![]() |
#1 |
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Mój kramik z różnościami
NIEAKTUALNE!
NOWY wątek jest tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=5665248 Szukam: - perfum GOSH True Kaos oraz GOSH Feeling Sensual (mogą być też dezodoranty lub balsamy o tym zapachu) - cieni sypkich, czarnych lub srebrnych (mogą być brokatowe) - kredki do oczu srebrnej (ale nie szarej lub białej, tylko właśnie srebrnej) - glinki zielonej lub białej Argiletz w tubce, lub innych maseczek z glinki (ale nie w saszetkach tylko większych opakowaniach) - kremu do rąk o zapachu waniliowym lub kokosowym - spodni (roz. 42) - biżuterii na szyję lub ręce - książek (na życzenie link do tego co szukam - za poszukiwane przeze mnie tytuły mogę oddać naprawdę dużo) Tyle tytułem wstępu, zapraszam do przeglądania listy poniżej ![]() Wymienione rzeczy: AVON Black Suede Touch EDT + spray AVON Color Trend BELL Velvet eyeshadow BIELENDA Powitanie z Afryką BIELENDA Żel do mycia twarzy dodający blasku Dr Irena Eris UNDER TWENTY Lemon Time Dr Irena Eris UNDER TWENTY krem na dzień EDITT Szybkoschnący niebieski EDITT Szybkoschnący srebrny ELIXIR D`AROMES Jaśmin i bursztyn EVELINE Lakier Mini FARMASYSTEM Żel świetlikowo aloesowy Farmona NIVELAZIONE WOMAN FRUTTINI Cherry Vanilla FRUTTINI Smoothie, Vanilla Body butter GARNIER Podstawa Pielęgnacji regenerujący krem na noc GARNIER Skin Naturals, Czysta skóra, Tonik ściągający GARNIER Skin Naturals, Czysta Skóra, Żel oczyszczający ISANA Creme dusche mit Kokosduft LeMax Colour cień trio LIRENE FAMILY Dermoprogram MANHATTAN Limited edition Crazy colours MANHATTAN Eyeliner - Original japanese ink Margaret ASTOR Mikado PUMA Aqua woman EDT RIMMEL Rich Moisture Cream RIMMEL SpecialEyes 214 Jet Black Rival de Loop lakier zielony ROSSMANN Depilatory cream SATINE Ultradelikatny krem do depilacji 3 w 1 SEPHORA kredka różowa SEPHORA kredka fioletowa SMACKERS w kształcie loda ![]() SMACKERS Snap gloss ST. IVES Odświeżająco - złuszczająca maseczka do twarzy peel-off WIBO LOVELY Lip gloss WIBO LOVELY błyszczyk kwiatek WIBO LOVELY korektor WIBO LOVELY Nail Care Preparat nablyszczający WIBO LOVELY Nail Care Preparat do usuwania skórek WIBO Neel Holographic WIBO Neel ciekłokrystaliczny WIBO Nasty&Cool z refleksami WIBO Nasty&Cool czarny Vollare N'JOY YVES ROCHER Creme hydrante edition de Noel YVES ROCHER Pure Calmille, 2en1 Demaquillant + Tonique YVES ROCHER Duo Magic YVES ROCHER Luminelle YVES ROCHER Bio Spécific Ré-hydratation Brume d'eau tonifiante YVES ROCHER Baume Nourrissant ZIAJA Aquina Aromaterapia ANTY-STRES ZIAJA Aquina Aromaterapia ENERGIA ZIAJA Masło do ciała Waniliowe ZIAJA nuno antytrądzikowy krem tonujący BIO-ACTIVE czerwona herbata Pu-Erh CROPP TOWN rękawki w czarno-białe paski YUNNAN Green Tea, 100g liście RED SLIM TEA - Elanda HERBAPOL Fito-Mix Fix GRZEBYK DO RZĘS STAR zestaw błyszczyków CIEŃ SYPKI ZŁOTY BROKAT HEY stringi rozmiar S EYELINER czarny frotki z CHE GUEVARĄ Edytowane przez silvergreen Czas edycji: 2007-11-01 o 01:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mój kramik z różnościami
CIAŁO
Dr Beta, Całkowicie naturalne mydło do higieny inTymnej Delikatne mydło do higieny intymnej bazujące na naturalnych płatkach mydlanych pochodzenia roślinnego z oleju palmowego. Zawiera wyłącznie naturalne surowce roślinne m.in. olejek drzewa herbacianego o działaniu antybakteryjnym i antygrzybiczym. Dodatek naturalnego oleju avocado zapewnia delikatne natłuszczenie naskórka. Dzięki zastosowaniu wyłącznie naturalnych składników mydło nie powoduje jakichkolwiek objawów ubocznych. mydełko 12g, w kartoniku, nie używane. Pięknie pachnie ![]() AVON Solutions, Cellu-Sculpt Leg Perfector upiększający krem modelujący nogi tubka 15ml ZIAJA Intima - Szałwia lekarska Ziołowy płyn do higieny intymnej ochrona przeciwbakteryjna Działanie FIZJOLOGICZNE • wzmacnia naturalną barierę ochronną błon śluzowych • zapobiega rozwojowi infekcji, przede wszystkim o podłożu bakteryjnym • działa kojąco na drobne zaczerwienienia • delikatnie myje oraz zapewnia długotrwałe uczucie czystości i świeżości • utrzymuje fizjologiczne pH miejsc intymnych i korzystnie wpływa na naturalną florę bakteryjną Dwie nowe próbki (patrz foto) TWARZ La Roche-Posay EFFACLAR Płyn micelarny do oczyszczania i demakijażu twarzy z wodą termalną z La Roche-Posay. Skutecznie zmywa makijaż jak mleczko, bez powstawania tustej warstwy, działa przeciwbakteryjnie i reguluje wydzielanie łoju, nie wymaga spłukiwania. Dwa miniprodukty w buteleczkach 2x15ml Nowe, nieotwierane. ZIAJA Herbika Plant żel + tonik Biała herbata Łagodny preparat łączący właściwości myjące żelu i odświeżające toniku. Działanie • dokładnie usuwa zanieczyszczenia i odblokowuje pory • usuwa sebum nie naruszając warstwy ochronnej naskórka • zmniejsza skłonność do nadmiernego przetłuszczania się skóry • skutecznie łagodzi podrażnienia Substancje aktywne • wyciąg z białej herbaty • Glucam • prowitamina B5 (D-panthenol) 200 ml, nowiutki i nieużywany Edytowane przez silvergreen Czas edycji: 2007-10-27 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
TWARZ - MASECZKI i nie tylko...
ARGILETZ masque peau grasse Maseczka do skóry tłustej z glinki zielonej, z ekstraktem wiązu, bratka i krwawnika pospolitego. Maseczka dla cery tłustej oparta jest na glince zielonej i wykorzystuje jej właściwości bakteriobójcze, remineralizujące i zabliźniające. Działanie: Doskonale oczyszcza, działa przeciwzapalnie i regenerująco. Odpowiednie wyciągi roślinne z krwawnika pospolitego, wiązu, bratka wzmacniają działanie glinki. Maseczka, mając właściwości oczyszczające i zabliźniające ma działanie łagodnej kuracji odkażającej. Przeznaczenie: Maseczka szczególnie polecana jest dla cery tłustej z wypryskami i trądzikiem. Informacje dodatkowe: Jest bardzo wydajna, jej skuteczność i wysoka jakość zabiegu pozyskuje na stałe nawet najbardziej wybrednych klientów. Dzięki konsystencji kremu jest łatwa i przyjemna w użyciu. Kupiona tydzień temu, mam pudełko. Użyta raz, ale troszeczkę tylko (punktowo). Słoik 50 ml. LA ROCHE-POSAY Hydraphase Masque Kojąca maseczka nawilżająca z wodą termalną z La Roche-Posay Wskazania: Odwodniona skóra twarzy Właściwości: Głęboko nawilża skórę, przywracając jej komfort i elastyczność. Zapewnia intensywne nawilżanie skóry dzięki połączeniu gliceryny, hialuronianu sodu wiążącego odę w naskórku, masła karite, witaminy E. Rezultaty: Maseczka Hydraphase pozostawia skórę nawilżoną i nadaje jej uczucie wyjątkowego komfortu. Sprawia, że skóra odzyskuje miękkość i elastyczność. Na wymianę mam 1 nową, nieotwartą saszetkę. Mnie taka starcza na 3-4 użycia (maseczki jest w środku naprawdę sporo, na opakowaniu napisano że nakładać można również na szyję - ja używam tylko na twarz) MINCER Mona Liza Feng-Shui maseczka w żelu lotosowo - żeńszeniowa w saszetce Delikatna żelowa maseczka o działaniu nawilżającym i antystresowym. Zawiera wyciąg z dzikiego żeń-szenia, Ho (lotos) oraz wit. C. Dzięki tym wyciągom likwiduje wolne rodniki i drobne zmarszczki, poprawia ukrwienie tkanek. Ponadto stymuluje odnowę naskórka, dotlenia, wzmacnia barierę hydro-lipidową oraz zatrzymuje naturalne zasoby wody w naskórku. Dodatkowo dzięki Ho usuwa stare, obumarłe komórki, przyspieszając regenerację i rozwój nowych. Posiada kompozycję zapachową wykazującą właściwości lecznicze. Maseczka natychmiastowo pozwala uzyskać efekt gładkiej, jedwabistej i nawilżonej skóry. Przeznaczona dla każdego rodzaju cery wrażliwej, szczególnie dla skłonnej do zmarszczek, z niedoborem wody, podatnej na zanieczyszczenia, zmęczonej. mam na wymianę jedną saszetkę - starcza na 2 maseczki AVON NATURALS Purifying peel-off mask, tea tree & grapefruit Maseczka peel-off głęboko oczyszczająca 75 ml, raz użyta (ubytek niezauważalny) AVON PLANET SPA Energising face mask, white tea Energizująca maseczka peel-off z ekstraktem z białej herbaty 75 ml, raz użyta (ubytek niezauważalny) PHYSIOGEL Hipoalergiczny żel myjący dla skóry wrażliwej i delikatnej Wskazania: Jest zalecany do pielegnacji skóry wrażliwej i podatnej na podrażnienia, nietolerującej mydeł, do oczyszczania skóry u mlodzieży dorastającej oraz do demakijażu. Sposób stosowania: nałożyć Psysiogel Cleanser na wacik i kolistymi ruchami umyć skórę. Użycie wody nie jest konieczne. Nadmiar płynu usunąć. Lek testowany dermatologicznie Skład: kokil izotian sodu-bardzo łagodny środek myjący, podłoże do 100%. PHYSIOGEL CLEANSER nie zawiera mydeł, alkoholu, nie wysusza i nie podrażnia wrażliwej skóry. Saszetka 6ml NUXE Soleil Prodigieux Krem do twarzy o wszechstronnym działaniu. Opis: Ten oryginalny krem na dzień łączy w sobie równocześnie 4 funkcje pozwalające na osiągnięcie wymarzonego wyglądu przez cały rok. 1. Przyspiesza opaleniznę: stymulując wytwarzanie melaniny, Phototan tworzy "rezerwę" aktywowaną w celu przyspieszenia opalenizny nawet przy najlżejszej ekspozycji na promienie słoneczne. 2. Nadaje naturalny efekt opalonej skóry dzięki zastosowaniu lekkiego czynnika samoopalającego. 3. Zapewnia podwójną ochronę: Sunactyl, likopen z pomidorów, olejek z nasion ostropestu, gwarantują ochronę przeciw starzeniu się komórek, a filtr ochronny (SPF8) zabezpiecza przed poparzeniami słonecznymi. 4. Intensywnie nawilża przy pomocy trio aktywnych wyciągów roślinnych z liczi, dziewięćsiłu, Imperata Cylindrica. Stosowanie: Przed pierwszymi słonecznymi dniami aplikować każdego ranka na twarz, szyję i dekolt. Idealny do ekspozycji słonecznej w mieście lub ekspozycji o słabej sile. Zalecany do stosowania również po powrocie z wakacji by przedłużyć opaleniznę. Po aplikacji dokładnie umyć ręce. Saszetka 2ml. ZIAJA De-Makijaż Uniwersalny płyn do demakijażu oczu Działanie Płyn zpobiega wysuszaniu wrażliwej skóry wokół oczu, nie powoduje podrażnień skóry i spojówek. Przeznaczenie Do demakijażu wszytkich rodzajów skóry bez ograniczeń wiekowych, polecany również dla osób stosujących soczewki kontaktowe. 120ml, została połowa Edytowane przez silvergreen Czas edycji: 2007-10-27 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ZAPACHY
YVES ROCHER - Iris Noir EDP Secrets d'Essences nowy zapach YR 4 próbki - chusteczki zapachowe w saszetkach nowe, nieotwierane Victoria's Secret Garden - Pure seduction Silkening body splash wygładzająca zapachowa mgiełka do ciała prawie cała (ubytek zaznaczony na fotce) 236ml perfumy Bi-Es z wymianki - nie znam nazwy (nie ma napisu - chyba się starł), intensywny, trwały zapach tęczowa buteleczka zużycie zaznaczone na fotce Świecidełka ![]() MINCER Żel brokatowy do ciała i włosów niebieski brokat, 20 ml, nieużywany Żel do ciała brokatowy różowy brokat, 20ml Mascara do włosów złoty brokat Brokat niebieski sypki w fiolce można z nim zrobić wszystko ![]() USTA Emmanuelle pomadka czerwona Czerwona szminka - intensywna czerwień zdecydowanie w kierunku ciemnego różu. Raz użyta, ale nosiłam ją w kosmetyczce więc napisy się pościerały. Kupiona przed wakacjami. AVON Golden glimmer Szminka w grubej kredce, z delikatnym lśniącym brokatem. Kolor berry gold. Kredka ta nadaje się doskonale także jako łatwy w aplikacji cień do powiek. Bardzo trwała.
![]() Edytowane przez silvergreen Czas edycji: 2007-10-27 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Oczy
PIERRE ARTHES Volume XXL tusz do rzęs, czarny świetne opinie na Wizażu!!! nówka, mokry i świeży MAX FACTOR Kohl pencil Kredka do oczu, kolor 020 black (głęboka czerń) Użyta ze dwa razy, nie strugana. VOLLARE Brillant eye shadow cień sypki, kolor 7 (dokładnie taki jak na foto - może odrobinę jaśniejszy) nowy, nieużywany, tylko otwarty żeby sprawdzić kolor VOLLARE Brillant eye shadow cień sypki, kolor 40 nowy, nieużywany, otwarty żeby sprawdzić kolor EDITT cienie poczwórne z pacynką odcienie zieleni + biel praktycznie nieużywane, maźnięte tą pacynką kilka razy z wierzchu INGLOT Mono Matrix kolor 410 cień do powiek pojedynczy kolor niebieski GOSH Effect Powder - AQUA cień sypki w słoiczku, kolor "Aqua" - opalizujący niebieski przepięknie się mieni świetny cień - tym bardziej żaluje, ze mi nie pasuje ten kolor ![]() użyty na próbę, ubytku ciężko stwierdzić bo cały czas jest pełny AVON Silver podwójny cień w kremie - dwa odcienie srebrnego mieniące się ubytek ciemniejszego - max 10%, jaśniejszego - jakieś 3% może służyć też jako rozświetlacz Miss Sporty eye gloss kolor 16 - lavender zużycie ciężko określić, trochę "wklęsły" się już zrobił (może z 10%?) też może służyć jako rozświetlacz, albo cień EDITT Cantare cień Jedynka kolor 3 - czarny maźnięty tylko z wierzchu dla sprawdzenia koloru opakowanie z zewnątrz porysowane - od noszenia w torebce EMMA cień podwójny Ciemny szary/czarny oraz biały. Ze srebrnym brokatem. Użyte raz. WIBO Lovely Cień DUO z rozświetlaczem ciemny i jasny różowy oddam za drobiazg lub jako gratis YVES ROCHER Luminelle crayon khol kredka do oczu, kolor zielony długość 10,5 cm Edytowane przez silvergreen Czas edycji: 2007-10-24 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
DODATKI I INNE ![]() (wszystko nieużywane) ZALOTKA Top Choice nowiutka, może raz użyta nie ma Frotki - CROPP TOWN - srebrna frotka z logo Inne - naszyjnik z koralików czarny KSIĄŻKI MNÓSTWO książek o przeróżnej tematyce ![]() tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=5257521
![]() Edytowane przez silvergreen Czas edycji: 2007-10-22 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
--- RIMMEL SpecialEyes 214 Jet Black cień do powiek - czarny zużycie minimalne - raz używałam na 2 powieki --- CIEŃ SYPKI ZŁOTY BROKAT cień sypki w słoiczku z pędzelkiem, nie ma nazwy ani firmy - kupiłam go niedawno w zestawie na allegro (jako nowy), raz użyłam ?
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Poczekam na zdjęcia kosmetyków, jak będą daj znać.
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Spodnie to Mark & Spencer
materiał taki lejący sie skład: 70% viscose, 30% pollyester wymiary: w pasie maja szeroka gumkę -pas 37,5 x 2 cm ( wymiary na płasko) rozciagnac jeszcze mozna ohoho -stan 36 -dlugosc 104 -udo przy kupie 32 x 2 cm -nogawka na dole 27 x 2 cm maja maleńka dziurke na pupie
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
może cos u mnie za:
![]() ![]() BIO-ACTIVE czerwona herbata Pu-Erh o smaku Earl Grey - przepyszna i super pachnie W pudełku było 40 torebek, zostało 30. YUNNAN Green Tea, 100g liście herbata chińska zielona liściasta, oryginalnie paczkowana w Chinach zrobiłam sobie ze dwie herbatki, ubytek niezauważalny RED SLIM TEA - Elanda Mieszanka ziołowa w torebkach do zaparzania 30 szt x 2g nieotwierane |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
hm...to w takim razie za te 2 rzeczy u mnie wolałabym u ciebie zamiast zielonej czerwoną tj.:
BIO-ACTIVE czerwona herbata Pu-Erh o smaku Earl Grey - przepyszna i super pachnie zostało 30. RED SLIM TEA - Elanda Mieszanka ziołowa w torebkach do zaparzania 30 szt x 2g nieotwierane a dorzucilabys mi książkę Klub idiotek [Laurie Notaro] ?? moze sobie cos za nia jeszcze dobierzesz malego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
hm...pomysle, poszperam pewnie cos znajdę
![]() ![]() a jeszcze mi powiedz bo zauwazylam ten kremik do rąk na twoim wątku... jak on pachnie? bo nigdzie w necie o nim znalezc nie moge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Przykro mi ale jednak nic nie widzę dla siebie, pozdrawiam!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Może cuś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4750163 I to wszystko : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4750153 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Dokładka!
MANHATTAN Original japanese ink Elixir d'Aromes Jaśmin i bursztyn i jeszcze LIRENE do opalania
![]() Edytowane przez silvergreen Czas edycji: 2007-07-30 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
spojrz prosze u mnie cos za:
--- MANHATTAN Eyeliner - Original japanese ink Tusz do kresek - flamaster japoński nieużywany --- RIMMEL SpecialEyes 214 Jet Black cień do powiek - czarny zużycie niewielkie - raz używałam na 2 powieki
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, interesują mnie w kolejności
--- CROPP TOWN rękawki w czarno-białe paski --- Elixir d'Aromes Jaśmin i bursztyn --- Yves Rocher, Pure Calmille, 2en1 Demaquillant + Tonique (Mleczko + tonik 2w1) najbardziej pozycja nr 1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Interesują mnie rękawki cropptown i cień rimmel.
![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Może znajdziesz cos za
--- RIMMEL SpecialEyes 214 Jet Black cień do powiek - czarny zużycie niewielkie - raz używałam na 2 powieki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=197230 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Hej znajdziesz cos u mnie za krem do depilacji SATINE oraz cienie do oczu te z tym zielonym??
Odp szybko u mnie bo moj watek jest aktualny do dzisiaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...imi1990&page=5 Pozdrawiam i czekam na odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Lepiej dzisiaj wieczorkiem bo rano mnie na wizazu juz nie bedzie a wieczorkiem chce zapakowac paczuszki i wyslac rano
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
spojrz prosze u mnie cos za:
--- MANHATTAN Eyeliner - Original japanese ink Tusz do kresek - flamaster japoński nieużywany --- RIMMEL SpecialEyes 214 Jet Black cień do powiek - czarny zużycie niewielkie - raz używałam na 2 powieki __________________ przypominam sie ![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
narazie rozmawiam z jedną wizażanką na temat samotności w sieci
jeśli jej nie wymienie to wtedy z pewnościa się do ciebie odezwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
To jak znalazłaś coś u mnie za rękawki i lakiery
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.