|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Yves Rocher Neonatura Seve 50ml za...
NIEAKTUALNE
Hej Dziewczyny ![]() Chciałabym wymienić praktycznie nowy zapaszek Yves Rocher 50ml bez dwóch psików na coś z profesjonalnych kosmetyków do włosów, najbardziej zależy mi na firmach takich jak Farouk, Kerastase i Loreal Prof ale mile widziane również Jaga Hupadło & Thomas Wolf, Matrix, Osmo, Goldwell i Wella (seria prof) i głównie chodzi mi o : nawilżenie, rekonstrukcję wlosa, wygladzenie lub poprawa skrętu ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=239770 Perfum ma świetne recenzje na KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-seve-edp.html Pozdrawiam serdecznie : D Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-03-03 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Yves Rocher Neonatura Seve 50ml za...
Może chciałabyś za Seve perfumy Aubusson Couleurs?Ok 30\50 ml,bez kartonika,unikat nie do zdobycia w Polsce.
Opis: Zapach wykreowany w 1997 roku. Rekomendowany jako zapach na dzień, jest lekki i delikatny, owocowo - kwiatowy, subtelnie zmysłowy. Dostępny w zagranicznych perfumeriach. Nuty zapachowe: gruszka, drzewo sandałowe, jaśmin, brzoskwinia, dzika róża. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jeśli nie do zdobycia w Polsce, to nie będę mogła sprawdzić zapachu, także niestety podziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jest według mnie bardzo podobny do letniej wersji Cerruti 1881(z jasnoniebieską nakrętka).A do włosów niestety nic bo sama tez szukam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
No trudno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.