![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Nowy wątek zapraszam:)
NIEAKTUALNE
Serdecznie wszystkich witam ![]() Mieszkam obecnie w Irlandii więc wysyłka tylko poza granice Kraju. Koszt przesyłki poleconej - priorytetowej to jakieś 7 - 20 zł., zależy też od wagi przesyłki. Interesują mnie większe wymianki ( bardziej opłacalne ![]() PERFUMY YSL OPIUM Fleur de Shanghai - mogę zrobić sporą odlewkę ok. 50 ml dla zainteresowanych ![]() CACHAREL GLORIA - 30/50 ml jest kartonik leci do Iza74 GUERLAIN TOO MUCH.. CHAMPS-ELYSEES - 75 ml brak ok. 3 ml, tester bez korka i kartonika. Przy szyjce butelki złotko jest lekko starte. HERMES ROUGE EAU DELICATE - tester bez korka i bez kartonika 50 ml DIESEL ZERO PLUS z 75 ml pozostalo 60 ml DIESEL PLUS PLUS z 75 ml pozostało 65 ml - bez kartonika CLINIQUE AROMATIC ELIXIR - miniatura z atomizerem 5 ml nowa KOLORÓWKA ISADORA Lime&Turquoise 39 - cienie do powiek, użyte dwa razy SMASHBOX - róż mam go z wymianki. Zuzycie jakieś 10 %, napisy na etykiecie starte. NOUBA EARTH POWDER 52- brazer, raz użyty leci do Femme Fatal NOUBA cienie do powiek QUATTRO 604 - raz użyte - Lalicja NOUBA cienie do powiek QUATTRO 603 - raz użyte [B]GUERLAIN[/b] meteoryty PINK FRESH - nowe użyte pare razy na policzki - leca do ewelinkka20 ]MAC[/b] pigment Blue Brown - jest nowy użyty tylko z wieczka. Z bólem serca go wystawiam, wole jednak prasowane cienie leci do Femme Fatal [B MAC LIQUIDLAST LINER Point Black - czarny liner do powiek nowy , raz wypróbowany leci do Femme Fatal DIOR BLUSH 883 RUBY - Róż do policzków wypróbowany. Róz ma trzy lata od daty produkcji - Lalicja POUT PIXIE POWDER 7g- złoty pyłek w uroczym pudełeczku może służyć jako brazer, rozświetlacz, sypki cień - raz użyty CLARINS POUDRE LIBRE 01 TRANSPARENTE - zużycie 5 % GLOWING DUST 17 - róż z gabeczką , kosmetyk Angielskiej firmy dostępny w sieci sklepów Boots. Użyty dwa razy CLINIQUE BLUSHING BLUSH - mini róż do policzków 1,8 g , kolor Precious Posy - dwa razy uzyty CLINIQUE COLOUR SURGE EYE - potrójne cienie do powiek. Mini produkt 9 g - dwa razy uzyte DIOR PALETKA DO MAKIJAŻU - cztery cienie i dwie pomadki. Mini produkt - dwa razy użyte INGLOT Matrix 849 granat, profesjonalny cień do powiek - raz użyty PIELĘGNACJA WłOSÓW: L'OREAL Pianka do włosów kręconych - nowa nie używana JOHN FRIEDA Płyn utrwalający (lakier) skręt włosów - nowy nie używany KERIUM LA ROCHE POSAY Szampon przeciwupieżowy - łupież suchy - raz użyty [b]Poszukuje perfum: Lancome Poeme,Tresor EDT i EDP, Agent P., Perfum z Fiołkiem i Irysem ![]() Perfum niszowych Les Parfums de Rosine ![]() ![]() Pędzli do pudru i podkładu Sephora, sypkich pryzm Givenchy 02 Edytowane przez 13ryjek Czas edycji: 2007-09-29 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek zapraszam:)
Hej
![]() może tym razem uda nam się zmontować jakąs wymianę? mnie by interesowalo cos z tego, zerknij czy znajdziesz u mnie cos odpowiedniego za te rzeczy? NOUBA cienie do powiek (te fiolety) GUERLAIN meteoryty PINK FRESH - nowe użyte pare razy na policzki MAC pigment Blue Brown - jest nowy użyty tylko z wieczka. Z bólem serca go wystawiam, wole jednak prasowane cienie. MAC LIQUIDLAST LINER Point Black - czrny liner do pwiek nowy , raz wypróbowany POUT PIXIE POWDER 7g- złoty pyłek w uroczym pudełeczku może służyć jako brazer, rozświetlacz, sypki cień - raz użyty CLINIQUE BLUSHING BLUSH - mini róż do policzków 1,8 g , kolor Precious Posy- dwa razy uzyty CLINIQUE COLOUR SURGE EYE - potrójne cienie do powiek. Mini produkt 9 g- dwa razy uzyte |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Czy za CACHAREL GLORIA - 30/50 ml jest kartonik
interesowałoby CIę coś z tego ? 1- Gucci - Envy Me 2. Versace - Red jeans
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
NOUBA cienie do powiek - fiolety,
MAC LIQUIDLAST LINER Point Black - czrny liner do powiek nowy , raz wypróbowany Witaj ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Maggie witaj
![]() byłam zainteresowana pudrem Chanel ale udało mi się go przetestować i nie odpowiada mi. Obecnie nic dla siebie u Ciebie nie wypatrzyłam. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Mariolu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Malpeczko witaj
![]() nic dla siebie nie znalazłam. Masz wszystkiego strasznie dużo zobaczę jeszcze raz i dam znac. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
wstępnie interesują mnie Meteoryty , pigment oraz cienie - paletka fioletów w zamian miałabym Guerlain 240 , Poeme ok 1/2 z 30 , puder rozświetlający Orlane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Mo¯e Co¦ U Mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Siek dziękuje nic dla siebie nie znalazłam.
Lola z tego co wymieniłaś interesuje mnie Poeme. Jeśli chodzi o cienie i puder to chętnie zobaczyłabym fotke jak da radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Ryjku
![]() Interesuje mnie : - 2 paletki cieni Nouba - Gloria - pigment MAC - róż GLOWING DUST 17 Kolejność nieprzypadkowa ![]() Link do mojego kramiku w podpisie ![]() P.S - odebrałam wczoraj przesyłkę od Ciebie, już piszę PW ![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie bardzo
MAC pigment Blue Brown - jest nowy użyty tylko z wieczka. Z bólem serca go wystawiam, wole jednak prasowane cienie. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=184869 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Nevado
![]() ![]() Ciesze się, że jesteś zadowolona z przesyłki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Pakosta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Przesyłam zdjęcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Witaj
Nie odp. jeszcze w moim watku, bo wciaz sie zastanawiam ![]() Teraz poogladalam foty i kusisz ![]() I co tu robic? ![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Lola dziękuje za fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Geoniu pomyśli i daj mi znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ryjku, Sprawdziłam Nouba w perfumerii i niestety kolory nie dla mnie, z cieni uzywałabym jednego, a Earth Powder za ciemny, idealny dla mnie byłby numer 3,
Ale w Twoim wątku widzę mase innych rzeczy, które by mnie interesowały, kwestia tylko, czy oprócz NM cos jeszcze wpadlo Ci u mnie w oko ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Witaj,
interesuje mnie NOUBA EARTH POWDER, Noube cienie fiolety, MAC LIQUIDLAST LINER Point Black, MAC pigment Blue Brown. Moj watek: http://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=34576 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Femme Fatal podoba mi sie u Ciebie Black Kenneth Cole Edp 40/100
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Mad a co Ci sie jeszcze podoba? Wypatrzyłam u Ciebie puder sypki Shiseido i niszowiec Annick G., ale pewnie nie chcesz go oddać . No i ja nie zmam zapachu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Ryjku , u Ciebie niezmiennie podobają mi się wcześniej wymienione rzeczy . Jeśli tylko Poeme wybrałaś to chyba nici z wymiany
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakbyś opisała pigment MAC, ma drobinki, opalizuje, to ciemny brąz, czy przełamany innym kolorem ? i jaki efekt daje róż Smashbox ? mat, opalizujący, drobinki, on jest pudrowy czy kremowy ? do wymiany miałabym jeszcze miniaturkę Agenta, 4 ml, w kartoniku, z atomizerem, raz psiknięta, nie używam jej, bo mam 50-tkę, której zresztą też nie używam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Femme Fatal a na czym najbardziej Ci zależy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Lola a meteoryty za puder Givenchy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
W tej kolejnosci:
MAC pigment Blue Brown. MAC LIQUIDLAST LINER NOUBA EARTH POWDER Nouba cienie fiolety Mam jeszcze balsam do ciala z tej samej lini ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Mad juz odpowiadam.
SMASHBOX to zgaszony róż opalizuje na złoto skłania się w kierunku pudrowo - kremowego różu ![]() MAC jest ciemnoczekoladowy ale nie wpada w czerń. Opalizuje na niebiesko. Nie ma drobinek tworzy raczej taką gładka taflę. Ten brąz zależy pod jakim kątem padania światła czasem wydaje sie być lekko czerwony ale nie rudy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.