![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ciuszki, zaparaszam
nieaktualne
Proponujcie mi tylko rozmiary ponad 40 (a nawet 44)! (spódnice, jeansy ciemne, topy) - jestem w ciąży i normalnych ciuchów nie poszukuję!![/B] Szukam: np: ciuchów ciążowych wszystkiego co się przydac może niemowalkowi lub mamie ![]() zawsze smakersów w sztyfcie (oprócz melona) ewentualnie cieni w fajnych, wyrazistych, niespotykanych kolorach torba, bardzo pojemna, wogóle niezniszczona Bluzka czarno -biała, ślicznie się układa pod pachami - 38 cm dł - 51cm Bluzka czerwona z dzetami i naszytymi ozdobami z różyczek, jest śliczna pod pachami - 39 cm dł - 46cm
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2008-04-10 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuszki, zaparaszam
[COLOR="LightBlue"]Czerwona spódnica - rozmiar 42, w pasie 40 x2, rozciąga się, miałam ja raz na sobie, na zdj jest z metką ta jest już bez niej
![]() Bluzka w zielono- czarne paski wym-pod pachami - 39cm dł- 52cm Spódnica biała, cienka - letnia, rozmiar na moje oko 44, w pasie sznureczki przez co można sobie regulować szerokość Bluka rozciągliwa koloru niebieskiego z rekawkami z rzemyczkami pod pachami - 35 cm dł - 45 cm Bluzka na długi rękaw kremowa pod pachami - 46 cm dł - 50cm dł rękawa - 59cm PULSE spódnica w czarne i buraczkowe pasy, nierugalrna długość, na pasie ma wszyty pas czarny czyli wyszczuplający, romiar 42 dł- w najdłuższym miejscu ma 62 cm
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2007-12-17 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
dokł
spodnie jeansy - stan dobry, rozmiar 42 wymiary: pas 40 cm x2 dł - 106cm spodnie czarne (na zdj. wygladają może jakby były wypłowiałe ale nie są) 3/4 o świetnym kroju, rozmiar 40 (choć na metce 38); są naprawdę świetne, łatwo nie oddam, jeżeli wogóle, dla mnie są mocno obcisłe i dlatego spróbuję je wymienić za coś super. Spodnie mają obcisły szeroki pas, od bioder sie rozszerzane, więc w pasie i biodrach są obcisłe a dalej szerokie; z przodu maja zaszewkę która ukada się na kształt trójkąta wymiary: pas- 39 x2 dł- 87cm szerokość nogawki u dołu - 35cmx2 64%cotton 36%polyamid stan bardzo dobry! spodnie brązowe w pasy, jakby sztruks, rozmiar 40 - następne fajne spodnie których łatwo nie oddam wymiary: pas-40cmx2 dł - 108cm 97%baumwolle 3%elastan stan bardzo dobry! trój kąpielowy, rozm L, nienoszony
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2007-08-20 o 10:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Podobają mi się:
-czerwona spódnica -czarna spódnica -pierścionek Czego jeszcze szukasz, jakich fasonów i kolorów? To przejrzę szafę. U mnie podoba Ci się ta zielona bluzka tylko? ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Mam wątek z rozmiarami L i XL, chciałbym je wymienić najlepiej wszystkie (albo kilka z nich) za jakiś delikatny, owocowy zapach (może być używany)
Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za to: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4804311
i za to: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4804311 zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
spódnice nowe
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2007-10-12 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
A ja a ja
![]() ![]() No to ja też edytuję ![]() ![]() Jutro postaram się zrobić przeszukanie szafy. Najpóźniej w piątek. Mam remont w domu i nie wiem czy do jutra wyrobię. Możesz dla mnie zarezerwować te 3 rzeczy?
You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it. Edytowane przez aneczka_1984 Czas edycji: 2007-07-18 o 18:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ok, ale narazie nic nie obiecuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
Czerwona spódnica - rozmiar 42, w pasie 40 x2, rozciąga się, miałam ja raz na sobie, na zdj jest z metką ta jest już bez niej, fajniutka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4804311 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4804285 ?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
zakrecona- nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Kilka propozycji
![]() 1. Long w srebrne cieniutkie prążki New Yorker, XL, długość 65cm, szerokość 43cm w talii, w różnych miejscach ma różną szerokość bo dopasowuję się do sylwetki. 2. Long ciemnoturkusowy Camaieau, XL, długość 65cm, szerokość 43cm w różnych miejscach ma różną szerokość bo dopasowuję się do sylwetki. 3. Bluzeczka Dorothy Perkins, rozm. 38 ale na 40 ok. Szerokość w biuście 37cm, naciąga się kilka cm. Doszywałam do niej ramiączka bo była bez. 4. Spódnica Cherooke, rozm.42, pas 44 cm 5. Bluzka Amisu, XL, długość 60 cm, szerokość 43. Z tyłu sznureczki które regulują szerokość, wcinana w talii. I wymiary bluzki zielonej- długość 54cm, szerokość 45 cm. Naciąga się.
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
napewno spodobała mi się spódnica
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Za 15 min wkleję. A ja prosiłabym zdjęcia spódnic na Tobie. A pierścionek się znajdzie, spokojnie
![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam za jakość ale nie ma mi kto zrobić zdjęć
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
proszę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Czerwona będzie na mnie mała. Podoba mi się czarna i pierścionek. Ale chyba mojej brązowej nie chcę wymieniać
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
czerwona dla mnie jest mała bo mam duże uda, może ty masz inne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Ok to najwyżej mogę jutro zrobić lepsze, jak będzie po tapetowaniu
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ok, ja do jutra postaram się znaleźć ten pierścionek, ale szukałam i obawiam się że go nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Śliczna jest ta czerwona spódniczka
![]() Z niecierpliwością czekam na odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
śliczne robisz rzeczy
![]() ![]() ![]() aneczko - nie znalazłam tego pierścionka, myślę że się zgubił albo go już wymieniłam tylko nie pamiętam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
za czarną chyba tą bluzkę, co nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Tą zieloną z mojego wątku?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem chętna, to co wymieniamy bluzka na spódnicę? Jeśli tak to czekam na dane i jutro mogę wysłać
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.