![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perfumy wymienie!!!! + Troche kolorowki z roznych polek
NIEAKTUALNE - DO ZAMKNIECIA
![]() LECI DO ALORAH Happy Clinique, 30 ml, uzywana, nie tester z kartonikiem, ubytek jakies 2-3 ml max NIEAKTUALNE Fever Celine, 100 ml, raz psikniete - nos mi oberwalo.... Potwornie mocne i bardzo slodkie/waniliowe (cos jak L lempickiej tylko zero biszkoptu a sam pazur waniliowy) - ZA JAKIS FAJNY ZAPACH (Gucci EDP, CdG, Scent, Intuition...) Charles Jourdan The Perfume - 75 ml z minimalnym ubytkiem, nietester. ZA JAKIS FAJNY ZAPACH (Scent, Intuition...) Dezodorant YR Nature Millenaire (brazowa), zostalo jakies 40% chyba. Nachetniej za jakis drobiazg ![]() WYMIANA Z TOMAMA - Miss Dior Cherie, 100 ml tester uzywany z ubytkiem minimalnym (jest prawie pelna) - najchetniej na mniejsza pojemnosc tego samego (30 ml pasi) NIE MOGE WYMIENIC Flower Kenzo, 30 ml, uzywane, nie tester z kartonikiem, ubytek jakies 2-3 ml max WYMIANA Z LOLA Mario Valentino Vendetta, 30ml, uzywane, nie tester z kartonikiem, ubytek jakies 5 ml max. WYMIANA Z LOLA Trusardi Python, 30 ml bez kartonika Za cos fajnego ![]() ZOSTAWILAM ZDJECIA TEGO CO JEST JESZCZE DO ZGARNIECIA/WYMIANY ![]()
Not all those who wander are lost. MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ! ![]() Legite aut Perite! Edytowane przez d'ou vient le vent Czas edycji: 2008-03-03 o 21:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy wymienie!!!! + Troche kolorowki z roznych polek
KOLOROWKA
WYMIANA Z LOLA - Terracota, puder brazujacy, odcien 3 zuzycie znikome LECA DO SILVERGREEN KREDKI do oczu Sephora - czarna z brokatem uzyta 5 razy max, nowa Sephora fioletowa opalizujaca i jasna perlowa cielista - ych... to za darmo jak ktos chce - DLA ODWAZNYCH! - nie wiem jak u nich z terminem waznosci ale nowe nie sa ![]() YR Luminelle - zielona perlowa, malo uzywana i nowa, nietemperowana Inglot, kredka do ust, ciemna rzecwien cos pomiedzy intensywnym rozem i wisniowa czerwienia, malo uzywana, nietemperowana, swieza CIEN LECI DO ZUZUIKU Sehora w pedzelku, jasny zielonkawo opalizujacy, swiezy malo uzywany Poczworne Shiseido Flora& Fauna, bez kartonika, malo uzywane, subtelne zielenie, zolty chlodny i taki brzoskwiniowy (?), z pedzelkami z zestawu - ZA COS FAJNEGO! TUSZ Astor Lycra Extend, czarny, swiezy - zostala ponad polowa (jakos - bo nie uzywam za czesto) BLYSZCZYKI WYMIANA Z MARGOT - Sephora Lip Plumping, malo uzywany, nowy, lekko perlowy roz, ma powiekszac usta - szczypie! LECI DO ZUZIKU Rimmel Full Volume - bezbarwna szminka w plynie (ma swietne opinie na KWC - ja jej nie znosze!) YR Luminelle Deliglos - rozowy, troche zuzyty, z "kopytkiem" Wszystko swieze. Podklad - krem koloryzujacy YR, Serum Vegetal, zuzycie jak widac, kolor naturel, wyrownuje koloryt, niekryjacy! fajnie zastepuje krem na dzien Bioderma 50+ filtr, 1/3 duzej tubki 40 ml i 5 ml probka. Sun Ozon, Rossman Samopalacz w plynie dla jasnej karnacji, zuzylam 1 kropelke testowo... na mnei wylazi pomaranczowy ![]() pojemnosc 75 ml, nowiutki + 2 nowiutkie chusteczki samoopalajace (kupilam za duzo ![]() Generalnie jestem gotowa wymienic za byle co (no moze nie za agrafke i pompon ale nie bede specjalnie marudzic) DOKLADKA Koncowka peelingu Biotherm Biosource, - z 75 ml zostala jakas 1/5 czy cos, peeling jest bardzo delikatny, przeznaczony do skory suchej NIEAKTUALNE Koncowka plynu micelarnego Sebium Biodermy (to samo co Sensibio tylko do skory przetluszczajacej sie) z 250 ml zostala jakas 1/10 butelki moze ciut wiecej. Koncowka ("wieksza" polowa) szminki Guerlaina, Coleur Brilliance, Divinora, kolor 286, cielisty, rozo-bez z lekka perla, srednio kryjaca, nie uzywam juz i chyba nie pozostalo jej duzo czasu - ale jeszcze jest dobra! Z lusterkiem w obsadce, bez kartonika ![]() Torba zielona dosc pojemna (z Urody chyba) mialam chodzic na joge czy cos ale mi sie odwidzialo (poza tym plecak Maxpedition zupelnie zaspokaja moje potrzeby w tym zakresie) LAKIERY DO PAZNOKCI Manhattan Quickdry, perlowy bez, masakra co zlazi z paznokci w kilka godzin po pomalowaniu - dla cierpliwych i posiadajacych dobre preparaty nawierzchniowe Astor 60 seconds z mineralami morskimi, tu akurat jestem zadowolona ale ten roz na mnie nieco za rozowy (mimo ze blado wyglada), szybko schnie i ogolnie fajny, LECI DO ZUZIKU Bourjois z nowej serii - katastrofalny lakier, ktorego JEDYNA zaleta jest pedzelek, kolor mi sie trafil badziewny (masakrycznie jasny, perlowy ni to roz ni to bez), zlazi w tempie ekspresowym, jak wyzej - dla cierpliwych i posiadajacych dobre preparaty nawierzchniowe, schnie szybko i fajnie sie naklada Wszystkie minimalnie uzyte (no 1x na pewno - Bourjoisem to pomalowalam 1 paznokiec 1 raz ![]() Nat
Not all those who wander are lost. MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ! ![]() Legite aut Perite! Edytowane przez d'ou vient le vent Czas edycji: 2008-03-03 o 21:48 Powód: dokladka!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Znajdziesz coś u mnie za Clinique lub Valentino? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197674 Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ugh szkoda ze Flowerbomb tylko probka
![]() ![]() Nat
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za Happy?
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nat
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Fragile - jaka wersja? Z korkiem w kształcie Szklanej kuli czy w postaci szklanej kuli? Kurcze - nie wiem jak bym ew. mogla ci wyrownac roznice w pojemnosc. Co by cie jeszcze interesowalo? Poczekasz do jutra na zdjecia i dokladke kolorowki moze?
Nat
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...47#post4689047 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dluuga lista. Poczekasz do jutra? Nat
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Byłabym chętna na MDC - w zamian mogłabym zaproponować pryzmy Givenchy w kolorze Elegant Beige - ubytek max 5%
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
ELDL - ugh nie mam szczescia widac
![]() Lobuzek - sorr, nie przepadam za Desnuda ![]() Daigee - MDC chce rozbic - na mniejsza pojemnosc + drobiazg, pryzmy rzeczywiscie fajne ale ja nie uzywam ![]() Nat
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ufff... dobra interesuja mne te cienie Lancome - zdjecie jest troche male ![]() Pasuje ci? Nat
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nat
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ugh TZ zabronil wymierniac The Flower - 1. bo to od niego dostalam i sie obrzi i 2. bardzo je lubi
![]() ![]() Nat
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PW Nat
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za clinique?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Nie mam ochoty na wymiane z toba - ostatnio kiedy chcialam sie wymienic zignorowalas kompletnie moje posty. Takze dziekuje ale nie.
Nat
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
nie przypominam sobie takiej sytuacji (choć mogło tak być).
no ale rozumiem. pozdrawiam ![]()
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nat
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.