|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Poszukuję....sprawdz moze masz wzamian fajne ciuszki :)
Witam poszukuje głownie:
# spodni z jeansu rozmiarek 26, 27 zależy jakie wymiarki # sweterkow i bluz na zameczek rozmiar S lub XS # bluzeczek z krótkim rękawkiem romiarek S lub XS # kosmetyków różnych # perfumów !!! # butków jesiennych rozmiarek 39 I co mi wpadnie w oczko ![]() Na wymianke mam : ( zaczne od butków) 1. 2. 3. Eleganckie czarne szpileczki, troche brudne bo ostatnio w nich byłam ale wymyje oczywiscie przed wysylka ![]() ![]() 4. 5. Śliczne białe klapeczki na szpilce rozmiarek 40 ![]() ![]() 6. Szpileczki z odkrytą piętą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Poszukuję....sprawdz moze masz wzamian fajne ciuszki :)
![]() ![]() 1. Biały przezroczysty sweterek z długim rękawkiem ( na zdjeciach jakos je podwinelam i wygladaja jak krotkie), dekolt w serek, rozmiar ok M, stan bardzo dobry ![]() 2. Biała bluzeczka z butiku, rozmiar ok S, stan dobry z plusem ![]() 3. 4. Long firmy RESERVED, jest nietrafionym prezentem miałam go na sobie jakies 3 razy potem stwierdzilam ze to nie moj styl ![]() ![]() 5. PASKI 6. Śliczny sweterek założony raz i raz też wyprany ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
![]() 1. 2. Fajna bluza na zamek, rozmiar S stan bardzo dobry ![]() 3. Bluzeczka na zameczek, fajnie dopasowana na rozmiarek S, stan dobry z plusem ![]() 4. Czerwony golf, rozmiar 40, stan bardzo dobry ![]() 5. Prawie nowy, trzy razy użyty peeling do stóp ![]() 6. Różowa torebeczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
![]() ![]() 1. Fajny oliwkowy golfik, rozmiar coś ok M lub większe S ![]() ![]() 2. Satynowa koszulka mam ją z wymianki obcielam ramiączka na pól bo byly za duze i sa teraz wiazane, troche za krotkie ![]() 3. 4. 5. Czerwony sweterek z babcinej szafy, rozmiar ok M, stan bardzo dobry ![]() 6. Śliczna mięciutka piżamka, rozmiar XXl, stan bardzo dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
![]() 1. Branzoletka z motylkami, można nosic tez jako gumka do wlosow tez ladnie wyglada ![]() 2. Fajna dluga bluzeczka z odkrytym brzuszkiem, ma zameczek i mozna regulowac sobie dekolt, jest przeswitujaca ![]() 3. Plastikowe branzoletki ![]() 4. Bluzeczka na jedno ramie, rozmiar ok M, stan bardzo dobry ![]() 5. Bluzeczka z reportera, rozmiar chyba S, stan dobry ![]() 6. Firmowa bluzeczka polo, stan bardzo dobry rozmiar L ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
![]() ![]() 1. 2. Japonki firmy INBLU, mam je z wymianki rozmiar 41, stan idealny ![]() 3. Spódniczka ścinana w kwiatki, rozmiar ok S, stan bardzo dobry ![]() 4. Krem i balsam z AVONU ![]() 5. 6. Jasne spodnie, rozmiar 27, stan bardzo dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
![]() ![]() 1. Biała bluzeczka można opuszczac ja na ramiona i bardzo ladnie wyglada, stan bardzo dobry rozmiar ok S lub XS ![]() 2. Bluza firmy CHEROKEE, założona jakieś trzy razy, na mnie źle leży ![]() ![]() ![]() 3. Bluzka z dekoltem w serek, stan dobry z plusem, rozmiar ok S ![]() 4. Cieniowana bluzka z dużym dekoltem, rozmiar ok XS stan bardzo dobry ![]() 5. Mięciutki polar założony trzy razy, stan bardzo dobry, rozmiar ok M ![]() 6. Czarna spódniczka z jeansu, była skracana bo była dłuższa, na dole obszczępiona zeby ładnie wyglądała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
ZAPRASZAM !!!
![]() 1. Brązowa bluzeczka na grubych ramiączkach rozmiar ok M, stan dobry z plusem ![]() 2. Czarna bluzeczka z falbanka pod biustem, rozmiar S, wiązana na szyji, stan bardzo dobry ![]() 3. Czarna spódniczka ![]() ![]() 4. Nowe majteczki rozmiar M ![]() 5. Śliczne spodnie z materiału podobnego do sztruksu ![]() ![]() ![]() 6. Sweterek z podwójnymi zameczkami ![]() ![]() Edytowane przez Mimi1990 Czas edycji: 2007-09-15 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Jeśli nosisz rozmiar S to powinna na ciebie pasować. Ja nosze ten rozmiar i jest ok, tylko dekolt mi nie odpowiada, bo jest dosyć głęboki, a ja takich nie lubię.
Od pachy do pachy ma około 40 cm, ale rozciąga się, więc jak masz więcej w biuście to spoko.
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie - jakiej firmy jest ta koszulka?
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5276764 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.