|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Sukienka na studniówkę / bal
Hejka! Byłby ktoś zainteresowany taką sukieneczką ? Rozmiar 36/38 Krój intrygujący - na mojej studniówce tylko ja jedna miałam taką
![]() ![]() Sukienka była kupowana w Galaxy w Szczecinie za 800 pln (mam do niej czarny szal) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
![]()
Taaa jasne. Na forum targowisko trzeba być w 100 % zdecydowanym na wymianę umieszczonych w wątku rzeczy, a Ty nie jesteś...
Sugerujesz sprzedaż i zachęcasz do zakupu sukienki... Żeby inne wizażanki wiedziały o co come on pozwoliłam sobie zamieścić Twoją wiadomość prywatną wysłaną do mnie ![]() P.S. Swoją drogą, ciekawe dlaczego nie odpowiedziałaś na moje pytanie w swoim wątku... ![]() "Cześć. W sprawie wymiarów - sukienka jest z dość rozciągliwego materiału. Ogólnie dopasowuje się do ciała. Dokładne wymiary będę Ci mogla przesłać w piątek lub w sobote - teraz jestem na studiach w Szczecinie a sukienkę mam w domu w Gorzowie. Jeżeli mieszkasz tu lub tu mogłabyś przymierzyć (w razie zainteresowania) co do wymiany tu na forum nie jestem tak do tego w 100 % przekonana. Z początku chciałam ją sprzedać, bo niestety studia kosztują a kasa powoli się konczy. Ale obiecuje że zastanowię się nad wymianą. ![]() Sukienka jest w bardzo dobrym stanie (wkoncu tylko raz była ubrana) Gdybyś była zainteresowana kupnem to mogę dorzucić do niej czerwoną pozwiazkę i rajstopy kabaretki z brokatem ( raz ubrane, ale naprawdę - mega pasują do tej sukienki). I oczywiscie szal. Pozdrawiam , Asia" Wiesz, że łamiesz tym sposobem regulamin targowiska?! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sukienka na studniówkę / bal
Ehh Twoje ciuchy na wymianę poprostu mnie nie zainteresowały, a że chciałam ją sprzedać fakt. Dałam ci możliwość jej kupienia.
A że zastanowie się nad możliwością wymiany - ogladałam właśnie przed chwilką Twoje ciuszki wystawione w wątku i nie zainteresowało mnie nic... Wiecej fotek Ci nie prześle teraz bo jak napisałam mam ją w domu w Gorzowie nie mam jak zrobic fotek. Ta fotka zamieszczona tu była robiona telefonem w sklepie w czasie zakupów. Dla zainteresowanych - nie chce nikogo oszukać ani naciągać. Jeśli komuś bardzo zależałoby na tej sukience zawsze można sie dogadać. Albo drogą wymiany albo sprzedażą. Nie rozumiem w czym problem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.