![]() |
#1 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
Kilka drobiazgów od MIMI
Cos czego chetnie sie pozbede
![]() 1.Zestaw pedzelków YR,do różu chyba był kiedyś uzyty ze 2 razy. 3.Filter Ziaja SPF50+ (ubytek sprawdze i zaznacze) 5.Puder d/ciała Avon,Midnight Frost niewielki ubytek 6.Krem tonujący ATW,zostało na wypróbowanie-kreske zaznaczyłabym pod wyrazem"krem tonujący" 8.Cienie podwójne Paul Sagane fuksja/czerwień+grafit,ubytek minimalny-kilka razy mazniety 9.Puder Avon,Color trend z minimalnym ubytkiem 10.Puder sypki Avon,ile zostało widac ![]() 11.Masażer,nowy Szukam: Płyt i książek z cwiczeniami PILATES,moze byc kopia z zapachów te co w wątku"szukam",ew. Avon Extraordinary,Today i Tomorrow pudrów brązujących,tych jasniejszych dla bladziochów różów pędzla d/różu skośnego Eveline SlimExtrim d/biustu i modelujący pośladki(różowy i fioletowy)!!!!!,ew. d/biustu serum AA krem d/buzi Iwostin: na naczyńka,matujący Purritin,nawilżający z SPF20.Lub inne o podobnej konsystencji,najlepiej apteczne. krem pod oczy Ziaja z wit.E tusz Masterpiece czarny,chętnie MAX odzywki d/włosów,specyfiki termoochronne,dobe szampony do włosów normalnych i przetłuszczajacych sie u nasady. no i napewno jeszcze wiele rzeczy ![]() Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2007-10-15 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kilka drobiazgów od MIMI
13.Cienie w kredce dodam jako gratis,kolor lila
14.Próbeczka Bvlgary,Petits et Mamans 16.Cienie podwójne Paul Sagane nr.255,kilka razy użyte ubytek minimalny,limitowanka z welurkowym woreczkiem,pacynka,karton ik.Kolory delikatniejsze niz wyszły na foto. 17.Odżywka Biosilk,zostało coś ok 1/4 akurat na kilka użyc -juz mniej ![]() Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2007-10-15 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
dziewczynki wklejam tu jeszcze dwie bluzeczki koszulkowe,które tez chetnie wymienie na kosmetyki,tylko najlepiej na jakiś jeden konkretny a nie drobiazgi
![]() pierwsza NewLook nowa,tylko przymierzana ale bez metek juz.Bufki,stójka,wcieta w talii.Rozmiar M-L,choc z metki to 14/42 ![]() druga retro zywy soczysty zółty kolor.Długa,swietnie wygląda z szerokim pasem w talii.Stan bardzo dobry,rozm.L/XL Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2007-05-31 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za Róż Bourjois ,niestety bez pokryweczki i .lakier sally Hansen?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
hej znajdziesz cos za:
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4457615 10.Puder sypki Avon,ile zostało widac ![]() 13.Cienie w kredce dodam jako gratis,kolor lila |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś za micel,farmonę i biosilk?
Mam jeszcze poza wątkiem dwufazową odżywkę Gliskura(połowę opakowania),oraz odżywkę do włosów do spłukiwania Herbal esences(dwa razy użytą). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj Mimi, interesuje mnie u Ciebie płyn micelarny i odżywka Biosilk (płyn bardziej). Miałabym na wymianę mozaike brązującą Avene Couvrance (zdjęcie w moim wątku) - puder pochodzi z wymiany, zużycie oceniam na jakieś 5% ale to jednak nie moje kolory
![]()
![]() |
#9 |
niecnotliwa dziewica
|
a ja u siebie
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
mimi, najbardziej to zależy mi na tym sypkim pudrze z Avonu, tylko nie bardzo wiem ile go jest
![]() a mójwatek ciuszkowy przjrzałaś ? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Iza przejzałam wszystkie twoje wątkie,niestety nic nie dobrałam do kremiku,a szkoda bo chetnie bym go wypróbowała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
niecnotliwa dziewica
|
Mimi, a doszłaś do jakiegos wniosku w kwestii Avenki...?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Tak kremu Iwostin nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Wklejam link z KWC do odżywki(to ta różowa z owocem róży,jojobą i witaminą E):
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1163 Ja byłabym chętna na micel,ale coś mi się wydaje,że już go wymieniasz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
sudokrem juz niestety poleci do lynn, natomiast serum i kulki pierre rene moge wymienic za:
Róż Bourjois ,niestety bez pokryweczki Masażer,nowy Odżywka Biosilk,zostało coś ok 1/4 akurat na kilka użyc co ty na to ? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
nr natural 04 to ten odcien na fotce w srodku
http://torebka.kafeteria.pl/katalog....view&id= 6554 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam ciemna cere w odcieniu chlodnym oliwkowym. uzywalam go generalnie jako rozu. a teraz uzywam kosmetykow mineralnych wiec mam nowiutkie opakowanie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
zapachy aktualne. wklejam zdjęcie esprita
cliniqua jest troche wiecej niz połowa kremu do biustu juz nie mam u Ciebie podoba mi sie: 12.Koncentrat Farmona z wit.K 3% dla cery naczyńkowej,nowy z kartonikiem,data waznosci do 2009r-wymienie tylko na coś naprawde mi potrzebnego,najchetniej na wymieniony w "szukam" Eveline. 14.Próbeczka Bvlgary,Petits et Mamans 17.Odżywka Biosilk,zostało coś ok 1/4 akurat na kilka użyc
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
jestem zainteresowana:
12.Koncentrat Farmona z wit.K 3% dla cery naczyńkowej,nowy z kartonikiem,data waznosci do 2009r-wymienie tylko na coś naprawde mi potrzebnego,najchetniej na wymieniony w "szukam" Eveline. 14.Próbeczka Bvlgary,Petits et Mamans 16.Cienie podwójne Paul Sagane nr.255,kilka razy użyte ubytek minimalny,limitowanka z welurkowym woreczkiem,pacynka,karton ik.Kolory delikatniejsze niz wyszły na foto. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4457615
to mi sie tez podoba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
U mnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
a wiec mimi, u Ciebie znalazlam tylko resztke odzywki biosilk i koncentrat na naczynka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.