![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Ubrania rozmiar XS, S, M !!! zapraszam :)
Zapraszam
![]() Dokładka post #14 Spódnica z podwyższonym stanem Kilka zasad ![]() 1. Wymienię się na to co wpadnie mi w oko. Na ubrania lub kosmetyki 2. Ubrania, które wysyłam są uprane i wyprasowane. Oczekuję ubrań przynajmniej wypranych. 3. Preferuję paczki/listy polecone ekonomiczne. 4. Wymieniając się na ubrania chciałabym znać dokładniejsze wymiary, nie tylko rozmiar z metki, żeby uniknąć wymiany na ubranie, którego nie będę nosić. Chętnym także podam wszystkie dokładne wymiary danej rzeczy. 5. Nie interesują mnie odsypki, ani także resztki kosmetyków (mniej niż połowa). Na odlewki perfum może się skuszę, ale podkreślam może. 6. Czym większa wymianka, tym bardziej będę na nią chętna ![]() 7. Nie rezerwuję ubrań. W czasie, gdy ktoś będzie się zastanawiał, ja dostanę dobrą ofertę, wymienię bez czekania na niezdecydowaną osobę. Jednak wymiana adresami oznacza przypieczętowanie wymianki. Wtedy już nie wycofujemy się. Szary brak Wszelkie dokładki znajdujące się nie na pierwszej stronie odnotuję w tym poście (będą do znalezienia po numerze postu) Edytowane przez ewelinusia001 Czas edycji: 2010-04-28 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ubrania rozmiar XS, S, M !!! zapraszam :)
Wszystkie kolory są mniej więcej takie jak na zdjęciach. Starałam się jak najbardziej zmienić kolorystykę zdjęcia, aby dana rzecz wyglądała jak najbardziej realnie. Zawsze mogę porobić dodatkowe zdjęcia przed wymianą, aby nie było niedomówień.
1. Białe bolerko rozmiar S/M stan idealny. Założone raz. Rękawy 3/4 2. Sweterek Reporter 3/4 rozmiar z metki XS jednak ja jestem zdania, że jest takie między S, a M. Cięzko mi stwierdzić także chętnym podam dokładne wymiary. Stan db. Rękawy oraz jego długość 3/4 3. Bluzka Top Secret rozmiar XS. Stan db+ 4. Bluza House rozmiar XS stan bdb- 5. Biało czarna tunika rozmiar taki między S, a M. Nie noszona ani razu, tylko leży u mnie na półce. Stan idealny. 6. Tunika czarno grafitowa (kolor troszkę się rożni niż normalnie, ale służę dodatkowymi zdjęciami) rozmiar taki między S, a M. Nie noszona ani razu, tylko leży u mnie na półce. Stan idealny. 7. Bluzka Butik rozmiar S. Stan bdb+. Rękawy 3/4 8. Bluzka Butik rozmiar S. Stan db+. 9. Bluzka rozmiar S. Stan bdb-. Edytowane przez ewelinusia001 Czas edycji: 2010-04-26 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
10. Bluzka czarna na ramiączka. Rozmiar S. Stan idealny. Założona raz czy dwa. Nie jestem pewna czy widać to dobrze na zdjęciu, ale bluzka od biustu do prawie samego dołu jest plisowana.
11. Zielona z cekinami. Rozmiaru na matce nie ma, ale wg. mnie jest to coś pomiędzy S, a M. Stan bdb+, a nawet idealny, bo miałam ja bardzo mało razy na sobie. brak 12. Czarna z cekinami. Rozmiar również między S, a M. Stan bdb+ 13. Spódniczka czarna w kwiaty. Rozmiar z metki to L, ale sądzę, że na L jest trochę za mały. To raczej M. Dokładka !!! Wszystkie poniższe rzeczy są nieużywane. Jedynie przymierzane (majtek ze stroju kąpielowego nie przymierzałam, bo jak góra okazała się za mała to nie miałam już po co). Metek nie ma przy żadnej z tej rzeczy, bo zawsze w domu przed przymierzeniem obrywam :P. Dla chętnych mogę jeszcze pomierzyć, bo rozmiar rozmiarowi nie równy, a ja się na tym nie znam na tyle, żeby dokładnie określić 14. Kostium kąpielowy rozmiar S brak 15. Stanik różowy rozmier z metki 80A 16. Stanik jasno różowy rozmiar z metki 75B 17. Stanik push up fioletowy rozmiar z metki 34/75 18. Stanik push up czerwony rozmiar z metki 38/85 niestety tylko z jednym ramiączkiem, drugie gdzieś mi się zapodziało nie wiem na pewno czy je znajdę 19. Legginsy 3/4 zakończone koronką (górne) całe są w taki paski poziome (mogę zrobić zdjęcie, żeby pokazać jak to wygląda) 20. Legginsy 3/4 (dolne) zakończone koronką Edytowane przez ewelinusia001 Czas edycji: 2010-04-28 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1271528000
coś u mnie ![]() obejrzyj oba wątki ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
10. Bluzka czarna na ramiączka. Rozmiar S. Stan idealny. Założona raz czy dwa. Nie jestem pewna czy widać to dobrze na zdjęciu, ale bluzka od biustu do prawie samego dołu jest plisowana.
coś u mnie ? ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
hej, a moze u mnie cos znajdziesz za
11. Zielona z cekinami. Rozmiaru na matce nie ma, ale wg. mnie jest to coś pomiędzy S, a M. Stan bdb+, a nawet idealny, bo miałam ja bardzo mało razy na sobie. odpisz u mnie, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie blyszczyk cienie sensique i roz oriflame ale nie oddam za to swetra, moze cos innego znajdziesz lub moze masz cos poza watkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1271526332 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1271526332 ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za:https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1271528000???:)
odpisz u mnie ja u ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
hej,coś u mnie za zieloną z cekinami ?
odp u mnie ![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
torebka mieści arkusz a4, ale na styk .
moge wymienić sie tak jak proponowałaś bo i tak nie używam tej bluzki i torby ![]() a znalazłabyś coś u mnie jeszcze za : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1271526332 ? ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- dobrze, ale to jutro Ci podam wymiary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
Obie rzeczy się rozciągają, ja noszę rozmiar S i są ok, myślę że były by również dobre na xs, mniejsze M
![]() Niebieska bokserka: ( z metki xs ale to raczej S) szerokość w biuście 37 w talii 35cm tuniczka: szerokość w biuście 37,5 w talii 34 niestety centymetr krawiecki gdzieś mi zaginał, mierzyłam metrem, więc wymiarki mogą się trochę różnić, ale oba ciuszki generalnie się dopasowują ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Dokładka!!!
Spódnica z podwyższonym stanem z doczepianymi szelkami rozmiar z metki 36. Moim zdaniem będzie dobra na XS/S. Chętnym mogę podać dokładne wymiary. Założona raz, ponieważ dostałam ją w prezencie i jest na mnie trochę za ciasna ![]() dlatego oddam ją tylko za coś super ![]() Edytowane przez ewelinusia001 Czas edycji: 2010-04-28 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
niestety nic ;[
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic dla siebie nie widze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za:
10. Bluzka czarna na ramiączka. Rozmiar S. Stan idealny. Założona raz czy dwa. Nie jestem pewna czy widać to dobrze na zdjęciu, ale bluzka od biustu do prawie samego dołu jest plisowana. i biało-czarną tunikę?
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
to tak za bluzę( jest nowa)
fioletowy biustonosz róż oriflame cień sypki ciemno zielony i te lakiery dwa z avonu co dodałaś??
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
nie no to chyba by było za dużo ode mnie
![]() ale możemy ponegocjować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Chyba nie wymienie tej różowej torebki ...
jaką w takim razie wymianke proponujesz ;> ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
później podam Ci wymiarki ale to takie standardowe S
a czemu zamiast tej kredki i musu nie róż? w sumie bardziej by mi się przydał dlatego potem o nim pisałam:P a właśnie zauważyłam ,że ten musik jest do ciemnej karnacji a ja takowej nie posiadam ![]()
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1271528000
zrobisz zdjecie na sobie?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś za strój i / lub stanik fioletowy? jaki jest strój tzn. góra?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.