|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Różne różności :D kolorówka i perfumy
witam
![]() DOKLADKA W POSCIE NR 43 - 23.08.07Oto moja lista kosmetyków na wymianę: 1. cienie Clarins Trio Reflets kolor 06 passion- nowe, z aplikatorem, bez pudełka ( kolory: morela, śliwka, i ciemna śliwka), waga- 3,5 g- NIEAKTULANE LECI DO AGU.S 2. kredka do oczu Clarins kolor 15 violet noir- midnight violet, waga – 1,4 g, kredka z jednej strony zakończona jest aplikatorem, nowa NIEAKTULANE LECI DO AGU.S 3. Givenchy- Prisme Again kolor 09 cool beige, max. Zużycie około 10%, mam do nich nowy pędzelek, kartonik NIEAKTULANE 4. cienie Lancome color focus kolor 304 La guerre des roses – róż, użyte zaledwie 3 razy, bez aplikatora 5.Theorema Leggaro - ze 100 ml zużyte jakieś 10 , może odrobinę mniej. nie mam kartonika NIEAKTULANE 6.Theorema Leggaro - pianka do mycia ciała, nowa NIEAKTULANE 7.Mahora GUERLAIN - 50 ml- raz psiknięta- mam kartonik, ulotkę NIEAKTULANE 8.Theorema- balsam rozświetlający do ciała- 200 ml, tylko wypróbowany. 9.Yves Saint Laurent – Nu- edt z 50 ml zużyte max. 5 ml, bez kartonika NIEAKTULANE 10.Estee Lauder Amber Bronze, Bronzer Creme Teint compact soleil SPF 12- waga 8g kolor 11 SUNKISS, nowy, w środku jest gąbeczka 11.Calvin Klein Euphoria, edp 15 ml, tylko raz psiknięta, jest kartonik NIEAKTULANE 12.balsam do ciała Violetta Penhaligon’s z 200 ml zużyte około 30 – 40 ml ( na zdjęciu dokładnie widać) jest pudelko 13. miniaturki HERMES – w zestawie: Equipage edt pojemność początkowa- 10ml , Caleche edt, poj. Pocz. 7, 5ml, Parfum D’Hermes , edt, poj. Pocz. 5ml, H. Eau De Cologne, poj. Pocz. 7,5 ml, Amazone edt, poj. Pocz. 7,5 ml Pojemności pozostałe widać na zdjęciu. 14.dwufazowy lotion do prostowania włosów Wella z 200 ml pozostało około 150 ml 15.balsam do ciała Lily of the Valley Penhaligon’s, poj. 100 ml – tylko 1 raz wypróbowany. 16. Madness Chopard 30 ml, nowe, jest kartonik NIEAKTULANE szukam: - perfum - słodkich, ale nie tylko - GIVENCHY- PRISME LIBRE - szamponów, odzwek i maseczek do włosów Jestem otwarta na propozycje ![]() p.s. wieczorem dołączę zdjęcia. ![]() DOKŁADKA!!!! cienie: 1. Bourjois pastel lumiere - perlowe kolor MARRON GLACE 54 - ciemny brąz waga 2.5 g użyte kilka razy 2.Bourjois pastel lumiere - perłowe kolor PRUNE ENVOUTANT 25 - ciemna sliwka waga 1,5 g cień na śliczne, delikatne, opalizujące drobinki. uzyty kilka razy, baaardzo wydajny 3.Bourjois pastel lumiere - perlowe kolor JALINE SURPRENANT 33- delikatna morelka opalizujaca na delikatny róż - waga 1, 5 g, równiez kilka razy uzyty. 4.Bourjois pastel lumiere - perlowe kolor LILAS 17 - bardzo delikatna lilia, waga 1, 5 g , niestety urwane wieczko 5. Bourjois effet lumiere - TRIO kolor LES BRUNS CUIVRES 41- kolory: kremowy, braz i ciemny braz. raz uzyte. 6. MAYBELLINE expertwear duo- 20 AMETHYST- kolor ciemna sliwka i roz raz uzyte. 7. No 7 trzykolorowe cienie z BOOTS kolor szary, roz i bardzo delokatny roz. niestety nie wieczko nie szybki wiec moge dorzucic jako gratis do wiekszej wymiany. 8. blyszczyk RIMMEL Lip Dazzlers kolor 178 HOT HEAD- ciemna mailina z opalizujacymi drobinkami. 10 ml zuzyte okolo 2 ml 9. blyszczyk LANCOME Juicy Tubes Pop - kolor toffee pop z opalizujacymi drobinkami - 6 g tylko wyprobowany na dloni. 10. avon - puder rozswietlajacy do twarzy i ciala kolor PINK waga 15 g nowy 11.Eliksir urody w ampulkach z biala herbata- 4 ampulki - termin waznosci do 20 09 08 12. MAC Teddy Eye Kohl- opalizujacy ciemny braz. - raz temperowana. 13.Avon Extraordinary z 50 ml zostalo tyle ile widac na zdjeciu okolo 45 ml, brak pudelka. 14. nowe miniaturki- escada rockin'rio, 5 ml, NIEAKTULANE nowa w kartoniku , 4 mianiaturki Rochas tj. tocade, lumiere, madame rochas, femme, 4 minaiturki salvador dali - metalowa wersja limitowana. Edytowane przez Misia7 Czas edycji: 2007-08-28 o 17:11 Powód: dołączyłam zdjęcia :), dokladka |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Różne różności :D kolorówka i perfumy
Jest u Ciebie kilka fajnych rzeczy-zajrzyj proszę do mnie.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
hhmmmm, sama nie wiem, muszę sobie poczytać o
HELENA RUBINSTEIN COLOR CLONE.SO BRONZED!ok.25/30 ml podkład dopasowywujący się do cery,brązująco-rożświetlający. -HELENA RUBINSTEIN-GOLDEN BEAUTY-TAN HIGHLIGHTER- ok.48/50ml olejek ze złotymi drobinkami,to samo co NUXE |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Dorota- Coco - czy mogłabys Armani Mania Summer porównać do jakiegoś innego zapachu ?? nie znam go, nie mam mozliwośći powąchania , a na KWC nie ma żadnej recenzji
![]() edithsl, serena.avon - niestety nic dla siebie nie znalazłam ... pozdrawiam |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
a mo¿e cos u mnie ci sie spodoba?
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wedlug mnie to zapach typu jak np. gucci (rozowe). Kobiece, subtelne, romantyczne... Wiem, ze podoba sie mezczyznom (usylyszalam noszac je pare komplementow ), zas mnie raczej bardziej podchodza killerowate wonie. Taki nos.Z 75 ml ubytek to pare, gora 5 ml . |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
A może Angel Pivoine za Madness?
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
interesuje mnie
1. cienie Clarins Trio Reflets kolor 06 passion- nowe, z aplikatorem, bez pudełka ( kolory: morela, śliwka, i ciemna śliwka), waga- 3,5 g 2. kredka do oczu Clarins kolor 15 violet noir- midnight violet, waga – 1,4 g, kredka z jednej strony zakończona jest aplikatorem, nowa Na wymianę mam: Lacoste Inspiration z 30 ml zostało jakies 27- brak pudełka Sergio Tacchini Donna z 30 ml zostało około 25ml - jest pudełko |
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Misia mam poza wątkiem na wymianę Glorie Cacharel 35/50 ml i meteorty Pink Fresh oraz puder sypki Clarinsa transparentny, cienie i brazer Nouba.
Jestem zainteresowana Madness i Mahora
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś za Nu lub inne perfumy?
Po za tym co w wątku mogłabym jeszcze oddać Biosilk odżywkę do włosów(ubytek około 50ml \300ml)-super opinie na kwc. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3644 lub Semi di lino Alfaparf do spłukiwania. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2007-08-22 o 20:33 |
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
jestem zainteresowana Mahora. mam Rochas Absolu i L, nowe, w folii.
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
może casmir połowa ze 100ml i jeszcze czegoś z zapachów mogę poszukać za theoreme i kredka clarins tez mi sie podoba.
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie Ci się spodoba ?
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-08-22 o 21:34 |
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Mariola13, ragutka, biala_malpeczka, lewa199, Karolinka
![]() ,siek, 13ryjek niestety nic dla siebie nie znalazlam , pozdrawiam Edytowane przez Misia7 Czas edycji: 2007-08-22 o 21:09 Powód: skleroza :) |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
3. Givenchy- Prisme Again kolor 09 cool beige, max. Zużycie około 10%, mam do nich nowy pędzelek, kartonik 5.Theorema Leggaro - ze 100 ml zużyte jakieś 10 , może odrobinę mniej. nie mam kartonika 10.Estee Lauder Amber Bronze, Bronzer Creme Teint compact soleil SPF 12- waga 8g kolor 11 SUNKISS, nowy, w środku jest gąbeczka 14.dwufazowy lotion do prostowania włosów Wella z 200 ml pozostało około 150 ml ?
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Adzika jaka jest pojemność L?? masz jakies zdjęcie??
Zielona30 - dziś własnie nabyłam Biosilk a nic innego nie wpadło mi w oko ![]() agu.s - podobają mi sie oba zapachy....pomyśle do jutra ![]() aga79 - jaka jest pojemność Angel Pivoine ?? Dorota - Coco- mojego Nu jest tylko 45 ml a Twoich perfum aż 70ml.... Vishnja - pomyślę do jutra, muszę odnaleźć w swoich próbkach Desnuda Ungaro mamamichałka - co Ci sie u mnie podoba?? |
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
L ma 30 ml
to perfumy w takiej niebieskiej buteleczce i pomaranczowym pudelku
|
|
#27 |
|
Przyczajenie
|
Zainteresowało mnie:
Givenchy- Prisme Again kolor 09 cool beige, max. Zużycie około 10%, mam do nich nowy pędzelek, kartonik, na zdjęciu widziałam także cienie Borjours potrójne i puder Estee Lauder oraz błyszczyk Lancome? Zajrzyj do mnie i powiedz co bys chciała za którąś z Twoich rzeczy Które wymieniłam ![]() Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=204533
|
|
|
#28 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nic nie wybrałam, pozdrawiam |
||
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Za Twoje Pryzmy moglam oddac duzo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

Dorka