|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Trochę perfum, próbki i odrobina kolorówki
NIEAKTUALNE-
Dolce Vita EDT - ze 100 ml zostało ok. 20 ml - Khol Guerlain - kolor khaki - ubytek ok. 10% - BaByliss Proliss Liss'up - spray do prostowania włosów - z 250 ml zostało ok. 70% (brak zakrętki) - Mauboussin EDP - z 50 ml zostało ok. 3/4 - mleczny lakier do paznokci Sally Hansen 03 Beyond Perfect - zostało 90% - Dior Addict Plastic Gloss 002 - łącznie 2 błyszczyki - w jednym zostało ok. 20% w drugim ok. 50% (myślę, że więcej ale wolę się zaasekurować) - próbki - Safari Troublant, Celine Oriental Summer, Cristal Noir Versace, Pink Sugar, Angel, Equus, Safari, Le Feu, Deep Red Hugo Boss, Euphoria, Femme Montblanc, Tygrysek, Cinnamon Bun, Be Delicious DKNY, Bvlgari Eau Parfume Extreme i jakieś Avonowskie Wszystko mogę oddać hurtem za coś, co będzie mi potrzebne ![]() Mogą być odlewki zapachów (Flowerbomb, Silver Rain, OI, Etro Messe de Minuit, L LL, itd.), kosmetyki do włosów - Kerastase, Alphaparf. Wszystkie kosmetyki bez kartoników, za oryginalność ręczę głową. Zdjęcia postaram się zamieścić wieczorem. Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2008-08-27 o 17:45 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Trochę perfum, próbki i odrobina kolorówki
Znajdziesz coś u mnie za Dolce Vitę i próbki?
|
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
[quote=-mimbla-;8767938]
- Dolce Vita EDT - ze 100 ml zostało ok. 20 ml - Dior Addict Plastic Gloss 002 - łącznie 2 błyszczyki - w jednym zostało ok. 20% w drugim ok. 50% (myślę, że więcej ale wolę się zaasekurować) - najbardziej mi zależy . Wezmę obydwa jeśli coś znajdziesz w zamian - próbki - Cristal Noir Versace, Euphoria,, Tygrysek, quote] Zapraszam do mojego wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=274720 |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
cos u mnie za odlewkę:
Silver Rain , L LL ? |
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
Nowe i nieuzywane 15 ml JAipur Saphir http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2397 + 5 ml odlewki L za ODlce Vita?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
Dolce Vita EDT - ze 100 ml zostało ok. 20 ml - - BaByliss Proliss Liss'up - spray do prostowania włosów - z 250 ml zostało ok. 70% (brak zakrętki) - Mauboussin EDP - z 50 ml zostało ok. |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za Dolce Vite i Safari Troublant, Celine Oriental Summer, Cristal Noir Versace, Equus, Safari, Le Feu, Femme Montblanc, Tygrysek,
|
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:33.