|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Potrzebuję nowej bielizny - wzamian wszystko !!
Potrzebuję nowej bielizny - dół S/M góra duże B lub małe C....
wzamian wszystko z moich wątków, oraz jeszcze więcej spoza wątku...jeżeli masz coś takiego to napisz, wtedy to TY dyktujesz warunki ![]() Potrzebuję też pasów do pończoch itp... ![]() ODDAM RÓWNIEŻ ZA TO PERFUMY HUGO BOSS WOMAN zostało 70 % z 75 ml ale tylko za fajny nowy komplet dobrej firmy, albo 1 średniej firmy + coś jeszcze...bo wcale nie muszę ich oddawać, bo są super ![]() Edytowane przez QrCze_PiEcZoNe Czas edycji: 2007-10-15 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Potrzebuję nowej bielizny - wzamian wszystko !!
hej, poza watkiem ja mam takie majteczki. sa nowe, z metkami. sa to majtki koronkowe, fajniusie. pierwsze majtki sa biale i jest to rozmiar M z metki. a drugie maja kolor taki ecru i rozmiar z metki to L, ale on jest zawyzony. zalaczam zdjecia. bylabys zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
ja mam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
odpisałam u ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mnie...poza wątkiem mam jeszcze nowy czerwony biustonosz w paseczki, koszulkę nowa i jeszcze parę rzeczy tyle ze póki co nie mam aparatu wiec jeśli nic ci sie nie spodoba to jak go wykombinuje to dam znać
![]()
![]() |
#12 |
BAN stały
|
laseczki proszę was jak coś macie to piszcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.