![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: *NOWY*Kosmetyki różne*Kolczyki*
znajdziesz coś u mnie?
podoba mi się pare rzeczy ![]() ^Schwarzkopf Natural&Easy, 562 jasny popielaty brąz ^Tusz do rzęs Define-A-Lash, Maybelline z innowacyjną zieloną szczoteczką, kolor czarny, użyty około 5 razy. Fajnie rozdziela rzęsy Błyszczyk Rimmel vinyl lip, kolor jaśniutki różyk z drobinkami. Tylko testowany.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
czesc
![]() znajdziesz coś u mnie za: Rozjaśniacz do włosów Naturia blond-Joanny, rozjaśnienie nawet o 4-5 tonów, nowy Odżywka do włosów Boots- Seakelp & Water Mint, do włosów tłustych/normalnych-przywracajaca odpowiednie nawilżenie włosom, zostało ponad 60%. Bardzo dobra odżywka, nie natłuszcza i nie jest ciężka. Mus do ciała TuttiFrutti Farmony FIGI&DAKTYLE, z 300 ml zużyto jakieś 5ml ![]() podobaja mi się jeszcze inne rzeczy ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Do włosów:
^ Woda utleniona do farb berrywell 9% - ręcznie odlewana (od eweski) ^Farby profesjonalne do włosów berrywell: 6G ciemny złoty blond, 8N jasny blond naturalny, 7C średni blond cendre (oddaje bo raczej nie skorzystam- mam zbyt zniszczone już włosy ![]() ^Rozjaśniacz do włosów Naturia blond-Joanny, rozjaśnienie nawet o 4-5 tonów, nowy ^Schwarzkopf Natural&Easy, 562 jasny popielaty brąz, nowa ^Szampon Sunsilk do włosów rudych ożywiający kolor, uzyty może z raz, duża pojemność ^Odżywka do włosów Boots- Seakelp & Water Mint, do włosów tłustych/normalnych-przywracajaca odpowiednie nawilżenie włosom, zostało ponad 60%. Bardzo dobra odżywka, nie natłuszcza i nie jest ciężka. ^Spray do włosów MarkHill zwiększający objętość, a właściwie odbijający włosy od nasady, zużycie 2%, łatwo nie oddam ![]() ^Lakier do włosów nieperfumowany, utrwalający ale pozostawiający włosy o naturalnym wyglądzie, z 75 ml zostało około 50 ml ^Szampon do włosów rudych i czerwonych Sunsilk. z 200 ml zostało 195 ![]() Do twarzy: ^Brązer Avon - odcień deep bronze mocny brąz bordowawy z drobinkami pięknie mieniącymi się w słoncu, użyty raz, dołączona gąbeczka, mam do niego pudełeczko tekturowe ^Róz 17 Peach Paradise, matowy ale z drobinkami, użyty kilka razy. Boots. ^Chłodzący tonik głęboko oczyszczający Clean&Clear, użyty ze 2 razy. ^Peeling ogórkowy ziaja- cera normalna, tłusta i mieszana, 80 ml - zostało 70 ml ![]() ^Clinique pore minimizer- lotion. Zużycie minimalne. Mam z wymianki-starta data ważności. ^Rimmel recover- podkład. Numerek 201 Classic Beige- nie jest zbyt ciemny, roświetlający, pięknie pachnie. Zostało jakieś 25%. ^Krem tonujący anno d'oro ziaja- przeciwzmarszczkowy. Odcień 01 naturalny. Zuzycie niewielkie-5%. ^Korektor do twarzy Oriflame Flawness Blemish, kolor natural beige. Zostało 60% (?). Wysuwany, w sztyfcie. ^Korektor antybakteryjny Manhattan. Kolor 1 - Naturalny. Zostało 60%. Do ust: ^Pomadka ochronna brzoskiwniowa Liposel (coś takiego) uzyta raz, bezbarwna ^Truskawkowo-bananowy błyszczyk, kolor rózowy. Data ważności nieznana. Dorzucę jako gratis. Zużycie 6%. ^Pomadka ochronna bebe różana. Użyta ze dwa razy. ^Błyszczyk NIVEA lip care rózowe opakowanie, zużycie 5%. ^Smackers o smaku wiśniowej coli, transparentny, użyty ze 3 razy. ^Błyszczyk malinowy Water Sheen wibo z efektem maxi lip, zużycie niewielkie. ^Błyszczyk truskanowo-śmietanowy z drobinkami brokatu z aplikatorem. Pięęęknie pachnie! Zostało 70%. ^Dwie pomadki do ust MissSporty: 071 jasny róż blady i ciemniejszy róż ale też delikatny 070.Obie nowe, ewentualnie testowane na dłoni. Są super! Pachną ogórkami. ^Błyszczyk Bourjous RougePopChick kolor: 4 Prune glycero, bordo z drobinkami. Śliczna! Ale nie dla mnie..:/ Zużycie niewielkie, aplikator w formie pędzelka. ^Błyszczyk AVON Glazewear Metallic, kolor Pink Shine, niewielkie zużycie. ^Błyszczyk Rimmel vinyl lip, kolor jaśniutki różyk z drobinkami. Tylko testowany. Do oczu: ^Tusz do rzęs Define-A-Lash, Maybelline z innowacyjną zieloną szczoteczką, kolor czarny, użyty około 5 razy. Fajnie rozdziela rzęsy. ^Tusz do rzęs STRETCH Max Factora, 9 ml, czarna. Kupiona ostatnio na Allegro- nie do końca mi odpowiada. Tylko testowana. Do paznokci: ^ Zestaw do francuskiego Sally Hansen Nearly Nude: biały+brzoskwinia. Nowy, zapakowany w kartonowe pudełeczko lekko pogiete w transporcie ![]() ^Lakier Sensique do francuza, jasny róż z drobinkami. Zużycie minimalne. ^Lakier Miss Sporty lasting Colour, kolor rózow-fioletowy, użyty raz. ^Lakier biały MISS SPORTY do franzuza, nieużywany. ^Lakier colorama Maybelline, 46 sugar crystal, transparentny róż z drobinkami, zużycie 3%. ^Lakier ASTOR Lycra flex- vibrujący kolor, 310 second skin, cielisty z drobinkami, zużycie 2%. Do ciała: ^Mus do ciała TuttiFrutti Farmony FIGI&DAKTYLE, z 300 ml zużyto jakieś 5ml ![]() ^Balsam do ciała Planet Spa rozświetlający- z japońskim sake i ryżem ![]() ^Perfumowany balsam do ciała KAOS by GOSH dla niej, 200 ml, użyty ze 2 razy, zużycie więc niewielkie. Z kartonowym pudełkiem. Inne: -Szczotka do włosów REVLON. Nowa. Bez opakowania. Dość sztywna. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() prosze odp u mnie ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za tusz maybelline?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
-balsam do ciała Anna Sui Dreams -cień do powiek Inglot Matrix, kolor szary z drobinkami, raz użyty -balsam do ust Aqualiny czekoladowy- raz użyty -szampon Physiogel, nowy Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Czego szukasz za te trzy balsamy?
Mus do ciała TuttiFrutti Farmony FIGI&DAKTYLE, z 300 ml zużyto jakieś 5ml ^Balsam do ciała Planet Spa rozświetlający- z japońskim sake i ryżem ze 150 ml zużyte może 30 ml ^Perfumowany balsam do ciała KAOS by GOSH dla niej, 200 ml, użyty ze 2 razy, zużycie więc niewielkie. Z kartonowym pudełkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Cziki to co wymieniamy się czy nie? Ty chciałaś Oriflame Odżywcze Mleczko Do Ciała. Doskonale nawilża i odżywia suchą skórę. (Jeden albo dwa razy użyty. Prawie cała tubka)
ASTOR Elastyczny lakier do paznokci z włóknami LYCRA.130 HOT PINK. Intensywny kolor i lustrzany blask aż do 5 dni. ()Zużycie minimalne - raz pomalowane paznokcie) Tołpa kuracja antycelulitowa peeling borowinowy do ciała ODNAWIAJĄCO MODELUJĄCY (została 1/3 słoika) a ja za to chciałam za to 8. WaterShine WIBO z formułą maxi lip, błyszczyk z pędzelkiem, zapach gumy balonowej, kolor 14-malinowy z drobinkami, zużycie 40% na oko 22. Błyszczyk w tubce AA z kompleksem maxi-lip z 10 ml zostało z 8ml, kolor brązowy transparentny *Tusz do rzęs Define-A-Lash, Maybelline z innowacyjną zieloną szczoteczką, kolor czarny, użyty około 5 razy. Fajnie rozdziela rzęsy. Ewentualnie zamiast błyszczyku AA Lakier do włosów nieperfumowany, utrwalający ale pozostawiający włosy o naturalnym wyglądzie, z 75 ml zostało około 50 ml
quod me nutrit, me destruit kosmetyki i inne różności na wymianę - dokładka 06.11.2007 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215856 ciuszki na wymianę - duże rozmiarki, ubranka dla malucha, fajne kozaki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218287 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
zapomniałam że lakier do pazonkci jest już nie aktualny ale tołpa jak najbardziej. Hmmm... bardzo mnie interesuje ten tusz do rzęs i lakier do włosów, ale wtedy raczej będzie nie równa wymiana co nie? Co ty na to?
quod me nutrit, me destruit kosmetyki i inne różności na wymianę - dokładka 06.11.2007 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215856 ciuszki na wymianę - duże rozmiarki, ubranka dla malucha, fajne kozaki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=218287 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ok. Nie ma sprawy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Kilka
![]() ^Clinique pore minimizer- lotion. Zużycie minimalne. Mam z wymianki-starta data ważności- podejrzewasz ze moze być przeterminowany?? ^Korektor do twarzy Oriflame Flawness Blemish, kolor natural beige. Zostało 60% (?). Wysuwany, w sztyfcie- kolor ciemniejszy czy jasniejszy ^Tusz do rzęs STRETCH Max Factora, 9 ml, czarna. Kupiona ostatnio na Allegro- nie do końca mi odpowiada. Tylko testowana. ^Mus do ciała TuttiFrutti Farmony FIGI&DAKTYLE, z 300 ml zużyto jakieś 5ml Za wszystkie wymienione przeze mnie rzeczy pewnie nie znajdziesz u mnie kosmetyków, ale może za dwie..
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
^Tusz do rzęs Define-A-Lash, Maybelline z innowacyjną zieloną szczoteczką, kolor czarny, użyty około 5 razy. Fajnie rozdziela rzęsy.
coś u mnie ??
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Róz 17 Peach Paradise, matowy ale z drobinkami, użyty kilka razy. Boots.
Clinique pore minimizer- lotion. Zużycie minimalne. Mam z wymianki-starta data ważności. Tusz do rzęs STRETCH Max Factora, 9 ml, czarna. Kupiona ostatnio na Allegro- nie do końca mi odpowiada. Tylko testowana. oraz kolczyki opia |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Odpisalam u siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Znalazłabyś coś u mnie za
^ Zestaw do francuskiego Sally Hansen Nearly Nude: biały+brzoskwinia. Nowy, zapakowany w kartonowe pudełeczko lekko pogiete w transporcie ![]() ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Interesowałaby Cie taka wymianka ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Shiseido to O20, możesz sprawdzić odcień w perfumerii? Jest naturalny beż ale taki cieplejszy dla jasnej - normalnej karnacji. Sisley ma kolor bardzo podobny. odcień 1. Wiesz oba są bardzo twarzowe. Moje ulubione : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Zapraszam do mojego watku. Parę rzeczy dodałam może coś ci wpadnie w oko.
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Czy mogłabyś zrobić taką fotke korktora żebym mogła zobaczyć który to, albo jeśli jest w KWC podać link?? No i jak z ta data ważności w Clinique Poro Minimizer ??
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Link do korektora Oriflame: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-korektor.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
^Tusz do rzęs Define-A-Lash, Maybelline z innowacyjną zieloną szczoteczką, kolor czarny, użyty około 5 razy. Fajnie rozdziela rzęsy.
^Tusz do rzęs STRETCH Max Factora, 9 ml, czarna. Kupiona ostatnio na Allegro- nie do końca mi odpowiada. Tylko testowana. jestem zainteresowana posiadaniem jednego z tych tuszy, szczegolnie pierwszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.