|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
na wymianę - pomadka Clinique:)
NIEAKTUALNE!!!
Chętnie wymienię pomadkę Clinique Long Last Lipstick Soft Shine, kolor 23 Angel Spice. Jest to średniokryjąca pomadka o przedłużonej trwałości w kolorze prześlicznego beżu z kroplą różu; pomadka nadaje ustom bardzo subtelny, złotawy połysk Pomadka została zakupiona w krakowskim Douglasie jakieś 4-5 miesiący temu. Użyłam jej kilka razy użyta; w zasadzie długość sztyftu nie uległa żadnej zmianie, wskutek używania jedynie wygładziły się "kanty" na sztyfcie Do pomadki mam oryginalny kartonik (dość mocno pognieciony, ale jest). Mam jeszcze kilka "zachomikowanych" kosmetyków poza wątkiem .Gdyby kogoś interesowała pomadka, a kosmetyk oferowany za nią miał większą wartość, będę szukać wśród moich zapasów czegos na dokładkę Na wymianę szukam:
Bardzo, bardzo proszę o nie proponowanie mi takich rzeczy, bo nie skuszę się na nie na pewno .UWAGA!!! Osoby z niewielką ilością pozytywów w IP będę prosiła, aby wysłały swoje kosmetyki jako pierwsze. Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2007-11-13 o 17:19 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: na wymianę - pomadka Clinique:)
cos u mnie
?
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: na wymianę - pomadka Clinique:)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.

.
.

?