|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Poszukuje kosmetyków MAC:)
Jak w temacie
![]()
hmm...mówię Wam w sekrecie ![]() Mieszkam w Elfolandii ![]() Edytowane przez neonka28 Czas edycji: 2007-09-26 o 23:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Poszukuje kosmetyków MAC:)
neonko , czego konkretnie szukasz ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
neonko , mam kilka pigmentów ( podkładów i cieni ( już ) nie mam )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
zgłaszam się !
![]() mam zielenie , srebrny , biały |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
neonko, nie wiem zupelnie co mam chciec za cienie maca. ja mam odsypki po ok 1/4 lyzeczki. Raz wyprobowalam srebrny na jedna powieke ale ja nie umiem nakladac sypkich cieni
![]() Ja najbardziej poszukuje w tej chwili korektora YSL touche eclat albo innego YSL albo duzego pedzla z naturalnego wlosia do pudru no i chcialabym wyprobowac EL Lucidity puder rozswietlajacy sypki. Ale moze cos innego zainteresowaloby mnie ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
neonko , chętnie przyjmę w zamian profesjonalne produkty do pielęgnacji włosów farbowanych ( mam przesuszone ) , maski , odżywki , sera
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
lolu rozejrze sie co mam z pielęgnacji. Dziś nie da rady bo wróciłam z pokazu.Może maska z łozysk byłaby dobra
paprak kurcze tego co potrzebujuesz nie mam, może coś innego wymysle. Może lubisz prasowance Italian Beauty Cinema
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dobrej nocy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
mam filtr francuskiej firmy aptecznej Uriage Eau Thermale świeży lekko koloryzuje 50tka w tubie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co ja Ci tam obiecalam: dwa Maci: zloty i srebrny. Moge wkleic fotke jak to wyglada bo tak jak mowilam to odsypki z wizazowej wymianki. No i mam jeszcze te mineralne sypkie cienie. Zaraz zrobie zdjecia tylko ze w swietle wieczornym nie beda najlepszej jakosci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
wklejam fotki. srebrny i ten zloty a wlasciwie miedziany to MAci, granat i ten jasny roz opalizyjacy to rhea mineralne. Ten jasny jest na gorze wymieszany z rozem bo chcialam rozjasnic roz. Ale to tylko wieczko i reszta powinna byc ok. Zreszta wyprobujesz jak zechcesz bo te mineralne mozna mieszac
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Mam błyszczyk Lipglass, poj. 15 ml, dwa razy użyty i kredkę Powerpoint Eye Pencil w kolorze DUCK, zostało ponad 11 cm.
W zamian szukam dobrego wysokopółkowego podkładu albo perfum (moga byc uzywane).
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.