![]() |
#1 |
BAN stały
|
Nowiuśki odświeżony wątek Sylvi1 dużo nowości w rozmiarach s/m,kosmetyki,dodatki itpWitam serdecznie w moim nowym wątku
Dokładka 1.11.07 na 1 i 2 (post 50)stronie ogladajcie uwaznie i wybierajcie ![]() Postanowiłam założyc nowy wątek żeby wszystko elegancko było ułożone i jakoś wyglądało. Przedmioty które zostały z poprzedniego są tutaj przeniesione. Przewiduję sporo dokładek mam nadzieje że znajdziecie tutaj dużo rzeczy które Was zainteresują. Moje ubranka sa w większości w bardzo dobrym stanie jeżeli jest inaczej to piszę o tym. Nie mam określonych rzeczy jakiś szukam ale jestem dosyć wybredna więc od razu uprzedzam ![]() Rozważę oczywiście każda propozycję wymianki. Zdjęcia ubrań są w miarę wyraźne,ale w razie co mogę zrobić zdjęcie na sobie wystarczy mi tylko o tym napisac ![]() ![]() Kolorem szarym będę zaznaczała rzeczy które już poszły na wymiankę. Mam nadzieje że znajdziecie u mnie coś ciekawego i nasza współpraca będzie owocna.Gorące buziaki dla wszystkich z Wizaża ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-01 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Nowiuśki odświeżony wątek Sylvi1 dużo nowości w rozmiarach s/m,kosmetyki,dodatk
Więc zaczynamy mój wątek ![]() 1. Na pierwszy ogień daję buciki firmy Rynko rozmiar 39 bardzo wygodne i ślicznie wyglądające.Buciki są ciekawie zrobione ponieważ zdobienia są wpół skórzane a wpół zamszowe,uroku dodaje im metalowa klamra z paseczkiem.Wyglądaja uroczo nie tylko ze spódnica,czy sukienką ale także ze spodniami.Jedymym mankamentem ich są zdarte fleki jednak wymiana ich to kwestia 10 zł więc nie jest to większy problem myśle.Bardzo mi się cięzko je oddaje,gdyż dałam za nie 150 zł,a niestety z powodu choroby kolana nie mogę chodzić na szpilkach ![]() 2. Kolejną rzeczą jest bluza znanej firmy Butik.Jest bardzo ciepła i posiada ogromniasty kaptur co dodaje jej bardzo fajnego wyglądu.Bluza jest beżowa z misiakowatego materiału.Na rękawach kapturze i plecach ma różowe napisy BTK by Butik oraz Made in England.Jest to rozmiar s/m.Małym defektem jest plamka(widoczna na zdjęciu)ale mysle ze po dobrym proszku by zeszła ![]() ![]() 3. Biała bluza z napisem Rythmic firmy TRN sport bardzo fajna rozmiar s/m.Pare razy załozona nie ma żadnych defektów polecam ją bardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-10-29 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: Nowiuśki odświeżony wątek Sylvi1 dużo nowości w rozmiarach s/m,kosmetyki,dodatk
4. Cieplusi i milutki sweterek firmy Next rozmiar s/m.Bardzo oryginalnie zrobiony posiada skórzane wstawki i rzemyki świetnie wygląda do kowbojek i jeansów.Praktycznie ok 3 razy załozony bez żadnych skaz. ![]() 5. Bluzeczka bez rękawków bardzo fajnie zrobiona.Rozmiar s/m.Fioletowo biała z napisami i czerwoną twarzą kowbojki ciekawie się prezentuje. ![]() 6. T-shirt Pierro Renne ani razu nie noszony może byc zarówno damski jak i na małego faceta ![]() ![]() 7. spodnie rybaczki firmy Rapper prawie wogóle nie noszone.Mają ciekawie zrobione wstawki i przeszycia oraz kieszenie.nie oddam ich łatwo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-10-29 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
8. Świetna kurteczka wogóle nie uzywana co się rózna z tym ze nie zniszczona.Imitacja skóry biało -zołta z fajnymi suwaczkami i dżetami.Rozmiar M firma Trend House mi niestety takie ubrania nie pasuja ![]() 9.Białe spodnie firmy Tally Weil superanckie na guziczki bardzo ładnie wygląda w nich pupa(na zdjeciu są nie wyprasowane) ![]() 10. spodnie jeansy nówka sztuka 2 razy je na sobie miałam.Fajny ciemny jeans świetnie leża śa proste(nie sa to dzwony)Firma Freesong rozmiar z metki 27.pas 2 x38 cm dlugosc 96 cm stan 27 cm nie ma polecialy do buzichocho11. Super szare bolerko z materiału podobnego do sweterka ale jednocześnie jakby "lejącego"się.Pary razy założone zapinane na guziczki.Super dopasowuję się do ciała (a w szczególności biustu nie ma polecialo do buzichocho
![]() ![]() Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-04 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
12. Śmieszna bluzka z długim rękawem czarna z czerwonym napisem Something else o thank you troche noszona zawsze wywoluje usmiech u moich znajomych nie wiem czemu ![]() 13. Króciutkie czarne futerko bluzeczka kupiona w Niemczech świetna na dyskoteki można na upartegi nosic jako bardzo krótciutka spódniczke dla chetnych zdjecie na mnie bo inaczej zupelnie wtedy wyglada.Wogóle nie zniszczona rozmiar s firma Only 14. Różowiasta bluzeczka ze śmiesznym ludzikiem słodziachna bardzo z fajowskimi ściągaczami na rękawkach i po boku raz tylko założona rozmiar s na prawde super ![]() 15. cudowny gorsecik ani razu nie mialam go na sobie a zapłaciłam 20 Euro więc nie oddam go tak łatwo gdyż jest na prawde cudowny.Na biuście ma sliczne ozdoby i wyszczupla sylwetke nie ma polecial do buzichocho![]() 16. sliczna bluzeczka firmy Only siateczka super wyglada z czarnym stanikiem material przepuszczajacy powietrze wiec na dyskoteke idealna (dla chetnych zdjecie na mnie gdyz wtedy lepiej ja widac) rozmiar s zalozona 3 razy
Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-04 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
17. Biało złota ogromniasta torba chyba się wszystko tam zmieści co dusza zapragnie ![]() 18. Brązowa torba-worek z wygladu nie jest strasznie duża ale mnóstwo miesci zrobiona jest z ciekawego materiału nie ma poleciala do buzichocho19. Rózowiasta torba na ramię malutka i fajna 20. Sukienka long jak kto woli z ciekawym rozcieciem na biuscie raz zalozona jest super ![]() 12. Tuniczka czarna(zdjecie poprawiane bo nie bylo widac plamy na dole nie ma wina aparatu)z ciekawym wzorem wiazana na szyji raz ja mialam na sylwestra jest boska
Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-04 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Dokladka
![]() ![]() -Śliczna bluzeczka zakladana na szyje cała marszczona pieknie wyglada w niej biust biała z motywew kwiatów ![]() -czarna bluzeczka z kolczatka na szyi styl gothik jest czarniutka ale lampa blyskowa rozjasnila zdjecie nie ma leci do flow((hey oh)) super spodenki jeansy firmy Gallop proste z fajnym dzierganym wzorem i zlotymi wstawkami dla chetnych dokladniejsze wymiary super spodenki delikatne dzwony z ekstra zrobionym pasem i kieszeniami latwo ich nie oddam Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-06 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Dokładka 1.11.20007 Super spodnie przywiezione prosto z Włoch niestety dla mnie za małe ![]() 4 super branzoletki pierwsza to drewniana z zielonymi koralami zas nastepne sa z kamieni muszelek itp produktów na prawde slicznie wygladaja 2 zielone branzoletki ladnie wygladaja zarowo w komplecie jak i osobno ![]() Super gąbeczka nowiutka ani razu nie uzywana oryginalnie zapakowana
Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-01 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Dokladka ciąg dalszy zapraszam super kowbojski kapelutek na zdjeciu jest pognieciony ale jak ktos bedzie go chcial to oczywiscie wyprasuje ![]() Kolczyki trzy pary sa sliczne zdjecie nie oddaje ich uroku poprostu trzeba je miec ![]() Korale drewniane oddam za drobiazg Śliczne fioletowo rozowe korale z prawdziwych kamieni piekna kolia cudownie wyglada i na dekoldzie i na sweterku na prawde polecam ![]() Rozniaste kredki do oczu i kredka do paznokci oraz 2 tusze Avon color trend kredki nie sa w tak oplakanym stanie jak to widac na zdjeciu sa poprostu podbrudzone cieniem (wysypal mi sie)ale moge je umyc i zatemperowac
Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-01 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
cudowna dluga do ziemi koszula nocna z rozporkiem do polowy uda i pieknym zdobieniem przy dekoldzie Super koszulki z napisem CCCP Italy lub Polska nowiutkie jeszcze zapakowane Super drewniany wisior z czerwonym kwiatkiem super wyglada z drewniana branzoletke przedstawiona wczesniej mam tego 2 sztuki Gruba czarna opsaka pare razy uzywana ale w stanie idealnym nie ma leci do flow((hey oh))
Edytowane przez Sylvia1 Czas edycji: 2007-11-06 o 15:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Czy mogę prosić o rozmiar gorsetu?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za szare bolerko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za szare bolerko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
jaki jest rozmiar gorsetu? na jaka miseczke?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
a czego szukasz za :
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1193678814 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1193678866 ? ![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś za: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5643909 ? Jestem w stanie dużo oddać
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
no dobrze ale co za butki mi dasz?
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Nogawki od wewnątrz 83 cm
od zewnątrz 106 cm pas - ok 83 cm
![]() |
#20 |
BAN stały
|
up up up
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
A jakie masz wymiary? Ja mam 175, 90 w biodrach i powiem Ci, że te spodnie są na mnie za duże. W biodrach mają koło 98 chyba, nie umiem mierzyć spodni :/
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 79 pkt / 99% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5643909 i ew http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5643909 odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:52.