![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Dot.: "przedświąteczne porządki" SZUKAM KULEK VOLLARE,CANTARE!
nieaktualne
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2012-06-20 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Może za balsam Aqualiny mój żel pod prysznic?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Hej! A może interesowałby Cię samoopalacz sublime bronze loreal do twarzy i ciała 40/150? Jest strasznie wydajny. Ja go stosowałam gł. na twarz. Wystarczy niewielka kropla aby pokryć całą twarz i szyję http://www.mojekosmetyki.pl/index.ph...t&prod_id=2083
I - DIOR BRONZE SUN GLOWING MOISTURIZER - Świetnie rozświetla cerę i nadaje jej kolor ładnej opalenizny - Peach 002. Pozostało ok 30/40ml. Daje efekt taki sam jak samoopalcz z tym , że pod koniec dnia można bez problemu opaleniznę zmyć http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P141103 Edytowane przez nargothrond Czas edycji: 2007-11-21 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Zielona30- nie wymieniam się za jedną rzecz, pozdrawiam
1stlady- nic nie znalazłam (szukam tego, co wypisałam w pierwszym poście) nargothrond- miałam ten samoopalacz, także podziękuję. Za Diora też, gdyż na dzień używam podkładu, więc by stał na półce tylko ![]() NIKT NIE MA KULEK VOLLARE ALBO CANTARE? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
może coś u mnie? Mam u siebie m, in cień idealny do łuku (tak jak piszesz) tyle, że to tester.
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie?
odp w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wklejam fotkę, robiona jakiś czas temu i pojedyncze sztuki już wymieniłam, robiłam jednej wizażance mieszankę rożnych kolorków tylko, że u Ciebie spodobało mi sie sporo rzeczy ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Błagam, znajdziesz coś u mnie za 3 pierwsze błyszczyki? Poza wątkiem mam nowe, nieużywane masło waniliowe ZIaja
![]()
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Ennkaa- byłabym chętna, ale na sam cień mi się nie opłaca
![]() gaga87- niestety nic nie znalazłam pearlania- chwilowo się wstyrzymam, bo jeśli któraś z wizażanek mi je zakupi, to już nie będę brała ![]() Dominika90- wstepnie interesuje mnie: Masełko do ciała Daxa Gruszka i Jabłko - NOWE (lekko odchylone sreberko) Nawilżająca maseczka do twarzy Avon SPA z oliwką - ubytek max 30% i te maselko Ziaji JEŚLI U KOGOŚ NIC NIE ZNAJDĘ, BĘDĘ ODPISYWALA W SWOIM WĄTKU, POMIMO, IZ PROSI O ODPIS W SWOIM |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
no na sam cień to nie bardzo, ale może coś jeszcze znajdziesz
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
1. MAYBELLINE- błyszczyk "Shiny licious" o zapachu karmelu, tubka. Raz użyty, jak nowy. Produkt w opakowaniu wygląda na ciemny, na ustach daje leciutki transparentny kolor. Pojemność 14 ml, data ważności 02.2009 (nr 811 caramel fudge) 2. MAYBELLINE- błyszczyk "Shiny licious" o zapachu brzoskwinek z kremem, tubka. Raz użyty, jak nowy. Błyszczyk na ustach jest bezbarwny, więc proszę nie zwracać uwagi na jego kolor w opakowaniu (który na zdjęciu jest na dodatek przekłamany). Pojemność 14 ml, data ważności 11.2008 (nr 808 peaches'n'cream) 3. VICTORIA'S SECRET- błyszczyk "Beauty rush" o zapachu kokosowym (coconut craze). Kolor na ustach transparentny, lekki brązowo-złoty z mnóstwem złotych drobinek.. Pojemność 13 g, 2 razy użyty. 6. BONNE BELL- smackers z aplikatorem o zapachu "Pina colada" (kokos, ananas i rum). Pojemność 2,8 ml, użyty 4 razy. Bezbarwny. Na przykładowym zdjęciu. 8. AVON- błyszczyk w tubce, odcień "Angel" (jasny cukierkowy róż), pojemność 7 ml, raz użyty. Data ważności 05.08.2008. W kartoniku. 35. AQUOLINA- balsam do ciała wanilia z toffi, 125 ml, ubytek max 30 ml. Data ważności 12.2008 36. MANHATTAN- "white dreams", woda toaletowa o zapachu waniliowo-kokosowym. Pojemność 10 ml, ubytek ok 1,5 ml. ?
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
a nie znalazłaś nic w kosmetycznym?
bo raczej nie chciałabym wymieniać ciuchów na kosmetyki ![]()
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Wygrzebałam moje kuleczki i policzyłam:
K6 - 14 sztuk K7 - 11 sztuk K2 - 7 sztuk w sumie mogę oddać wszystkie bo rozświetlaczy u mnie dostatek a wszystkich na raz używać się nie da ![]() rano mogę zrobić Ci zdjęcie w dziennym świetle, to, które wkleiłam do wątku robione było komórką, teraz będzie lepsze ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hejka,znajdziesz mzoe cos u mnie za:
4,5,6-blyszczyki bonne bell 10,11,12 -sypkie cienie dermacol 30-odzywka płynny jedwab
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Hmm... Przez "wstępnie" mam rozumieć, że chcesz się jeszcze zastanowić, tak?
![]() ![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Hmm... Najbardziej mi zależy na Smackersie i błyszczyku VS, ale może wybrałabyś coś jeszcze za któryś z błyszczyków Maybelline?
![]() |
#29 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
3. VICTORIA'S SECRET- błyszczyk "Beauty rush" o zapachu kokosowym (coconut craze). Kolor na ustach transparentny, lekki brązowo-złoty z mnóstwem złotych drobinek.. Pojemność 13 g, 2 razy użyty.
coś u mnie znjadziesz za ten błyszczyk?
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Błyszczyk Victoria's Secret kosztował 20 zł, więc nie oddam go w zestawieniu ze smackersem... Narnijkar, Mucia- wybaczcie, przejrzę później Wasze wątki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.