![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej jestem zainteresowana tą roletką manhatanu o zapachu kokos-wanilia,
co prawda z wish listy, mam a nawte nie do końca plastry do depilacji ciała Dax Cosmetics, nie wiem czy by Ci to odpowiadało.... ale poza tym zapraszam do mojego wątku moze coś Ci wpadnie w oko ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Dot.: Różności- L'oreal,Oriflame,Bonne Bell,Victoria's Secret i inne
hej, może coś u mnie za :
44. BONNE BELL- smackers z aplikatorem, linia "Ice creamies", smak "vanilla dream". Pojemność 2,8 ml, 3 razy użyty. 45. MANHATTAN- "white dreams", woda toaletowa o zapachu waniliowo-kokosowym. Pojemność 10 ml, ubytek ok 1,5 ml. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199091 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Witaj, zainteresował mnie u Ciebie błyszczyk J.Simpson cynamonowy, błyszczyk Sally Hansen, błyszczyk L'Oreal sorbet oraz Dermacol 213. Zapraszam na mój kramik:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=209914 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
2. JESSICA SIMPSON- błyszczyk cynamonowy z "jadalnej" serii "Dessert treats", z aplikatorem. Pojemność 5,9ml, 4-5 razy użyty. Kolor w opakowaniu złoto-brązowy, na ustach właściwie bezbarwny z drobinkami
7. DERMACOL- podkład kryjący, dobrze znany na wizażu służący wielu osobom jako korektor. Odcień nr 213. Pojemność 28g. Stopień zużycia -max 12%. Data do 2009 roku (nie widzę dokładnie miesiąca, starł się)- kupiony był na początku tego roku. 13. MANHATTAN- lakier do paznokci "colour boost", lekko różowy (nr 202), kryjący. Pojemność 7 ml, jedynie sprawdzony kolor na paznokciu (zamówiłam w ciemno, myślałam, że to półtransparentny). data ważności 07.2009. 16. L'OREAL- krem "Nutribronze" z filtrem SPF15 (tubka). Pojemność 50 ml, użyty 3 razy. Nie widzę daty ważności (chyba 2010 r.), ale to nowość tego roku, zakupiony miesiąc temu. 19. DOVE- krem z substancją samoopalającą "summer glow", ciemna karnacja. Pojemność 50 ml, użyłam go ok 4 razy, tylko na twarz. Posiadam kartonik. 24. JANE IREDALE- pędzelek do kamuflażu 39. VICTORIA'S SECRET- błyszczyk "beauty rush" o zapachu kokosowym (coconut craze). Kolor na ustach transparentny, lekki brązowo-złoty z mnóstwem złotych drobinek.. Pojemność 13 g, 2 razy użyty. jestem zainteresowana tymi rzeczami ![]()
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Aranel- nie wymieniam się za jedną rzecz, pozdrawiam
![]() e-xx- podobają mi się takie czarne elegancko sportowe spodnie, ale rozumiem, że nic nie dobrałaś...A zaglądałaś do wątku z ciuszkami? Co prawda za wiele tam nie ma, ale jest np nowy top, rozm. M... irlandia87- zainteresowało mnie jedynie serum Avon, a to za mało. Pozdrawiam ![]() Blanka2407- NIVEA : balsam brązujący Nivea Summer Beauty, dwa razy użyty, - do jakiej karnacji? ESSENCE :peeling do skórek i paznkokci( sztyf idealny do wrzucenia dotorebki, natychmiastowa pomoc w zadartej skórce) - ile zostało? plastry do depilacji twarzy STREP do skóry wrażliwej ( w pudełku zostało 12 plastrów z 20 - choć można je dowolnie wycinać wedle potrzeb- oraz 3 z 4 dołąconych chusteczek nasączonych łagodzącym olejkiem z avokado, spowalniają odrost włosków) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Capuccino - balsam jest w wersji do jaśniejszej karnacji; peeling do skórek- ubytek to kilka milimetrów, ponieważ za sprawą aplikatora żel jest bardzo wydajny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
29. SEPHORA- woda toaletowa z linii "Sephora Girls" o zapachu karmelu (creme caramel), pojemność 10 ml, ubytek 2 ml (widoczny na zdjęciu). Woda ma jakby miodowy odcień, kupiłam ją na allegro jako zafoliowaną, nową i była taka od początku.
cos za to?
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
a który rozmiar Tobie chodzi? i które dokładniej?
zainteresował mnie jeszcze nutri bronze pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
1stlady-niestety nic nie wybrałam.
Blanka2407- oj, to jeśli do jasnej to ja rezygnuję...pozdrawiam ![]() lalicja- podoba mi się jedynie serum Avon sake i ryż, ale wartość jest chyba wyższa niż mojej perfumetki... e-xx- chodzi mi o te spodnie (wklejam zdjęcie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
więc tak: interesują mnie
- glam shine - dessert treats - nutri bronze - smackers spodnie są Twoje jak chcesz ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
witaj, interesuje mnie kilka pozycji czy coś znajdziesz u mnie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
S. Sssss. SSSSS.
|
moze cos u mnie za 2,29,39,43 i 44?
![]() |
#21 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Który Nutribronze (ten w tubce z filtrem SPF15, czy do ciemnej karnacji? chyba, że oba ![]() ![]() Dodam, że na mnie kolorki się nie różniły obu Nutribronze, tyle, że ten do śniadej jest bardziej płynny, a ten z SPF15 bardziej gęsty i troszkę tłuściejszy (zapewne przez filtr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
38. L'OREAL- nutrinronze, krem stopniowo nadający opaleniznę, cera śniada. Pojemność 50 ml, zużycie ok 7-8 ml (nad napisam L'oreal). Data do 2010 roku. Nie wiem jeszcze, czy chcę oddać, więc będę wybredna.
44. BONNE BELL- smackers z aplikatorem, linia "Ice creamies", smak "vanilla dream". Pojemność 2,8 ml, 3 razy użyty |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za L'OREAL- błyszczyk "Glam shine Sorbet", NIVEA Visage- krem pod oczy "Aqua Sensation", ORIFLAME- peeling z linii Optimals Comfort, ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Czy nasza wymianka jest aktualna? Pytam, bo nie chcę się wcinać, a trochę zwlekałam z decyzją
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
e-xx- ok, już wszystko zaklepuję i wysyłam PW
![]() Anitka11- niestety nic nie wybrałam, pozdrawiam Słoniku, właśnie nie odpisywałaś nic, więc myślałam, że zrezygnowałaś... Dostałam teraz propozycję wymiany i Glam Shine idzie w świat... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
hej..znajdziesz coś u mnie za błyszczyk avon (ten w środku na dole Multicolor) - nie w tubce- i Lip Inflation?
...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... Edytowane przez ennkaa Czas edycji: 2007-09-20 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Znajdziesz cos u mnie za nutribronze i jakis blyszczyk? Z Twojej listy mam tylko dukrowe plastry do depilacji, ale moze cos wpadnie Ci w oko
![]()
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:32.