|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
skromny początek- ABERCROMBIE ,GAP ,CARRY -zapraszam
witam i zapraszam .Może ktos znajdzie coś dla siebie.
Ja nie szukam niczego konkretnego ,ubranka będe dokładac co kilka dni. 1.Rybaczki firmy Abercrombie. Spodnie są oryginalne ,zakupione w USA. Rozmiar to amerykańska 4 . Wymiary: -pas- 40 cm x2, -biodra- 50 cm x2, -długośc zewn.-83 cm, -długośc od kroku- 64 cm, -szerokośc w udzie -23 cm x2, -szerokośc na dole nogawki18 cm x2. Spodenki są tylko raz załozone ,gdyż niestety sa za małe. 2.śliczna bluzeczkę z szyfonu przywieziona z Włoch .Jest przeźroczysta ,przy dekoldzie wykończona cekinami , na dole ma delikatną gumeczkę ,a rękawki u góry sa rozcięte i wiązane tasiemkami. Jest bardzo ładna ,delikatna ,ale też seksi. Rozmiar to xs. 3.Czerwona bluzeczka z rybką jest z firmy CARRY, założona była kilka razy ,gdyż jest trochę za mała na mnie. 4.Ciemniejsza jest kupiona w firmowym sklepie GAp w Usa. Ma napis zrobiony jakby farbą i wszystkie szwy sa zszywane na prawa stronę. Jest przez to bardzo ciekawa i niepowtarzalna.Rozmiar równiez xs. Myślę ,ze obydwie bluzeczki będą pasowały na malutką m-kę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.