![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymiankowo :)
WĄTEK NIEAKTUALNY
Rzeczy na str 1,3- post 68 i 79 Założyłam nowy wątek bo w tamtym zrobił się bałagan i wiele osób nie zauważało dokładek.Wymieniam także za kosmetyki w moim wątku. Proszę o wystawianie mi przekupki-ja wystawiam zawsze. Paczki wysyłam bez priorytetu, chyba że ktoś nalega. Osoby z liczbą przekupek mniejszą niż 3 wysyłają jako pierwsze. Na życzenie podam dokładne wymiary, zrobię wyraźniejsze fotki i zdjęcia ubrań na sobie. Poszukuję przede wszystkim rzeczy na jesień i zimę, letnie ubrania schodzą na drugi plan. Chętnie oddam pare rzeczy za jedną jeśli coś wyjątkowo mi się spodoba. Poszukuję: -jeansów!!!, długość ok 107-110cm, biodrówki/obniżony stan, kolor bez znaczenia, w bdb stanie, w pasie dwa razy po 36cm, najczęściej to rozmiar 29, krój lekko rozszerzane nogawki, ew. rurki. -sweterków i kardiganów- najlepiej dopasowanych do ciała, mile widziane na guziczkach, także cieplutkich sweterków na zimę ale nie golfów - toreb,takich żeby pasowały na jesień/zimę najlepiej dużych materiałowych itp. najchętniej kształt a' la banan i worek. (kolor wszystkie z wyjątkiem białych) -rękawków Cropp, H&M itp. najchętniej różowe,czarne - balerinek, bucików koniecznie płaskich,rozmiar 40/41,dł.wkładki ok26-27cm, - wszystkiego z motywem Hello Kitty, albo innych zwierzaczków z fajnych kreskówek - kolczyków wisienek, dużych kół w kolorze złotym lub srebrnym, koczyków gwiazdek lub serduszek - futerału na komórkę!!!, chętnie pluszowego, Nici itp. - długiego szalika na zimę, mile widziany wełniany z błyszczącymi nitkami -ubrań w stylu olsschool, cropp, house, new yorker - ładnego kuferka na kosmetyki lub ładnej kosmetyczki - z kosmetyków: wszystko co pachnie cynamonem, wanilią,watą cukrową, karmelem, i innymi słodkościami, Gardenia z Yves Rocher,ale każdy zapach rozważę. - Zawsze się skuszę na fajny błyszczyk o fajnym zapachu, z drobinkami, najlepiej blady róż, beż, cielisty, transparentne i coś a'la Glam Shine. - smackersy -kosmetyki H&M (z Hello Kitty i nie tylko -cienie w musie Bell(np. różowy nr20 lub 10lub20-oddam dużo)!!!, -wszelkie cienie pistacja, mięta, róż, brzoskwinia - kredka do powiek złota i turkusowa!!! -róż do policzków odpowiedni dla blondynki z jasną karnacją- odcień różowy - puder Rimmel Stay Matte w kamieniu- oddam dużo
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2008-02-08 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiankowo :)
Spodnie:
1. Super szerokie jeansy znanej z katalogów Bon Prix, Neckermann i innych firmy Explorer. Zamówiłam je w katalogu już jakiś czas temu i leżą bo są dla mnie ciut za krótkie, poza tym siostra ma takie same więc po co nam dwie pary lepiej jedne wymienić. Spodnie były raz noszone a raczej przymierzane. Od tego czasu leżą więc to praktycznie NÓWKA! Spodnie to 100%bawełny. wymiary spodni: Długość od zewnątrz: 110cm Długość od środka: 86cm Szerokość nogawki: 48cm!!! Pas: 2razy po36cm czyli 72cm stan idealny 2.Teraz jasne jeansy firmy Arizona. Rozmiar29. Długość od kroku 98cm Długość od boku 107cm Pas 36cm razy dwa czyli 72cm Jeanst wypadają trochę mniejsze niż klasyczny rozmiar 29, fajnie się dopasowują. Stan bdb 3.Jeansy H&M długie nogawki ok 110cm, pas 2 razy po 36cm- nie wiem czy oddam bo siostra mi porwała-stan bdb
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-09-03 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
1 Przecierane jeansy nogawka ok 106 cm pas 2 razy po 36cm stan bdb, nie wiem czy oddam bo siostra mi ukradła
![]() 2,3.Spodnie z jasnego przecieranego jeansu, długie dopasowane nogawki, z tyłu fajne kieszenie długość nogawki ok 107cm, pas 2razy po 34cm, bardzo fajnie leżą i są sexy ale na mnie za ciasne ![]() 4,5Spodnie sygnowane nazwiskiem Jennifer Lopez, J.Lo. Rozmiar z metki 9, pas 2 razy po 38cm, długość ok 104 cm, na kieszeniach ciekawe szycia fioletową nitką,stan bdb a wręcz idealny. Są śliczne ale na mnie za duże ![]()
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-09-06 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1.Spodnie w paski z bawełny z katalogu Bon Prix nowe, rozmiar 40, nogawka ok 104cm albo ciut krótsza(dokładne wymiary na życzenie)stan bdb
2.Levisy proste nogawki (wymiary na życzenie)stan db+ 3,4.krótkie spodenki z troczkami i kieszeniami, fajnie podkreślają pupę stan db+ łatwo nie oddam 5.Jeansy Diverse, pas 2 razy po 34cm, nogawka ok 106cm- śliczne ale za ciasne mi ![]() 6.Spodnie z wymianki długie nogawki, na mnie za szerokie, stan bdb-
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-09-03 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Spódniczki i bielizna:
1,2 Mini jeansowa- fajnie leży,pas ok 2 razy po 36 cm, stan bdb- 3.Długa spódnica jeansowa z kieszeniami z katalogu Neckermann(wymiary na życzenie) 4.Biustonosz czarny i biały odpinane z przodu i z tyłu rozmiar 75B lub ciut mniejsze, nowe, mi troszkę za ciasne 5.Biustonosze czerwony i granatowy nieusztywniane rozmiar 75B-z wymianki chyba nowe 6.Nowe śliczne błękitne koronkowe stringi rozmiar M
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-09-03 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Sweterki, bluzy i bluzeczki,kurtki
1. Bluzeczka w kolorze żółtym z nadrukiem po bokach różowe paski,stan bdb- 2.Żółta bluzeczka a la gorset, kolor bananowy, stan bdb- 3.Żółta bluzeczka zawiązywana na szyi z troczkami po bokach, bez pleców, można regulować jej długość stan db+ 4.5.6 Kremowa bluzeczka z leko rozszerzanymi rękawami i rzemykami,ozdobne hafty przy rzemykach, Stan bdb-
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-09-03 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
1.Kurtka z katalogu Bon Prix stan bdb lepsza fotka na życzenie
2.Bluzeczka bladoniebieska Wrangler, stan db+ 3.Top z włóczki wiązany na szyi bez pleców stan db+-nie ma 4.Top z amerykańskim dekoltem, sznurowany z przodu bez pleców,stan db+ 5.Szydełkowy top błękitny wiązany na szyi bez pleców, stan bdb- 6.Bladoróżowa bluzeczka stan db- oddam łatwo
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-10-22 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1.Bluzeczka reporter stan db+
2.3Bluzeczka z katalogu Laura Norton, efekt 2 warst szarej i różowej stan bdb łatwo nie oddam 4.Biały lekko prześwitujący top Morgan, stan bdb 5.Śliczny koronkowy top firmy Top Shop łatwo nie oddam 6.Czarna bluzeczka z dziewczynką a la manga stan bdb
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-09-03 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1.Różowa bluzeczka Mark and Spencer stan bdb-
2.Bluza Campus stan bdb- 3.Bluzeczka z nadrukami stan bdb- 4.Bluzeczka w stylu chińskim w delikatne kwiatki stan db 5.Szaro-pomarańczowa bluzeczka z nadrukiem stan bdb 6.Błękitna bluzeczka z kwiatkami stan db+
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-09-03 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
1.Turkusowa bluzeczka z troczkami stan bdb-, łatwo nie oddam.
2,6 piaskowy top bez pleców,sznurowany z tyłu, z apliakcjami stan bdb- 3. Błękitny top Lee z małymi nadrukami stan bdb- łatwo nie oddam 4.Biała bluzeczka z bufkami stan bdb łatwo nie oddam 5. Bluzeczka z krówką stan db+
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-09-03 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
1,5,6.Imprezowa bluzeczka z jednymrękawem(jest on z prześwitującego materiału z błyskotkami) drugi bok bluzeczki łączą metalowe koła.-nie ma
2,3 Śliczna malinowa bokserka dość wąska na s lub xs, stan db+-magd00sinek 4.Biała bluzeczka odcinana pod biustem stan bdb--brak
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-10-22 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1.Koszulowa bluzeczka zapinana na haftki, kolor brudny,pudrowy róż, stan bdb
2.Sweterek w paseczki stan db+ 3.Top na jedno ramię z nadrukiem stan bdb 4. Kangurek bez rękawów z napisem stan bdb (nie noszony) 5.Bluza z weluru,bardzo miękka, kolor czekoladowy,marszczona przy zamku-oddam tylko za coś super,stan bdb 6.Kurteczka zamszowa na jesień/wiosnę, stan bdb-, fajnie dopasowana w talii
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-09-03 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
1.Słodka różowa bluzeczka z bufkami w kwiatki atlantic stan bdb
2. Błękitna bluza z nadrukami stan bdb- 3.Czerwona bluza, dopasowana stan bdb- 4.Koralowa bluza GAP stan db+ 5.Różowy żakiet rozmiar 36-kolor pudrowy róż, stan bdb 6.Czerwony krótki sweterek z wyszytymi jelonkami-łatwo nie oddam stan bdb-
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-09-03 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
1,2. Kangurek House z cienkiego ale cieplutkiego dopasowywującego się materiału, stan db+
3.Różowobiała bluza Top Secret stan bdb- 4.Bluzeczka w kolorze jagodowym w kwiatki z bufkami stan bdb 5.czerwony top Big Star z rozciągliwego materialu stan bdb- 6.Sweterek pomarańczowy stan bdb-
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-09-04 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
1.Koszulka z pieskiem stan db
2.Różowy kopertowy sweterek stan bdb- za coś super 3.Sweterek czerwony na zamku stan db+ 4.Żólta bluza Clochouse stan bdb 5.Błękitna bluzka z Bon Prix, rękawy rozszerzane stan bdb 6. Granatowa koszulowa bluzka, rękawy 3/4 stan bdb-
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-09-04 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
1.Sweterek zielony na zamek stan db+
2. Koszula w kratkę dopasowana w talii rozmiar s, stan idealny 3. Bluzka z Bon prix 4.Bezrękawnik czerwony stan db 5. Sweterek Big Star na zamku,cieplutki, pomarańczowy melanż, śliczny, za coś fajnego,stan bdb- 6.Bluzka Big Star z rozciągliwego materiału,ma fabryczną wadę przy rękawie co nie przeszkadza w noszeniu,stan bdb
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-09-04 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
interesuja nie te dwie rzeczy ale nistety na tych zdj slabo widac
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5183769 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5183769 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
1.Koszulka nocna satynowa kolor śliwkowy stan bdb-magd00sinek
2.Bikini w paseczki stan bdb- rozmiasr miseczek ok 75B, usztywniane 3.Szara czapka z Glamour stan idealny 4.Koszulka Adidas, rozmar s. stan bdb 5.Kapelusik Nike stan bdb-nie ma 6.Różowe pantofelki rozmiar 40.41 stan bdb
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-10-22 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
1.Torba snoopy mieści A4-stan db+(tylko napis lekko starty)
2,3.Torebka z futerka na łańcuszku-za coś fajnego ,stan bdb- 4.5.6.Torebka w kolorze pudrowego,"brudnego" różu (kolor na fotce przekłamany)stan bdb-, za coś fajnego
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-09-04 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
1.Torebka z ekologicznej skórki Lilly Rabbit stan bdb-nie wiem czy oddam,za coś fajnego-rezerwacja
2.Mały granatowy plecak-nie ma 3.Torebka błękit lakierowana 4,5 Beżowa torebka stan bdb- 6.Mały brązowy plecak ze skóry
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-10-22 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
1.Mały srebrny plecak stan bdb
2.Torba worek stan bdb- nie ma 3.Torba ze sztruksu stan bdb 4.Torba banan stan bdb 5.Mała czarna torebeczka stan bdb 6.Plecak ze skóry kolor pistacjowy stan bdb
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-10-22 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Kurtki zimowe
1.Kurtka do pasa kolor ciemna zieleń, rozmar M, materiał przeszywany, pokryty cekinkami zielonymi w niektórych miejscach dzięki czemu kurtka ładnie połyskuje, Po bokach kieszenie,dodatkowo dopinane futerko na kołnierz.Lekka a mimo to bardzo ciepła.Stan bdb, łatwo nie oddam 2.Pomarańczowa kurteczka do pasa(kolor nie tak jaskrawy jak na fotce) ze ściągaczami, przy rękawach w paski, bardzo ciepła. Stan bdb 3.Długa kurtka-płaszyk Top Secret, ma kolor biały, bardziej kremowy, wysokiej osobie (175cm wzrostu) sięga do połowy łydki. Jest wykonana z bardzo leciutkiego materiału więc lekko się ją nosi a mimo to bardzo dobrze utrzymuje ciepło, nosiłam ją zimą i nie zmarzłam. Jest delitkanie pikowana, ma boczne kieszenie, podwójny zamek i efektowny kołnierz który można wywijać na parę sposobój, ściągać za pomocą troczka lub postawić wtedy chroni nas podczas deszczu czy wiatru. Jest delikatnie dopasowana w talii więc bardzo ładnie leży. Stan idealny. Oddam za coś super bo kurtka byla droga.
31maj 2013 ![]() ![]() Edytowane przez Chii1986 Czas edycji: 2007-09-11 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
a wiec podobaja mi sie diversy http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5183763 ,tylko powiedz mi czy one sa sprane ,poprzecierane albo cos w tym stylu ? I jeszcze prosze o dł stanu i szer uda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za bluzeczkę z krówką?
odp na mój watek pozdrawiam
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety bedą na mnie za duże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Podaj mi prosze ile mają w biodrach: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5183758 Zainteresowała mnie: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5184934 ale za tą bluzeczkę to by było mało ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
moze cos u mnie za :
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5183755 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5183758 odp u mnie prosze ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.