|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szukam próbek/resztek kosmetyków ALVERDE.
Witam. Szukam próbek (chociaż nie wiem czy ta firma takie posiada
![]() - tonik z nagietkiem Lavera do cery mieszanej (praktycznie cały, zużycie do kreski widocznej na zdjęciu), - po pół opakowania żelu do mycia twarzy i peelingu z tej samej serii (malutkie opakowania 15ml i 7,5 ml z 'zestawu startowego'), - pół tubki żelu do mycia twarzy Biotherm Biosource dla skóry normalnej i mieszanej - krem Dermika Preventi - Holistyczny krem regenerujący na noc zużycie ok.25% Próbki LAVERA: - Body SPA - żel pod prysznic z mlekiem i miodem - Men Care - żel-szampon pod prysznic - Faces - krem do twarzy z nagietkiem do cery mieszanej - Faces - krem do twarzy z dziką różą do cery suchej - Faces Young - fluid nawilżający do twarzy z miętą do cery młodzieńczej - Neutral Baby&Kinder - krem ochronny przeciw odparzeniom - Neutral - krem do rąk - Baby&Kinder - krem dla dzieci - Basic sensitiv - krem do twarzy z wyciągiem z marchewki Próbki LOGONA: - 2 próbki Nachtcreme Hamamelis do skóry mieszanej - Clear Skin - fliud nawilżający No i niestety tyle, ale mam nadzieję że może znajdzie się ktoś chętny. Zależy mi nawet na niewielkich ilościach kosmetyku szczególnie kremów do twarzy i toniku różanego. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.