![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wymienie telefon:) Samsung C100
NIEAKTUALNE
Mam Samsunga C100 do oddania, w 100% sprawny, ekran nie porysowany tylko od glownego przycisku odprysla farba. Ten model od poczatku nie mial wytrzymalej baterii, po roku uzytkowania spokojnie wytrzyma 2 dni i wiecej (dawno go nie uzywalam wiec nie pamietam dokladnie, ale wole nic nie zawyzac. gdy robilam probe ostatnio wytrzymal 4 dni ale bez uzywania) Plus ladowarka do Samsunga. Z sieci Orange, Simlock niezdjety. Rozwaze wszystkie propozycje ![]()
"An eye for an eye only ends up making the whole world blind"Mahatma Gandhi Edytowane przez Baudolina Czas edycji: 2007-08-23 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymienie telefon:) Samsung C100
up up
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos dop prosze u mnie dzis dokałdke miałam
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Raczej nie sama mam SE t610 do oddania bo mam nowy takze niestety a co interesuje cie u mnie ? bo pare rzeczy pewnie znajdzie sie na all niebawem .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
bolerko jest w kolorze brązowym, rozmiar 38, czarna bluzeczka rozmiar 12 (czyli nasze takie 40, ale ja noszę 38 i jest ok), zielonkawy sweterek jest w stanie db+, taki mily material, ale nie wiem co to, nie ma plamki, sweterek z 17 postu to taki pol golfik, nie wiem czemu nie da się powiększyć tego zdjęcia, mogę wyslać na maila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
????
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
przed chwilą znalazlam tą zieloną bluzeczkę i okazalo się że jednak nie wrzucilam jej ostatnio do pralki, a bylam przekonana ze tej plamki juz nie ma, teraz przepralam i dam znać czy ta plamka zejdzie, wtedy najwyżej się dogadamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
plamka zeszla
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Hm, nie nie, umowa mnie nie interesuje
![]() Chodzi mi raczej o stara karte gwarancyjna, instrukcje i te takie, ktore sie dostaje w paczuszce z telefonem. Jesli cos z tego znajdziesz, to sie wymieniamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
czy znalazlabys cos za ten telefon w moimwatku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.