|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Tytuł :)
---------------------------NIEAKTUALNE--------------
Witam, moja wish list link wymienię się na rzeczy, które sa mi aktualnie najbardziej potrzebne, preferuję wymianki ekonomicznie opłacalne Avene Couvrance Correcteur de Teint SPF 30, podkład w kompakcie z lusterkiem, odcień 02 Naturel (data do 12.2008) bez gąbeczki (mogę dodać nową, która jednak nie pasuje do kompletu) Estée Lauder MagnaScopic Maximum Volume Mascara mini 3.5ml blue link Guerlain Terracotta błyszczyk w kolorze miedziano-złotym, zostało 70% link Avon Glazewear błyszczyk o odcieniu Delish, wg mnie koralowy (do 02.2009), użyty 2 razy, pięknie pachnie poziomkami Cosmence_ Papaya_Scrub, nieużywany, słój 200ml, (najchętniej w rozliczeniu za EDP Today lub Always), nie będę zachwalać, odsyłam do strony link Revlon Charlie (zielony), dezodorant perfumowany, ubytek ok. 1 / 2˝ Professeur_Christine_Poel man QuadrActive, ekskluzywny tonik (m.in. rozświetla i wygładza skórę twarzy oraz szyi), 200ml, nowy (plomba) John Frieda Frizz-Ease 200ml, spray wygładzający do włosów, ubytek max. 10% Vichy filtry 50 i 60, 2 saszetki 7 ml każda Zapraszam ![]() Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2007-10-17 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tytuł :)
Cytat:
nie masz linku w podpisie, więc odpiszę tutaj Interesuje mnie Treselle, oddam za to EL oraz Glazewear Zapraszam na pw |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Estée Lauder MagnaScopic Maximum Volume Mascara mini 3.5ml blue link (strona przedstawia maskarę pełnowymiarową) Avon Glazewear błyszczyk o odcieniu Delish, wg mnie koralowy (do 02.2009), użyty 2 razy, pięknie pachnie poziomkami za Twoje Treselle 30/50ml wysyłam pw |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Witaj Mektarynko.
Znajdziesz cos może za peeling Cosmence??i czy masz może jeszcze te zestawy kwasów glikolowych?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A mnie interesują filterki, zapraszam do siebie:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=212930 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jutro dokładnie przestudiuje to co posiadasz w wątku ![]() ps. gratulacje! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Mektarynko, masz jeszcze zalotkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za błyszczyk?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak, posiadam nowy zestaw do peelingu glikolowego (kwasy) niestety w watku nie widze nic za błyszczyk, masz może coś z mojej wish list? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Uciekłaś już z mojego wątku, a ja zapytałam, czy może Aromabliss za ten fluid byś nie chciała?Dodam jakąś próbkę i gratisy ![]() Proszę odpowiedz-obojętnie czy w moim, czy w Twoim wątku ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.