|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
na wymianę - pomadka Clinique:)
NIEAKTUALNE!!!
Chętnie wymienię pomadkę Clinique Long Last Lipstick Soft Shine, kolor 23 Angel Spice. Jest to średniokryjąca pomadka o przedłużonej trwałości w kolorze prześlicznego beżu z kroplą różu; pomadka nadaje ustom bardzo subtelny, złotawy połysk Pomadka została zakupiona w krakowskim Douglasie jakieś 4-5 miesiący temu. Użyłam jej kilka razy użyta; w zasadzie długość sztyftu nie uległa żadnej zmianie, wskutek używania jedynie wygładziły się "kanty" na sztyfcie ![]() Do pomadki mam oryginalny kartonik (dość mocno pognieciony, ale jest). Mam jeszcze kilka "zachomikowanych" kosmetyków poza wątkiem ![]() Gdyby kogoś interesowała pomadka, a kosmetyk oferowany za nią miał większą wartość, będę szukać wśród moich zapasów czegos na dokładkę ![]() Na wymianę szukam:
Bardzo, bardzo proszę o nie proponowanie mi takich rzeczy, bo nie skuszę się na nie na pewno ![]() UWAGA!!! Osoby z niewielką ilością pozytywów w IP będę prosiła, aby wysłały swoje kosmetyki jako pierwsze. Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2007-11-13 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: na wymianę - pomadka Clinique:)
cos u mnie
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: na wymianę - pomadka Clinique:)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.