![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() MAC, Lancome, Loreal Profesionell I Inne
chetnie oddam pare kosmetykow zbednych w mojej kosmetyczce.
DOKŁADKA 9.08 DOKLADKA 19.10 KOLOROWKA - cienie SEPHORA- paleta 4 cieni- roze- z wymiany -zuzycie niewielkie - cienie INGLOT -mapka- niebieskie- nowe, jedynie mazniete w celu sprawdzenia koloru - cien ESSENCE- czarny, mocno polyskujacy- uzyty pare razy - odsypka cieni GOSH(effect powder)- kolor EMERALD I SKY - szminka SHISHEIDO S10 NUDE BRONZE- sliczna- bylaby jak nowa niestety ulegla zniszczeniu przy zamykaniu opakowania- nadal mozna nakladac ja przy uzyciu pedzelka - brazowa konturowka do ust LANCOME- kolor AMANDELLE - paroletnia, ale uzyta zaledwie pare razy - cien ART DECO nr 372- nowy, raz uzyty-wymieniony - TBS- SHIMMER LIP BALM- VANILLA SPICE- uzyty pare razy -pojedynczy cien ASTOR EYGLOSS kolor beige bronze- jedynie mazniety -blyszczyk do ust AA- kolor perla ze zlotymi drobinkami- ubytek minimalny[B] -BLYSZCZYK MAC LUSTREGLASS - kolor LOVE NECTARINE- brzoskwiniowy ze zlotymi drobinkami- zuzycie ok. 15% -blyszczyk WIBO- rozowy uzyty raz -szminka GOLDEN ROSE- kolor perla nr 100- tylko wyprobowana -cien do oczu ESSENCE- kolor zielen- uzyty pare razy -lakiery SALLY HANSEN- NOWE- kolory widoczne na zdjeciu WLOSY: - KERASTASE-NUTRITIVE -ELASTO-CURL- krem modelujacy, podkreslajacy ksztalt lokow do wlosow grubych i kreconych- otwarty w lipcu- zostalo ok. 30 % ze 125 ml -komplet 10 papilotow z pianki- uzyte 2 razy -LUMI-OIL-LOREAL PROFESSIONELL-kuracja wygladzajaca i nadajaca polysk wlosom kreconym i falowanym- ubytek ok. 10% -SUNSILK KREM- zielony podkreslajacy fale i loki- ubytek ok. 20% z 200 ml -SUNSILK ODZYWKA DO SPLUKIWANIA- zielona fale i loki- uzyta raz -WELLA SHOCK WAVES superskret- spray loki na dopingu- ok. 60% ubytku z 125 ml -TAFT SCHWARZKOPF SILK - WOSK DO WLOSOW NABLYSZCZAJACY- UBYTEK OK. 20% Z 50 ML -DOVE krem wygladzajacy jedwabista gladkosc- wlosy wysuszone niesforne i pozbawione blasku- ubytek ok. 10% - nablyszczacz do wlosow MARIBELL PROFESSIONAL- ubytek ok. 10% z 125 ml -BONACURE schwarzkopf- MOISTURE KICK conditioner- kupiony pare tygodni temu- zostalo ok. 60% z 200 ml PERFUMY: - odlewka DIOR ADDICT - z wymianki- o ile dobrze pamietam ok. 15-17 ml- psikniete pare razy - CK-ETERNITY- purple orchid-15 ml- uzyta pare razy, ubytek prawie niewidoczny - VEET- plastry z woskiem do depilacji dla skory wrazliwej, z wit. E i olejkiem z migdalow. zostalo 10 z 12 plastrow i 1 z 2 chusteczek po depilacji Edytowane przez olivcia&macius Czas edycji: 2007-10-19 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: eyeliner ISADORA, LOREAL professionel do wlosow kreconych i faloanych
Interesuje mnie lumi-oil
![]() Czy to ten, oznaczony numerem "3"? Zapraszam do mojego watku - link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ale niestety nic nie zwrocilo mojej uwagi w twoim kramiku. interesujace sa te cienie dior z perla w srodku, ale niestety ta biala perelka jest za bardzo zuzyta, a o nia najbardziej by mi chodzilo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za eyeliner
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za lumi-oil?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=192428 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
zdjecie paletki.
zdjecia pomadki zrobie wieczorem lub jutro rano ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
i co pasowałaby Ci ta paletka?
okazało się ze pomadki juz nie mam:P.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
dokladka
DUZA DOKLADKA
kolorowka:[/B]-[U]cienie mac - kolor JEST frost- perlowy losos ( ubytek ok. 20% z 1.5 g)wyprodukowane 2001 - cienie mac- kolor ELECTRA frost- perlowy szary( ubytek ok. 10% z 1.5 g)wyprodukowane 2001 -pojedynczy cien ASTOR EYGLOSS kolor beige bronze- jedynie mazniety -blyszczyk do ust AA- kolor perla ze zlotymi drobinkami- ubytek minimalny - LANCOME- wykrecana kontorowka do oczu - kolor fiolet( PRUNE )- ubytek oceniam na 30 % - CLINIQUE- wykrecana -kontorowka do ust. kolor sliwkowy(PLUMMY)- ubytek oceniam na ok. 40%[/B] WLOSY: -SUNSILK KREM- zielony podkreslajacy fale i loki- ubytek ok. 20% z 200 ml -SUNSILK ODZYWKA DO SPLUKIWANIA- zielona fale i loki- uzyta raz -WELLA SHOCK WAVES superskret- spray loki na dopingu- ok. 60% ubytku z 125 ml -TAFT SCHWARZKOPF SILK - WOSK DO WLOSOW NABLYSZCZAJACY- UBYTEK OK. 20% Z 50 ML -DOVE krem wygladzajacy jedwabista gladkosc- wlosy wysuszone niesforne i pozbawione blasku- ubytek ok. 10% - nablyszczacz do wlosow MARIBELL PROFESSIONAL- ubytek ok. 10% z 125 ml pielegnacja: -DOVE SUMMER GLOW BODY LOTION- brazujacy normal to darker skin- ubytek ok. 80% Edytowane przez olivcia&macius Czas edycji: 2007-06-25 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Duza Dokladka Do Eyeliner Isadora I Lumi-oil Loreal
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=193300
GORACO ZAPRASZAM DZIEWCZYNKI!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
2 cienie + 2 pomadki
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hej i jak
![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
coś u mnie?
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za mac-i?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
oddam lumi-oi Loreal Professionell!
oddam lumi-oil 3 loreal professionell wygladzajacy i dyscyplinujacy do wlosow kreconych i falowanych (ubytek ok 10% biorac pod uwage, ze buteleczka przy zakupie nie byla pelna na 100%) najchetniej za inny kosmetyk do wlosow kreconych, miniaturke miss dior cherie, lolita lempicka lub beyond paradise lub fajne okulary przeciwsloneczne. oczywiscie mozna probowac mnie przekupic innymi kosmetykami. ciuszki mnie nie interesuja. pozdrawiam i zapraszam do mojego kramiku.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Dot.: oddam lumi-oi Loreal Professionell!
nie zakladaj kilku watkow na raz bo moderatorzy ci je polacza...jesli zakladasz nowy,w starym watku musisz wyedytowac 1 post i napisac-NIEAKTUALNE.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Po prostu moze ci sie zrobic balagan w watku jak Tobie moderatorzy go polacza.Jesli uniewaznisz jeden i zalozysz drugi bedzie ok... A tak poza..interesuja mnie cienie MACA-znajdziesz cos??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
oto co by mnie interesowalo u ciebie. co mozesz z tego oddac za te dwa cienie?
-NU:U VIBRANCE-COLOUR PROTECT SHAMPOO-szampon do wlosow farbowanych,zawiera filtry,produkt z profesjonalnych salonow fryzjerskich,jest odnoga GHD,uzyty raz,pojemnosc 250 ml -ASQUIT&SOMERSET-HOMEMADE COCONUT&BANANA SHAMPOO-szampon kokosowo-bananowyASQUIT&SOMERSET-HOMEMADE COCONUT&BANANA SHAMPOO-szampon kokosowo-bananowy do wlosow suchych i zniszczonych,zawiera czysty olejek COACHIN COCONUT OIL.pachnie przecudnie i prawdziwie-nie syntetycznie,pozostalo:2/3 z 250 ml do wlosow suchych i zniszczonych,zawiera czysty olejek COACHIN -JOICO-I.C.E SCULPTING LOTION-lotion do stylizacji wlosow wszelkimi metodami,nadaje puszystosc,chroni przed wysoka temperatura,nablyszcza,za wiera Cationic Triamine Complex-19 aminokwasow,ktore znajduja sie w keratynie wlosa ludzkiego (cokolwiek to znaczy),zuzyte ok 30 ml z 250 ml,mam starsze opakowanie tego kosmetyku COCONUT OIL.pachnie przecudnie i prawdziwie-nie syntetycznie,pozostalo:--SMASHBOX-cienie do oczu-pierwotnie bylo ich 3 jednak po spotkaniu kosmetyku z kafelkami w lazience-zostaly 2 kolory jasnozolty,rozswietlacz i brzoskwiniowy z subtelnymi drobinkami (tez troszke ukruszony) 2/3 z 250 ml -HELENA RUBINSTEIN-STELLAR GLOSS-19 GREY CYAN-blyszczyk do ust,kolor srebrzysto-blekitny z roznokolorowymi drobinkami,ladny efekt na ustach,absolutnie nie niebieski,raz wyprobowany,kartonik -GOLDWEEL-LC2-DOUBLE CARE-LIPID CARE PHASE-spray do wlosow farbowanych z lipidami,wygladza,odzywia ,nablyszcza,NOWY 150 ML prosze napisz jak uniewaznic watek? postaram sie wyslac ci zdjecia tych cieni. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
oto cienie MACA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.