|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj siê z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 35
|
Jakie perfumy dla oryginalnej, zdecydowanej 20stolatki?
Hej dziewczyny,
potrzebujê waszej pomocy ![]() Planujê kupiæ swojej kobiecie perfumy na 20 urodziny. Interesuje mnie zapach trwa³y, o jakiej¶ przyjemnej (mo¿e s³odkiej?) nucie. Kompletnie nie znam siê na damskich zapachach - dopiero w przypadku jaki¶ propozycji pojadê do perfumerii i posprawdzam co jak pachnie ![]() Je¶li chodzi o moj± Dominikê - m³oda, energiczna, uparta/zdecydowana - ma gdzie¶ zdanie innych, wiecznie u¶miechniêta. Ubiera siê w takim stylu: http://lookbook.nu/files/looks/large...jpg?1342426170 http://lookbook.nu/files/looks/large...jpg?1330965145 http://lookbook.nu/files/looks/large...jpg?1311770889 Zawsze stara siê byæ do¶æ oryginalna, na swój sposób wyj±tkowa. Dlatego odpada tutaj jaki¶ ró¿owy zapach, czy powa¿ny dla kobiet po 40stce. Mam nadziejê, ¿e która¶ z wizazystek mi co¶ poleci ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Dodam jeszcze, ¿e my¶la³em o Rihanna Reb´l Fleur - bo spotka³em siê z pozytywnymi opiniami. Jednak¿e flakonik 50 ml to chyba do¶æ ma³o?, a z kolei 100 ml tester jest nie pe³ny (brak opakowania, zatyczki itp.). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 461
|
Dot.: Jakie perfumy dla oryginalnej, zdecydowanej 20stolatki?
a jakich perfum u¿ywa³a do tej pory?
![]()
![]() Edytowane przez królewna z drewna Czas edycji: 2012-07-17 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 35
|
Tego nie wiem, na pewno ciut s³odkie. Spróbuje dzisiaj siê zorientowaæ.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 913
|
Przysz³a mi do g³owy Flowerbomb, ale ten zapach cieszy siê du¿± popularno¶ci±.
Zaproponowa³bym Histoires de Parfums 1969 Parfum de Revolte (perfumy rewolucji), ktory piêknie pachnie brzoskwini± i mi³± dla nosa czekolad± lub 1889 Moulin Rouge z tego samego domu perfumeryjnego. Ten drugi pachnie irysem, ¶liwk±, cynamonem. Jest bardzo radosny i nieco zaczepny.
![]() |
#5 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 564
|
A wed³ug mnie to jaki ma charakter i jak sie ubiera nie jest ¿adnym wyznacznikiem, z perfumami jak ze wszystkim innym.. osoby nie¶mia³e lubi± szpinak i odwa¿ne, pewne siebie te¿ lubi±, spodnie rurki nosz± zarówno chude nastolatki jak i dojrza³e kobiety, chude i pulchne. I to samo z perfumami....
Wed³ug mnie trzeba koniecznie podpatrzeæ czego u¿ywa obecnie , a potem to ju¿ sieciunia i wiza¿ pomog± bez problemu.
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 042
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 316
|
Cytat:
![]() dok³adnie. zgadzam siê. ubiór nie mówi nam absolutnie nic. tym bardziej, ¿e akurat typ ubioru, który pokaza³e¶ kojarzy mi siê ze s³odziutkim, bardzo popularnym zapachem i tu byæ mo¿e bym trafi³a jak ¶lepy w kolibra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Noc ¿ywych, dzikich tru(p)skawek
Wiadomo¶ci: 12 680
|
Cytat:
"Kobieta, która siê nie perfumuje nie ma przysz³o¶ci" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukujê chocia¿ kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 316
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 163
|
Lacoste Pour Femme.
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 273
|
Mo¿e Paco Rabanne - Black XS?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 673
|
¯adna rada nie bêdzie dobra , jezeli nie wiesz co zazwyczaj nosi . zapach to sprawa bardzo indywidualna.
Wiek, ubiór , osobowo¶c niewiele ma do rzeczy .
![]() |
#14 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 424
|
Te¿ mam 20 lat i osobi¶cie uwielbiam 'amore amore' cacharel.. a niedawno odkry³am moschino 'love' i równie¿ bardzo przypad³ mi do gustu
![]() Ale.. ja to ja. A Twoja dziewczyna to twoja dziewczyna. Ka¿dy ma inne gusta i najlepiej bêdzie jak podpatrzysz ukradkiem jakich perfum u¿ywa, zapamiêtaj nazwê - a potem wujek google powie Ci jakie nuty zapachowe zawiera i wybierz co¶ w podobny deseñ ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.