|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Marzec, wymienię trampki converse
NIEAKTUALNE!!!
Witajcie! Mam na wymianę trampki firmy Converse, oryginalne, model sięgający do kostki, w kolorze szarym z pomarańczowym wzorem. Ich stan oceniam na 5+, nie posiadają żadnych wad, pęknięć czy dziur, jedynie są lekko przybrudzone, ale bez problemu można to umyć. Jest to rozmiar 40, długość wkładki producent obliczył na 25,5cm(podaję wymiary z metki na bucie). Miałam je na sobie dosłownie 1 raz, jednak są mi zdecydowanie za duże. Wymienię je tylko za: - inne trampki converse(tylko trampki, nie adidasy!), model sięgający do kostki, kolor raczej jednolity, ale rozważę każdą propozycję, rozmiar 38 - rzeczy w stylu indyjskim, hippie, boho np kolorowe szarawary, maxi sukienki i spódnice, chusty z których można zrobić turban - gadżety do dreadów lub włosy syntetyczne na dreadlocki - fajną biżuterię również w stylu hippie, boho, indyjskim - dobry sportowy stanik, najlepiej niejeden na biust o miseczce B - bokserki i t-shirty w jednolitych kolorach, najchętniej nowe lub w bardzo dobrym stanie - książki cała trylogia Millenium, Stiega Larssona - za to oddam buty bez wahania! To moje propozycje na wymianę, proszę nie proponujcie mi nic innego. Trampki wymienię za coś o podobnej wartości, więc na pewno nie za jedną bluzeczkę lub parę kolczyków, proszę pamiętajcie o tym. Trampki nie są mi potrzebne, więc wymienię je bez problemu, jednak za coś co na pewno mi się przyda. Generalnie jestem w stanie się dogadać i zawsze można mnie kusić, głównie tym co wymieniłam. Edytowane przez rinoa_woman Czas edycji: 2012-07-19 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marzec, wymienię trampki converse
Coś u mnie??
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
coś u mnie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
up up up
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
hop!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
za trampki dziękuję, ale możesz kusić dalej
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
przyszłam jeszcze raz sobie popatrzeć i ... może jak przyjdę jeszcze raz
![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Larssona i tak wystarczy Ci góra na tydzień ![]() Najdalej we wtorek wieczorem dam Ci znać, bo na jesień też ich nie potrzebuję ![]() A te zabrudzenia na pewno da się usunąć?
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2012-07-13 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Późnym wieczorem
![]() I jedna uwaga - jeśli się zdecyduję, to na wyczyszczone ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- teraz wyglądają ślicznie ![]() ostatnie pytanie ![]() jaka naprawdę jest długość wkładki?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Trochę spóźniona, ale zapraszam na PW
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.