|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Najnowszy podkład Ch. Diora *DIORSKIN FOREWER* NOWY! wymienię
Wątej nieaktualny - podkład leci do ewelinkka20.
Mam do wymiany najnowszy wyjątkowo trwały podkład przeznaczony jest dla aktywnych kobiet Ch. Diora Diorskin Forewer wczoraj kupiony, niestety dla mojej bardzo jasnej cery o pół tnu za ciemny. Odcień 031 Sable - dla normalnej karnacji. Gama kolorystyczna w linku poniżej: http://www.sephora.com/browse/produc...categoryId=B70 Pojemność 30 ml - ubytek niewidoczny, dziś rano raz testowany. Podkład zamknięto w higienicznym flakoniku z pompką. Ma piękny zapach. Opis1 Opis2 Proszę nie pisać : "Zajrzyj do mnie, może coś u mnie" itp. ![]() Szukam w zamian konkretnych kosmetyków: * Meteorytów Guerlaina 03 Beige Chic lub którejś limitowanki. * Pudru sypkiego Prisme Libre Givenchy - odcienie 1 Light Pastel lub 2 Delicate Beige * poza tym chętnie skuszę się na używanego Tygryska Kenzo ![]() Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2007-10-27 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Najnowszy podkład Ch. Diora *DIORSKIN FOREWER* NOWY! wymienię
Basiu a może zdecydowałabyś się wymienić na podkład Chanel Mat Lumiere nr.30
Też nowy z kartonikiem i paragonem z Douglasa. Jest bardzo fajny, niestety na namową wybrałam 30 a powinnam 40 Może umiesz porównać 31 z Diora z 40 z Chanel? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
dusiu niestety nie porównam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ja mam Meteoryty Beige chick uzyte kilkanaście razy, ale ubytek nie jest duży,ponieważ jak na pewno wiesz sa one bardzo wydajne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wydaje mi się, że to 30 cendre w tej serii nie różni się kolorem od innych 30 z innych serii podkładów. Ja używam zawsze 40 z różnych serii i nie różnią się |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;5605762]Basiu jesli byłabyś zainteresowana to wieczorem poszukam, niestety teraz nie mam czasu. Wydaje mi się, że to 30 cendre w tej serii nie różni się kolorem od innych 30 z innych serii podkładów. Ja używam zawsze 40 z różnych serii i nie różnią się[/QUOTE] Dusiu zbytnio to ja nie jestem zainteresowana wymianą podkładu na podkład ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Tak ,to pelnowymiarowe opakowanie 33g, kod to 6E01 .Lepiej jeśli wyśle fotki na meila, to beda one wieksze !!!Takze poprosze o meila.
Niestety nie mam kartonika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ewelinko sprawdziłam kod i niestety numer 6E01 (pierwsza cyfra to dzień produkcji, litera to miesiąc produkcji, ostatnie dwie cyfry to rok produkcji) wskazuje na to, iż kulki zostały wyprodukowane 6 maja 2001 tak, że podziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja opierałam się na tej: http://www.zalotka.pl/daty_produkcji.html Z tymi kalkulatorami to różnie bywa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://datecalculator.googlepages.com/englishhomepage |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Basiu, a z perfum tylko Słonik Cię interesuje?
![]() ![]() ![]() BTW a z tymi kodami, to u Diora pierwsza cyfra oznacza rok produkcji, czyli w tym wypadku jest to rok 2006 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Niem nie mchodzi o Meteoryty Givenchy i musze sie popytac gdzies w watku czy tylko u mnie tak jest, bo mam 3 opakowania i na kazdym wychodzi ze rok produkcji 2001 ![]() ![]() PS Przepraszam ze sie wtrąciłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ewelinko zaraz przeslę Ci na pw mój e-meil i poproszę o fotki ![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o kody chcę rozszyfrować kod Guerlaina, a nie Diora ![]() PS. Coś mi net szwankuje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
pokiełbasiło mi się
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nic się nie stało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
A czytać umie?
![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
przeprszaszm czytam wybiorczo i widzisz gapa ze mnie
niie wiem mam puder lancome rozwietlajacy moze by cie interesowal? szminke estee L pure color podklad max factorra 2 fazowy z baza roz Victora Longo wiec zapraszam po szczeguly jezeli Cie cos zainteresowalo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale słyszałam też że litera oznacza miesiąc produkcji, a dwie ostatnie cyfry chyba miejsce produkcji prosty przykład z mojej kolorówki - najnowszy podkład Guerlain Parure - kod z opakowania 7E04 - czyli 2007 r. ten podkład wszedł w tym roku do sprzedaży, więc nie mógł być wyprodukowany w 2004 roku i leżeć 3 lata w magazynie czekając na premierę ![]() tel do dystrybutora Guerlain Diparlux Sofralux Dystrybutor Kosmetyków Czeska 5, 03-902 WARSZAWA tel. 022-6174403, 022-6174161 PS. przepraszam za ewentualnego off topa, ale mam nadzieję, że choc telefonem pomogłam ![]() Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2007-10-24 o 20:28 Powód: uzupelniłam, bo za szybko wysłałam, a nie chcę wprowadzić w błąd |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wg. pierwszego schematu: E (znaczy Europa ![]() wg. drugiego schematu: E (znaczy maj), 01 (Europa ![]() Ten pierwszy schemat chyba bardziej logiczny, ale wiadomo to, czy u nich musi być logicznie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Hej,
ja mam tygryska... musze w koncu zrobic mu fotke. W piatek bede w galerii to sprawdze odcien podkladu, jesli podklad bedzie jeszcze aktualny, to chyba bym sie skusila na wymiane. Tygrysek ma kolor 'normalny' - czyli słomkowy, nie jest bursztynowy, z 50 ml zostalo mniej wiecej 30 - zreszta sama ocenisz.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
efelko hej, adres e-meil na który prosiłabym o fotki przesłałam na PW.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ewelinkko, efelko dziękuję za fotki, muszę teraz sprawę przemyśleć, tak, że proszę o cierpliwość, w weckend dam konkretną odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.