam za coś hurtem. Zapraszam ![]() UWAGA: Dokładam fotki, dorzucam dwie niebieskie bransoletki (mogą być jako gratisy) i dokładam: - paletka Estee Lauder - zużycie niewielkie, prawie nowa. Będę wybredna ![]() DOKŁADKA 18 sierpień: - artdeco nr 57, ciepły brąz z drobinkami, raz maźnięta, ale uszkodzona paznokciem ![]() - loreal misty lilac ważna do czerwca 2008 - błyszczyk miss sporty owocowy - SEPHORA cień chrome no 05 - rożowy opalizujący na złoto, używany, delikatne wglębienie - chętnie zamieniłabym na podobny cień w innym kolorze Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2007-08-26 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: ..::..szybka terminowa wymianka - różności :) ..::..
podoba mi sie szminka chanel... poza watkiem mam zel pod prysznic Oriflame z algami (ok 60% zostalo, peeling Oriflame z algami (ok 50%), maseczke do wlosow Nivea (kilka razy tylko uzyta - jest jeszcze jakies 85-90%), L'Oreal Hot Liss krem wygladzajacy do wlosow (jakes 60- 65%), kremy pachnace do ciala Oriflame Freya i Avon Be Kissable (uzywane). znalazlabys cos za ta szmineczke? oddam za nia wiele
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Serena, podobałyby mi sie te kolczyki:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4952464 rozumiem, że są srebrne? I do tego zel pod prysznic Oriflame z algami (ok 60% zostalo, peeling Oriflame z algami (ok 50%). A czy miałabyś ewentualnie coś jeszcze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
sa srebrne. kupilam je u jubilera. a czego jeszcze szukasz? mam np lakier Maybelline forever strong odcien infinite gold. kupiony jakis 1 miesiac temu wiec mokry. zostalo jakies 90 %. albo roz w kulkach vollare w takim jakby brzoskwiniowym odcieniu. zrobilabym Ci foto jego zebys zobaczyla ile zostalo. a do tych kosmetykow algowych Oriflame mam jeszcze żel wyszczuplajacy (jakies 60%).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
a wlasnie... moglabym Cie prosic o podanie mi daty waznosci szmineczki? i moglabys zrobic jej foto zebym zobaczyla dokladnie odcien?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
To z tych innych rzeczy raczej nic, tylko to co napisałam wcześniej.
Co do szminki zdjęcie zamieszczę potem, a co do ważności - niestety nie pamiętam dokładnie kiedy ją kupiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
3. tester jasnego pudru - z tego co pamiętam to Maybelline, dla mnie za jasny, maźnięty kilka razy 1.Tanita - balsam zwalczający celulitis - końcóweczka 2. Eveline - serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające - końcóweczka 3. Eveline - krem intensywnie wyszczuplający + ujędrniający - końcóweczka 4. Yves Rocher - serum do biustu. - końcóweczka 5. Bielenda, seria róża i jedwab, 2-fazowy płyn do demakijażu oczu - zostało ok 70-80% ?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Serena, na PW i dogranie wymianki umowmy się na jutro, bo chcę to jeszcze przemyśleć
![]() Zakręcona - podobają mi się fioletowe i niebieskie kolczyki (takie wiszące) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z inych rzeczy klawiatutre i myszke do kompa z ciuchow torebke z bizu rozowy wisiorek
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Serena, przeglądnęłam jeszcze raz i po podsumowaniu mi wyszło:
- trzy produkty Ori z algami (czy jest data ważności?) - tonik ziaja taki czerwony (czy jest data ważności?) - kolczyki ![]() Tylko jeszcze napisz mi te daty ważności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
wiec tak: na produktach Oriflame nie znalazlam daty waznosci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisane przez Gothic_Daisy Podobało Ci się u mnie: 3. tester jasnego pudru - z tego co pamiętam to Maybelline, dla mnie za jasny, maźnięty kilka razy 1.Tanita - balsam zwalczający celulitis - końcóweczka 2. Eveline - serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające - końcóweczka 3. Eveline - krem intensywnie wyszczuplający + ujędrniający - końcóweczka 4. Yves Rocher - serum do biustu. - końcóweczka Mi podobają się u Ciebie kolczyki. Czy byłabyś zainteresowana? Z innych rzeczy mogłabym mieć jeszcze brokat kolorowy na paznokcie. Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=204195 Mogłabys zaznaczyc na foto co masz na mysli "koncóweczka" ? brokat chetnie przygarne
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie? Interesuje mnie pare rzeczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Zakręcona - balsamy na zdjęciu, wystarczy jeszcze na kilka razy. Brokat też na zdjęciu
![]() Lewa - napisz konkretnie co Cię interesuje, to coś wykombinujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
interesuje mnie:
3. tester jasnego pudru - z tego co pamiętam to Maybelline, dla mnie za jasny, maźnięty kilka razy. 9. błyszczyk DEBBY - o smaku czekolady, zostało tyle ile na fotce. - paletka Estee Lauder - zużycie niewielkie, prawie now |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Lewa, testerem pudru interesuje się na razie jedna wizażanka, więc chwilowo nie jest dostępny.
Błyszczyk wolny ![]() Za paletkę Estee niestety nic nie widzę. Ale jeżeli byś coś dobrała do błyszczyka, to pewnie coś bym znalazła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
moge oddac 3 pary kolczykow za twoje:
3. tester jasnego pudru - z tego co pamiętam to Maybelline, dla mnie za jasny, maźnięty kilka razy 1.Tanita - balsam zwalczający celulitis - końcóweczka 2. Eveline - serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające - końcóweczka 3. Eveline - krem intensywnie wyszczuplający + ujędrniający - końcóweczka 4. Yves Rocher - serum do biustu. - końcóweczka i te dwa brokaty z foty http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5020807 pasuje ci? jak za duzo to moge zrezygnowac z balsamu
![]() |
#21 |
Zadomowienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
U CIebie spodobały mi się: 13. szminka LANCOME - Sheer Magnetic Crush, używana, zostało ok 30-40%. Matowy, chłodny róż. oraz paletka EL ale jej mi pewnie nie oddasz ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic innego nie znalazłam.
A faktycznie - za paletkę EL będę wybredna, niestety..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Do błyszczyku mogę sobe dobrać
13. szminka LANCOME - Sheer Magnetic Crush, używana, zostało ok 30-40%. Matowy, chłodny róż. zgoda? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Podoba mi sie u Ciebie kilka kosmetyków, ale nie wiem czy znajdziesz coś u mnie. - loreal misty lilac ważna do czerwca 2008 - błyszczyk miss sporty owocowy 5. Bielenda, seria róża i jedwab, 2-fazowy płyn do demakijażu oczu - zostało ok 70-80% 5. LOREAL MASCARA CIL PLUME tusz do rzęs o poj. 8ml, kolor ULTRA NOIR, używany, pozostała około połowa. Daje efekt naturalnych rzęs 4. LONGCILS BONCZA PARIS - LONG LASTING GLITTER EYE SHADOW błyszczyk MAYBELLINE z serii Twist and Taste, zakręcony fiolet o smaku winogron, zostało ok 3/4. 9. błyszczyk DEBBY - o smaku czekolady, zostało tyle ile na fotce. Tak najbardziej to zależy mi na tym płynie do demakijażu i błyszczyku i/ lub błyszczykach. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=204579 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Iza, na pewno podoba mi się u Ciebie końcówka Provocative Woman.
Z wybranych przez Ciebie kosmetyków są obecnie zarezerwowane: płyn do demakijażu, błyszczyk debby i jedna wizażanka być może się bedzie zastanawiać nad lorealem i miss sporty. Ale w najbliższym czasie coś się pewnie zwolni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bardzo proszę napisz co byś oddała za perfumy, bo ja kompletnie nie orjentuję się w cenach tych kosmetyków. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Znam Provocative, więc na pewno zużyję
![]() Co do ceny, widzę, że na allegro 30 ml można kupić za ok 50 zł. Więc na pewno mogę Ci oddać to: - LOREAL MASCARA CIL PLUME tusz do rzęs - LONGCILS BONCZA PARIS - LONG LASTING GLITTER EYE SHADOW - błyszczyk MAYBELLINE Co Ty na to? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Powiedź mi jeszcze czy ten cień w płynie to taki jak leyeliner, chodzi mi o to czy trzeba nakładać na całą powiekę czy można tylko takie kreski zrobić?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Jak na cień w płynie on jest dość gęsty i mocny, więc myślę, że jeżeli masz pędzelek do robienia kresek, możesz spróbować i powinno się udać zrobić kreskę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.