na wymianę - pomadka Clinique:) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-11-11, 16:49   #1
astronomiczna.ania
Rozeznanie

Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
GG do astronomiczna.ania

na wymianę - pomadka Clinique:)

NIEAKTUALNE!!!
Chętnie wymienię pomadkę Clinique Long Last Lipstick Soft Shine, kolor 23 Angel Spice.
Jest to średniokryjąca pomadka o przedłużonej trwałości w kolorze prześlicznego beżu z kroplą różu; pomadka nadaje ustom bardzo subtelny, złotawy połysk
Pomadka została zakupiona w krakowskim Douglasie jakieś 4-5 miesiący temu.
Użyłam jej kilka razy użyta; w zasadzie długość sztyftu nie uległa żadnej zmianie, wskutek używania jedynie wygładziły się "kanty" na sztyfcie
Do pomadki mam oryginalny kartonik (dość mocno pognieciony, ale jest).

Mam jeszcze kilka "zachomikowanych" kosmetyków poza wątkiem .
Gdyby kogoś interesowała pomadka, a kosmetyk oferowany za nią miał większą wartość, będę szukać wśród moich zapasów czegos na dokładkę

Na wymianę szukam:
  • zapachów damskich i męskich; tylko w oryginalnych flakonikach!!! - mogą być miniaturki lub końcóweczki, ale nie odlewki, odpsiki lub zapachy w tzw. zastępczych atomizerkach
  • błyszczyka bez dużej ilości drobinek; tylko nowego!
  • różu lub brązera dających bardzo subtelny efekt, tj. nadających się do bardzo, bardzo jasnej karnacji)
  • nowych kosmetyków „profesjonalnych” lub aptecznych do skóry dojrzałej (Ystheal +, Eluage) lub zawierających kwasy BHA, PHA; tylko nowych, bo to na zapas
  • profesjonalnych kosmetyków do włosów (grubych, suchych, naturalnie kręconych lub do cienkich, osłabionych); bardzo chętnie przyjęłabym dobry nabłyszczacz!
Absolutnie nie interesują mnie ciuszki, biżuteria, torebki, kosmetyki Avon/Oriflame, ani kosmetyki niskopółkowe.
Bardzo, bardzo proszę o nie proponowanie mi takich rzeczy, bo nie skuszę się na nie na pewno .

UWAGA!!! Osoby z niewielką ilością pozytywów w IP będę prosiła, aby wysłały swoje kosmetyki jako pierwsze.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Angel Spice A.JPG
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  27,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Angel Spice B.JPG
Wyświetleń: 4
Rozmiar:  25,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Angel Spice C.JPG
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  23,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Angel Spice D.JPG
Wyświetleń: 6
Rozmiar:  41,0 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez astronomiczna.ania
Czas edycji: 2007-11-13 o 16:19
astronomiczna.ania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-11, 16:54   #2
Mala kroweczka o imieniu
Zakorzenienie

Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
Dot.: na wymianę - pomadka Clinique:)

cos u mnie?
Mala kroweczka o imieniu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-11-11, 17:18   #3
astronomiczna.ania
Rozeznanie

Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
GG do astronomiczna.ania
Dot.: na wymianę - pomadka Clinique:)

Cytat:
Napisane przez Mala kroweczka o imieniu Pokaż wiadomość
cos u mnie?
Króweczko, u Ciebie niestety tylko Casting by mnie interesował.
A sam Casting to trochę za mało za pomadkę .
astronomiczna.ania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości