|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: "przedświąteczne porządki" SZUKAM KULEK VOLLARE,CANTARE!
nieaktualne
Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2012-06-20 o 19:05 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Może za balsam Aqualiny mój żel pod prysznic?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Hej! A może interesowałby Cię samoopalacz sublime bronze loreal do twarzy i ciała 40/150? Jest strasznie wydajny. Ja go stosowałam gł. na twarz. Wystarczy niewielka kropla aby pokryć całą twarz i szyję http://www.mojekosmetyki.pl/index.ph...t&prod_id=2083
I - DIOR BRONZE SUN GLOWING MOISTURIZER - Świetnie rozświetla cerę i nadaje jej kolor ładnej opalenizny - Peach 002. Pozostało ok 30/40ml. Daje efekt taki sam jak samoopalcz z tym , że pod koniec dnia można bez problemu opaleniznę zmyć http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P141103 Edytowane przez nargothrond Czas edycji: 2007-11-21 o 11:10 |
|
|
|
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
Zielona30- nie wymieniam się za jedną rzecz, pozdrawiam
1stlady- nic nie znalazłam (szukam tego, co wypisałam w pierwszym poście) nargothrond- miałam ten samoopalacz, także podziękuję. Za Diora też, gdyż na dzień używam podkładu, więc by stał na półce tylko PozdrawiamNIKT NIE MA KULEK VOLLARE ALBO CANTARE? PILNIE ICH SZUKAM !!!
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
może coś u mnie? Mam u siebie m, in cień idealny do łuku (tak jak piszesz) tyle, że to tester.
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie?
odp w moim wątku
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam kuleczki na wymianę, sa tu zarówno vollare i cantare, już nawet nie wiem, które są które ale ja nie zauważyłam różnicy miedzy nimi zależnie od nazwy, wszystkie są raczej miękkie, łatwo sie nakładają, mocno błyszczą wklejam fotkę, robiona jakiś czas temu i pojedyncze sztuki już wymieniłam, robiłam jednej wizażance mieszankę rożnych kolorków tylko, że u Ciebie spodobało mi sie sporo rzeczy
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Błagam, znajdziesz coś u mnie za 3 pierwsze błyszczyki? Poza wątkiem mam nowe, nieużywane masło waniliowe ZIaja
|
|
#18 |
|
Konto usunięte
|
Ennkaa- byłabym chętna, ale na sam cień mi się nie opłaca
Wyjdzie mniej więcej tyle, ile przesyłka...gaga87- niestety nic nie znalazłam pearlania- chwilowo się wstyrzymam, bo jeśli któraś z wizażanek mi je zakupi, to już nie będę brała Dominika90- wstepnie interesuje mnie: Masełko do ciała Daxa Gruszka i Jabłko - NOWE (lekko odchylone sreberko) Nawilżająca maseczka do twarzy Avon SPA z oliwką - ubytek max 30% i te maselko Ziaji JEŚLI U KOGOŚ NIC NIE ZNAJDĘ, BĘDĘ ODPISYWALA W SWOIM WĄTKU, POMIMO, IZ PROSI O ODPIS W SWOIM |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
no na sam cień to nie bardzo, ale może coś jeszcze znajdziesz
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
1. MAYBELLINE- błyszczyk "Shiny licious" o zapachu karmelu, tubka. Raz użyty, jak nowy. Produkt w opakowaniu wygląda na ciemny, na ustach daje leciutki transparentny kolor. Pojemność 14 ml, data ważności 02.2009 (nr 811 caramel fudge) 2. MAYBELLINE- błyszczyk "Shiny licious" o zapachu brzoskwinek z kremem, tubka. Raz użyty, jak nowy. Błyszczyk na ustach jest bezbarwny, więc proszę nie zwracać uwagi na jego kolor w opakowaniu (który na zdjęciu jest na dodatek przekłamany). Pojemność 14 ml, data ważności 11.2008 (nr 808 peaches'n'cream) 3. VICTORIA'S SECRET- błyszczyk "Beauty rush" o zapachu kokosowym (coconut craze). Kolor na ustach transparentny, lekki brązowo-złoty z mnóstwem złotych drobinek.. Pojemność 13 g, 2 razy użyty. 6. BONNE BELL- smackers z aplikatorem o zapachu "Pina colada" (kokos, ananas i rum). Pojemność 2,8 ml, użyty 4 razy. Bezbarwny. Na przykładowym zdjęciu. 8. AVON- błyszczyk w tubce, odcień "Angel" (jasny cukierkowy róż), pojemność 7 ml, raz użyty. Data ważności 05.08.2008. W kartoniku. 35. AQUOLINA- balsam do ciała wanilia z toffi, 125 ml, ubytek max 30 ml. Data ważności 12.2008 36. MANHATTAN- "white dreams", woda toaletowa o zapachu waniliowo-kokosowym. Pojemność 10 ml, ubytek ok 1,5 ml. ?
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
a nie znalazłaś nic w kosmetycznym?
bo raczej nie chciałabym wymieniać ciuchów na kosmetyki
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
Wygrzebałam moje kuleczki i policzyłam:
K6 - 14 sztuk K7 - 11 sztuk K2 - 7 sztuk w sumie mogę oddać wszystkie bo rozświetlaczy u mnie dostatek a wszystkich na raz używać się nie da ![]() rano mogę zrobić Ci zdjęcie w dziennym świetle, to, które wkleiłam do wątku robione było komórką, teraz będzie lepsze
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hejka,znajdziesz mzoe cos u mnie za:
4,5,6-blyszczyki bonne bell 10,11,12 -sypkie cienie dermacol 30-odzywka płynny jedwab
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Hmm... Przez "wstępnie" mam rozumieć, że chcesz się jeszcze zastanowić, tak?
Własnie wypatrzyłam jeszcze u Ciebie smackersa pinacolada - nim też byłąbym zainteresowana
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Hmm... Najbardziej mi zależy na Smackersie i błyszczyku VS, ale może wybrałabyś coś jeszcze za któryś z błyszczyków Maybelline?
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
3. VICTORIA'S SECRET- błyszczyk "Beauty rush" o zapachu kokosowym (coconut craze). Kolor na ustach transparentny, lekki brązowo-złoty z mnóstwem złotych drobinek.. Pojemność 13 g, 2 razy użyty.
coś u mnie znjadziesz za ten błyszczyk?
|
|
#30 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Błyszczyk Victoria's Secret kosztował 20 zł, więc nie oddam go w zestawieniu ze smackersem... Narnijkar, Mucia- wybaczcie, przejrzę później Wasze wątki |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55 

Pozdrawiam
PILNIE ICH SZUKAM !!!

Mam kuleczki na wymianę, sa tu zarówno vollare i cantare, już nawet nie wiem, które są które ale ja nie zauważyłam różnicy miedzy nimi zależnie od nazwy, wszystkie są raczej miękkie, łatwo sie nakładają, mocno błyszczą